Medical Park Göztepe Hakkında

kızlar geçmiş sayfalarda ne oldu anlayamadım ama,CADIARZU kızım 36+2 de 2100 gr olarak medikal parkda dünyaya geldi, ve ultrasonda 34 haftalık bir bebk olarak gözükürken ben doğuma girdim, doktorum banu çiftçi doğma girerken, hafta olarak prematüre gözüktüğümüz için prematüre bebek konusunda en deneyimli çoçuk doktorunu doğuma çağırdı, ve doğuma girerken kuvözümü hazır tuttu, çok şükürki gerek kalmadı, kızım az kilosuna ve erken gelmesine rağmen 40 hafatalık bir bebek gibi gelişimi tam ve sağlıklı dünyaya geldi, ve normal doğum olduğu için ben 1000 tel ye hastaneden çıktım, 1 gün yattım hastanede, yattığım süre içinde gerek bebek hemşireleri , özellikle o gece nöbetçi olan merve hemşire gerekse doktorum banu çiftçiyle beraber doğuma giren ve doğum sürecinde bana yardımcı olan ebelerim işinin ehli kişilerdi, her aşamada çok destek oldular, bir doğum daha yapmak kısmetse ileride, yine aynı hastane yine aynı doktor derim.a.s

YALEL ÇOK TESEKKURLER DıLEKLERıN ıÇıN

valla zaman su gibi akıp geçiyor tickerımda gorunce haftama bende inanamıyorum :KK66: hele izne çiktiktan sonra eved vakit daha çabuk geçiyor ve daha keyifli tabi ,

MEDıKAL PARK TAVSıYESıNE GELıNCE

ben ameliyat oldum ekmi ayında çok memnun ayrıldım hastaneden tum ekipten, ama drumla tam anlasamadgıgm için medipolde dogum yapacagım insallah

bende hamile oldğumu öğrendiğim gibi medikal parka gitmeye başladım
her gittiğimde canımı sıkan olaylarla karşı karşıya gelmekten bıktığım için hastaneyi değişitrdim
şimdi daha ufak ama daha sepmatik ve samimi bi hastaneye gidiyorum.

Yalel oncelıkle bebegıne masallah. Ben normal dogum yaptım benım rısklı hamılelıgım yuzunden 2 gece kalmama 2 unıte kan takılmasına ragmen 1000 TL ye cıktım bende. Sadece baska yerde olsa ekstralar dıye eklerlerdı faturaya..
Merak ettım Banu hanımın yanında erken dogumda deneyımlı doktor hangısı?
Bende 7 Subatta Gokmen bey ıle dogum yaptım. Hem hastaneden hem doktorumdan cok memnun kalmıstım.
Bu arada benımde 36+1 gecesı dogdu oglum 2740 52 cm dogdu. 2600 cıktık hastaneden. Benımde Allaha sukur saglıklı dogdu kuveze gırmedı. Sımdı bebegının gelısımı nasıl? Benımkı cok zayıf :KK43:

bende hamile oldğumu öğrendiğim gibi medikal parka gitmeye başladım
her gittiğimde canımı sıkan olaylarla karşı karşıya gelmekten bıktığım için hastaneyi değişitrdim
şimdi daha ufak ama daha sepmatik ve samimi bi hastaneye gidiyorum.

canım şimdi hangi hastaneye gidiyorsun öğrenebilir miyim?çünkü ben de medical parka gitmeyi düşünüyorum ama karar veremiyorum.:uhm:

esracım hatırlamaz mıyım elbette hatırladım...haikaten günler su gibi geçiyor..benim oğlan 5 aylık oldu ve sen doğurmak üzeresin..kızlar ben bu cumartesi yine medical park ta bir estim gürledim...şu aralar salgın olan kusma/ateş/ishal e benim oğlan da yakalandı maalesef..cumartesi şengül hanım a götürdüm..yatıralım sıvı takviyesi yapalım dedi..çıktık 8. kata..yatış onayı alındı sigortadan...2 hemşire geldi..orasını çevirdi çocuğun - burasını çevirdi-2 kere deldi damar yolunu bulamadı...çocuk polikliniğinin ordaki çiğdem hemşire süper bu konuda onu çağırın dedim..onunda mesaisi bitmiş...yoğun bakımdan 2 hemşire geldi...3/4 de onlar deldi çocuğu yine olmadı demezler mi...benim kocayla ben atmaca gibi atladık tabi..çocuk kan revan-avaz avaz ağlıyor...saat 16.00 yı geçtiği için hastane de işinin ehli bir adam yok..neyse şengül hanım geldi..anestezi doktoru çağırın dedi...bir adamcağız çıktı geldi ameliyattan..ayaklarını da deldiler mi çocuğun yine olmadı demezler mi...tabi yer gök inledi...derhal çocuğu çıkarıyoruz dedik...kat başhemşiresini de lakayt tavırlarından ötürü yıkayıp/yağladık...hasta ilişkilerini de ayağa kaldırdık..ama bu seferde hastaneden çıkamıyoruz..onayın iptal edilmesi gerekiyor...çocuğun ateşi çıktı/ishal su gibi..bunlar hala lay lay oyalanıyorlar...birde hasta yatışı ayağa kaldırdık ve çocuğu aldığımız gibi acıbadem e götürdük..ve ne oldu biliyor musunuz??? tek seferde damar yolu bulundu ve serum bağlandı....şengül hanım çok üzüldü tabi..ama onunda yapacağı birşey yok...ben rutin kontroller için mecburen şengül hanım dan vazgeçip acıbadem de efsane hanım var ona devam edeceğim..ayrıca ipek hanım a tabi...böyle işte kızlar..büyük üzüntü ve sinir yaşadığımız bir hafta sonu oldu...

kızlar geçmiş sayfalarda ne oldu anlayamadım ama,CADIARZU kızım 36+2 de 2100 gr olarak medikal parkda dünyaya geldi, ve ultrasonda 34 haftalık bir bebk olarak gözükürken ben doğuma girdim, doktorum banu çiftçi doğma girerken, hafta olarak prematüre gözüktüğümüz için prematüre bebek konusunda en deneyimli çoçuk doktorunu doğuma çağırdı, ve doğuma girerken kuvözümü hazır tuttu, çok şükürki gerek kalmadı, kızım az kilosuna ve erken gelmesine rağmen 40 hafatalık bir bebek gibi gelişimi tam ve sağlıklı dünyaya geldi, ve normal doğum olduğu için ben 1000 tel ye hastaneden çıktım, 1 gün yattım hastanede, yattığım süre içinde gerek bebek hemşireleri , özellikle o gece nöbetçi olan merve hemşire gerekse doktorum banu çiftçiyle beraber doğuma giren ve doğum sürecinde bana yardımcı olan ebelerim işinin ehli kişilerdi, her aşamada çok destek oldular, bir doğum daha yapmak kısmetse ileride, yine aynı hastane yine aynı doktor derim.a.s

Merhaba Hande banu hn. ile doğum yapmuışsın bende şu an Banu hn. takibindeyim bir problem olmazsa doğuma kadar devam etmeyi istiyorum. Sana bazı sorularım olacak ancak özelden yazmak istiyorum. Sanırım listende ekli olmadığım için mesaj yazamadım. eklersen bir kaç konuda bilgi almak istiyorum. :))

nestle çok gecmis olsun canım ya
medikal park ydamar yolu acma konusunda deneyimsizmi ne diycem ama bu bir tesaduf tabi benim damarım çok kolay bulunur ameliyat oncesi iki kolumuda deldi bir hemsire geldi ikisaat bulamadı sonra dedim belki heycandan damarları insanın buzulurmus ya oylebirsey oldu belki dedim kolum mosmokr oldu ameliyatatan sonra kolumun agrısınla ugrastım iki gun yani hemsireleri deneyimsiz sanırım

Merhaba Hande banu hn. ile doğum yapmuışsın bende şu an Banu hn. takibindeyim bir problem olmazsa doğuma kadar devam etmeyi istiyorum. Sana bazı sorularım olacak ancak özelden yazmak istiyorum. Sanırım listende ekli olmadığım için mesaj yazamadım. eklersen bir kaç konuda bilgi almak istiyorum. :))

canım listeme seni nasıl eklerim, bana anlatırsan hemen eklerim, elimden gelen yardımı seve seve yaparım.

Yalel oncelıkle bebegıne masallah. Ben normal dogum yaptım benım rısklı hamılelıgım yuzunden 2 gece kalmama 2 unıte kan takılmasına ragmen 1000 TL ye cıktım bende. Sadece baska yerde olsa ekstralar dıye eklerlerdı faturaya..
Bende 7 Subatta Gokmen bey ıle dogum yaptım. Hem hastaneden hem doktorumdan cok memnun kalmıstım.
Bu arada benımde 36+1 gecesı dogdu oglum 2740 52 cm dogdu. 2600 cıktık hastaneden. Benımde Allaha sukur saglıklı dogdu kuveze gırmedı. Sımdı bebegının gelısımı nasıl? Benımkı cok zayıf :KK43:

canım benim kızımda çok zayıf, şükürki hem çok sağlıklı hemde erken doğmasına rağmen 40 haftalık doğan her bebek gibi normal fiziksel gelişimimnin gösteriyor, sadece kilomuz az.

esracım hatırlamaz mıyım elbette hatırladım...haikaten günler su gibi geçiyor..benim oğlan 5 aylık oldu ve sen doğurmak üzeresin..kızlar ben bu cumartesi yine medical park ta bir estim gürledim...şu aralar salgın olan kusma/ateş/ishal e benim oğlan da yakalandı maalesef..cumartesi şengül hanım a götürdüm..yatıralım sıvı takviyesi yapalım dedi..çıktık 8. kata..yatış onayı alındı sigortadan...2 hemşire geldi..orasını çevirdi çocuğun - burasını çevirdi-2 kere deldi damar yolunu bulamadı...çocuk polikliniğinin ordaki çiğdem hemşire süper bu konuda onu çağırın dedim..onunda mesaisi bitmiş...yoğun bakımdan 2 hemşire geldi...3/4 de onlar deldi çocuğu yine olmadı demezler mi...benim kocayla ben atmaca gibi atladık tabi..çocuk kan revan-avaz avaz ağlıyor...saat 16.00 yı geçtiği için hastane de işinin ehli bir adam yok..neyse şengül hanım geldi..anestezi doktoru çağırın dedi...bir adamcağız çıktı geldi ameliyattan..ayaklarını da deldiler mi çocuğun yine olmadı demezler mi...tabi yer gök inledi...derhal çocuğu çıkarıyoruz dedik...kat başhemşiresini de lakayt tavırlarından ötürü yıkayıp/yağladık...hasta ilişkilerini de ayağa kaldırdık..ama bu seferde hastaneden çıkamıyoruz..onayın iptal edilmesi gerekiyor...çocuğun ateşi çıktı/ishal su gibi..bunlar hala lay lay oyalanıyorlar...birde hasta yatışı ayağa kaldırdık ve çocuğu aldığımız gibi acıbadem e götürdük..ve ne oldu biliyor musunuz??? tek seferde damar yolu bulundu ve serum bağlandı....şengül hanım çok üzüldü tabi..ama onunda yapacağı birşey yok...ben rutin kontroller için mecburen şengül hanım dan vazgeçip acıbadem de efsane hanım var ona devam edeceğim..ayrıca ipek hanım a tabi...böyle işte kızlar..büyük üzüntü ve sinir yaşadığımız bir hafta sonu oldu...

canım buyuk gecmıs olsun. Bızde gecen hafta 3 gun atesle ugrastık.3 gun sonra vucutta bır gunde cıkan kırmızı kabarıklar 1 gunde yıne kayboldu.6.hastalık dıye bır cocuk hastalıgı gecırdık yanı.
Gecen Pazartesı kendı doktoruna goturdum ya ateslenınce. Vıral enfeksıyon ya da 6.hastalık olabılır dedı. Salı gunu Sengul hanıma da goturdum. Vıral enfeksıyon dedı bırazda kum dokuyor dedı.
Carsamba gunu kırmızılıklar cıkınca 6.hastalık oldugu kesınlestı. Kendı doktoru bıldı yanı. Sengul hanımı da cok sevıyorum ama bıraktık onu dıye alınmıs bıraz galıba..

canım benim kızımda çok zayıf, şükürki hem çok sağlıklı hemde erken doğmasına rağmen 40 haftalık doğan her bebek gibi normal fiziksel gelişimimnin gösteriyor, sadece kilomuz az.

evet canım saglıklı olsunlarda

ben eskısı kadar sık gıremıyorum..
malum bebk olunca ılgı alanları degısıyor..beslenmesı bakımı asıları hastalıkları gıbı topıklere yogunlasıyor ınsan.
dogumuna az kalmıs Esra.. kolayca atlatırsın ınsallah.

Öncelikle bebek bekleyen bütün arkadaşları Allah hayırlısıyla kurtarsın.Sağlıklı bebekler inşallah...Benim 6 aylık bir kızım var.Doktorum Medical Park tan Mehtap Hn dı.Gerçekten çok iyi bir doktor.Ses tonu bile sizi rahatlatmaya yetiyor:)Ama Medical artık kapısından bile geçmeyeceğim bir Hastane.Muayene dönenlerinde herşey çok iyi görünmesine rağmen doğum safhasında inanılmaz rezaletlerle karşılaştık.Bize verilen fiyat listelerinde Normal doğum 1000 ytl , sezeryan 1750 ytl idi.Bazı sebeplerden dolayı sezeryana karar verdik.Sabah 7:30 için ameliyata alınmam gerekiyordu.Biz sabah 6 da hastanedeydik.ama ameliyata 9:10 da başlandı.Sebep odaların boşalmamasıydı.Yani günler öncesinden ameliyat saati belli olmasına rağmen biz aşağıda bekleme yerinde karnım burnumda 3 saat bekledik.Hep 5 dakika sonra odanız hazır ameliyata hazırsınız vaadleriyle 3 saat!Neyse sonunda geçici bir odaya alıp tetkiklerimi yaptırdılar.Ve ameliyata girdim.ışin acı tarafı ameliyattan çıktığımda bile halen odamız hazır değildi.Beni o acıyla geçici odaya alıp ,kızımı emzirdikten sonra yine aynı acılar içinde başka odaya geçirdiler.Kızım benden önce odaya gidip beni bekledi.ınanın yeni bir anne için bunlar çok acı.Organizasyon gerçekten berbat.Bu kadar olsa iyi.2 gün sonunda çıkışımızı yapmamız için bize verilen sürede odayı boşaltmak için hazır bekledik işlemlerimiz 10 da bitmesi gerekirken 14 de bitti.çıkıp gitmek istiyorsunuz ama işlemleriniz neyse artık bir türlü bitmiyor.Gelelim çok şükür buyrun ödemeye dedikleri zaman asıl süpriz orda saklıymış.Ödememiz gereken tutar sezeryan 1750 ytl idi ya.Fatura 3000 ytl çıkarıldı.400 ytl si miyomlarım varmış onu almış doktorum ona ,geri kalan kısmıda sezeryan farkı!yani 1750 ytl ödeyeceğiz derken 2600 ytl fark istediler.Neden ise 1750 ytl lik fiyatın sadece "Zorunlu sezeryan" için geçerli olduğuydu.Ama bundan bizim ancak ödeme yaparken haberimiz oldu.Bize verilen fiyat listesinde bunun neden belirtilmediğini söylediğimizde hata olduğunu kusura bakmamamız gerektiğini ilettiler.Yan odada kalan hastalarda bu diyaloğa şahit olduklarında onlarada aynı şeklide bilgi verildiğini 1750 ytl ödeyeceklerini zannettiklerini anladıklarında kıyamet koptu.Anlayacağınız arkadaşlar verilen fiyatlarınlar malesef bir kelime oyunuyla kandırmaca fiyatlar.Üstelik yazılı verilen fiyatlarda isteğe bağlı veya zorunlu sezeryan diye bir ibare yok.1750 ytl sezeryan diye belirtiliyor.Mehtap hn da bu konu hakkında bilgi verilmemesine çok kızdı ama elinden birşey gelmedi.Açık açık konuşun ve verilen fiyatta hiç açıklık bırakmayın.Herkese aynı oyunu oynuyorlar.Lütfen dikkatli olun.!

En son konuştuğumuzda bana verilen fiyatlar da böyleydi SSK hastaları için zorunlu sezaryan 2.200 isteğe bağlı sezaryan 2.600 TL size neden söylenmedi anlayamadım birden 3.000 TL fatura ile karşılaşmak özellikle de doğumdan çıkmış halinizle iğrenç olmalı çok üzüldüm sonuçta tamamını ödediniz mi?

Ben de bebek için değil ama anne-babamın rahatsızlıkları için medical parka gitmiştim. Acilde de çok ilgilenmiyorlar, annem saatlerce böbrek sancısı çekti, ben 8.5 aylık hamile halimle mecburen doktorların peşinde koşturmak durumunda kaldım. Sözkonusu bir de bebek olunca seni çok iyi anlıyorum...Biz de acıbadem Efsane hanıma gidiyoruz, ben çok memnunum. Kendisi aynı zamanda oğlumun ilk bebek doktoru. Bayağı zaman olmuş ama geçmiş olsun, bir daha tekrarlamasın inşallah...

Melk seni bulduğuma çoooook sevindim, bende medicalpark ta Gökmen Bey de doğum yapmak istiyorum ama yurtdısında yasadığım için simdiye kadar kendisini 1 tek kez gördüm. Ve doğal olarak bircok süphem var ama bunun yanında baska hiçbir dr uda hiç bilmiyorum. Gökmen Bey den memnun kaldınız mı??? Birde normal doğum konusunda ki tutumu nasıl??? Ben normal istiyorum da.... Genel olarak kendisi normal mi sezeryan mı tercih ediyor????

X