- 25 Mayıs 2014
- 117
- 43
- 38
- Konu Sahibi VahsiCazibe
-
Aynen öyle , herkes tüp bebek yapıyor sağlıklı yiyecek yiyemiyoruz sağlıklı siperm sağlıklı rahim yok kii .. Her şey GDO'lu , yazık eminim bizde ileride çocuk sorunu yaşayacağız .. Ama bu doğruysa midem bulandı gerçekten. .Yeni habere göre patateslerde genetiği değiştirilmiş olanı yenecekmiş , kadınlar neden hamile kalamıyor belli
Bende hep düşünürdüm ne katıyor olabilirler diye ama bu kadar beklemiyordum allahım neler yiyoruz ..mc donalds etinin tadı farklı...hiç bir yerde öyle güzel tat yok
ve en lezzetli etin insan eti olduğu söylenir
sebebi buymuş demek...
diyecek laf kalmadı...içim sızladı...
ben birde yurt dışında mc donalds yedim...eti çok ağırdı...türkiyedeki daha hafif ve daha iyi...türkiyeye sızmışmıdır acaba o etten...?Bende hep düşünürdüm ne katıyor olabilirler diye ama bu kadar beklemiyordum allahım neler yiyoruz ..
O videoyu ben de izlemiştim ama onu ünlü burgercılar nasıl yapabilir? Bağırsağıyla öğütülen hayvanın köftesi nasıl lezzetli olabilir.Ben de pek inanmadım habere, ama bir video izlemiştim hayvanları bütün bütün(tabi ölmüş hayvanlar, at da dahil bir öğütücü gibi bişeyin içine atıyorlar, muhtemelen burger ürünüydü ama markalıların yaptığın zannetmiyorum ya, Burger King de big king yeme gafletinde bulunduk yıllar önce eşimle, bağımlısı olduk resmen haftada bikaç defa yiyorduk, şimdilerde azalttık biraz.. öfff midem bulandı şimdi ya
jooker neydi o bağırsaktan yapılan bişey var Türkiye de çok tüketiliyo adını unuttum, o şeyi işte unutma, lezzetl demekki. ben bir defa yedim bol kimyondan tadını alamadım ama fena değildi haniO videoyu ben de izlemiştim ama onu ünlü burgercılar nasıl yapabilir? Bağırsağıyla öğütülen hayvanın köftesi nasıl lezzetli olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?