MCdonald'sda İnsan ETİ !!

Allahım bu nedir yaa dünyadaki en vahşi ırkın insan olduğunu bir kez daha anladım nasıl yaparlar offff çok üzüldüm çok zaten fast food yemem kizimda salam sucuk seviyor KV hep yedirme derdinde bundan sonra kavga ederim yedirmem

Sağlıksız evet fast food ürünlerinin tamamı bu bir gerçek. Ama insan öldürüp köfte yapacaklarını sanmıyorum. O kadar da değil. Sırf aynı yaği defalarca kullandıkları için kızartma yaparken yememek gerekiyor en basitinden fast food ürünleri.

Kız sahipsiz cesetler bizim neyşmize yeter ayol? Ben doymam şahsen kimsesizler mezarlığı yapmasalar direk mcdonaldsa verseler cesetleri yine yetmez. Ki kimsesizler mezarlığı dolu şu an

Kız sahipsiz cesetler bizim neyşmize yeter ayol? Ben doymam şahsen kimsesizler mezarlığı yapmasalar direk mcdonaldsa verseler cesetleri yine yetmez. Ki kimsesizler mezarlığı dolu şu an
olmaz dıye bırsey yok malesef.. yemıs olsak bıle sasırmam ben. adamlar neler yedırıyor yaf..hayvanların cınsel organını koyuyorlar , insan etı cokmu
kımsesızler mezarlıgı doludur da , dünyada kıyımlar , katlıamlar devam ederken .. ay ne bıleyım.. umarım atıyorumdur.. yoktur oyle bişiiii

Karala karala bitiremediniz şu fast food zincirlerini, danone yoğurtları, kolaları be... Yıllardır hikayeler yazılıyor bunlara. Bunlardan bir kitap çıkardı. Neyse ki bu şirketler ve müşterileri metelik vermiyor bunlara.

İnsan etiymiş. Hatta küçük çocuk etiymiş ha, yetişkin etine benzemiyormuşmuş. Ulan amma duygu sömürüsü ha.

Bu atmasyon haberlere sorgusuz sualsiz inanıp gaza gelen insanlar beni de güldürüyor. Aman dikkat edin, etlere iyi bakın. Komşunun çocuğunu yiyor olabilirsiniz.

Komşunun çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…