MED BUTİK / Yeni ürünler eklendi7satılmıştır.

hayırlı satışlar medcim, gülkurusu eşofman ustunun bedenı nedir?

Son düzenleme:
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1013800&d=1394299194&thumb=1[/ımg]

şu dimi?
Bedeni sana uygun canım..ne çok yapışır ne bol durur..benim bedenim senin bedenin işte

ikisi kaç para takasa yetio mu yetmiosa baska ürün bakcam elbisenin fiyatını yazmamışsın

ikisi kaç para takasa yetio mu yetmiosa baska ürün bakcam elbisenin fiyatını yazmamışsın

kuzum deri detaylı elbise 30 lira zaten..takas etmek istiyosan tek başına o yetiyo :)

şal desenli dediğin de 10 lira..beğendiysen ürünleri yollarken araya sıkıştırıverirsin, yoksa önemli değil

kuzum deri detaylı elbise 30 lira zaten..takas etmek istiyosan tek başına o yetiyo :)

şal desenli dediğin de 10 lira..beğendiysen ürünleri yollarken araya sıkıştırıverirsin, yoksa önemli değil

TMM CNM koyarım tabiside hatta bi elbise daha begendim kuzum ama ben kargonu pazartesi yada salı yollayabilirim yollayabilirim kuzum sorun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…