MED BUTİK / Yeni ürünler eklendi7satılmıştır.

38-40 beden, gabardin-kot gibi bir kumaşı var..Siyah dar paça pantolon.

Son düzenleme:
Satılanları ve yeni eklenenleri ilk sayfada güncelledim..

Kalanlar son haliyle ilk sayfadadır.

51 numaralı puantiyeli elbise ve 2 numralı krem elbise bedenleri nedir acaba s den l ye kadar olur yazmışsınızda koltukaltından bolluk olur mu acaba ben s bedenimde

51 numaralı puantiyeli elbise ve 2 numralı krem elbise bedenleri nedir acaba s den l ye kadar olur yazmışsınızda koltukaltından bolluk olur mu acaba ben s bedenimde

51 numara elbise değil tunik..bol olacağını sanmıyorum s iseniz..

2 nolu elbisenin de kolları zaten model olarak bol, balon kol gibi..Çok ince bir kumaşı var, tril tril..

Bir arkadaşla takasa girmiştik ama küçük geldi bana..collezione marka, s-m uyumlu...

Bu da s beden, kot şort..

Tamam tatlım duruyor bu takım..Benimkiler ne kadar yapıyor ki? Fitleşiyor muyuz bu şekilde? 5 üründü benim sanırım, 25 yapıyor..Bir ürün daha seçsene sen..

olur ama biliyosun ben takasfda biraz fark koyuyorum daha doğrusu eşleşsin istiyorum tatlışım:)Eşofman bedeni neydi hayatım?

olur ama biliyosun ben takasfda biraz fark koyuyorum daha doğrusu eşleşsin istiyorum tatlışım:)Eşofman bedeni neydi hayatım?
L beden canim..bacak kisimlari oturuyor ama..bol degil yani..

Sen begendiklerine karar ver, pazartesi falan cikaririz kargolari

fiyatlar düştü diye okuyunca aylar once sorduğum hırkaya baktım ama hala 22 tl zaten bluzumu de kullanamadm ürünler çok şık ama bana nasip olmadı medcim ya hayırlı satışların olsun

fiyatlar düştü diye okuyunca aylar once sorduğum hırkaya baktım ama hala 22 tl zaten bluzumu de kullanamadm ürünler çok şık ama bana nasip olmadı medcim ya hayırlı satışların olsun

Beğendiğiniz ürünü sorun ki yeni fiyatı öğrenin gevezekcim :)

Bluz kullanılamayacak bir bluz değil ama evet sana kısmet olmadı canım..Teşekkür ederim, sana da hayırlı satışlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…