- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 40
- Konu Sahibi VahsiCazibe
-
Allahım bu nedir yaa dünyadaki en vahşi ırkın insan olduğunu bir kez daha anladım nasıl yaparlar offff çok üzüldüm çok zaten fast food yemem kizimda salam sucuk seviyor KV hep yedirme derdinde bundan sonra kavga ederim yedirmemyiyenlere afiyet olsun ne diyelim
insan etinin olmasına gerek yok
nasıl kesim yaptıklarına bakmak
ve yeterince sağlıksız olduğunu bilmek bile caydırmıyorsa
https://www.facebook.com/
çok sevgili hayvanseverler izleyemedim ben videoyu
hamburgerlerinizi alıp hem izleyin hem yeyin afiyet olsun
Konuyu hortlattınız yetmezmiş gibi bir de bu habere inandınız ya pazar neşesi gibisiniz :)
Konuyu hortlattınız yetmezmiş gibi bir de bu habere inandınız ya pazar neşesi gibisiniz :)
Sinek küçük mide bulandırır. Hiç mc Donald's ta birşey yemedim şimdiye kadar Burger King takılırım. Son zamanlarda dışardan yemeyi iyice azaltmış hatta kesmek üzere olan benim için güzel bir haber.
İnsan eti vs olayına çok katılamıyorum o kadar denetimde vs bisekilde ortaya çıkardı ama insan etini nerde bulacaklar cümlesine katılmıyorum. Amerika yada türkiyede bir çok kayıp, sahipsiz ceset yada tanınmayacak durumda cesetler varken çok zor değildir. Ama bu riski göze alamazlar..
Kız sahipsiz cesetler bizim neyşmize yeter ayol? Ben doymam şahsenkimsesizler mezarlığı yapmasalar direk mcdonaldsa verseler cesetleri yine yetmez. Ki kimsesizler mezarlığı dolu şu an
Alemsiniz billaa.. Nerden buluyorsunuz bu laflari.. Bugun kactir yorumlara sesli guluyorum forumda..
Dur desek de korkup gaza basacaklar diye ödüm kopuyor dansmarue cumHayyalcim buna dur desek mi
ne olursa olsun
asla ondan vazgecemem. insan eti bagımlısı oldum artık
ayda 1 kere yemekten kimse men edemez beniZombi
Yeğenimi sağlıklı şeylerle besle
Belli ki bu konuya inanmamışsın.Ancak düşünceme saygı duymalısın sonuçta burda kimse kimsenin pazar neşesi değil :)Konuyu hortlattınız yetmezmiş gibi bir de bu habere inandınız ya pazar neşesi gibisiniz :)
Belli ki bu konuya inanmamışsın.Ancak düşünceme saygı duymalısın sonuçta burda kimse kimsenin pazar neşesi değil :)
Komşunun çocuğuKarala karala bitiremediniz şu fast food zincirlerini, danone yoğurtları, kolaları be... Yıllardır hikayeler yazılıyor bunlara. Bunlardan bir kitap çıkardı. Neyse ki bu şirketler ve müşterileri metelik vermiyor bunlara.
İnsan etiymiş. Hatta küçük çocuk etiymiş ha, yetişkin etine benzemiyormuşmuş. Ulan amma duygu sömürüsü ha.
Bu atmasyon haberlere sorgusuz sualsiz inanıp gaza gelen insanlar beni de güldürüyor. Aman dikkat edin, etlere iyi bakın. Komşunun çocuğunu yiyor olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?