MCdonald'sda İnsan ETİ !!

Şunca yıllık ömrümde sadece 1 kere gittim o zamanda ilkokuldaydık saftirik öğretmen ısmarlanmıştı midem bulanmıstı benim yüzünden arkadaşlarından yiyemedi ohh canıma desiiiin
İzninizle hayatında bir kez hamburger yiyenlere şaşırmak istiyorum.

fast food tüketmem sağlık açısından zararlı olduğunu bildiğim için çok nadir pizza yerim o kadar bu haberden sonra yiyeceğim varsada yemem artık

Ben burgerkingi daha çok seviyorum..çeşit daha çok onda..

Ama mc donalsın da çocuk menusunun oyuncakları daha kaliteli..

Çocuğu oyuncaklarla çekip,kenardan goturuyorlar demek..anlamıştım zaten bi hinlik olduğunu..

Buna inanmak kolanin içinde böcek olduğuna inanmak gibi bişey.

Valla kolanin icinde gayet de rahat bocek olabilirdi, lakin yok. Carmin degil caramel kullaniyor renk olarak cunku.
Mentos meyveli mesela bocek iceriyor.
E120 olan herseyde var o bocek. Buna inanmak niye insan eti gibi supersonik sacma bir seye inanmakla bir tutuluyor ki?

Hiç yemedim bunu ve benzeri markaları. Tadını bilmiyorum. Orada satılan patatesten , dondurmalardan bile almadım.
Oldum olası o markalar midemi bulandırıyor.

Kendi hamburgerimi kendim yaparım. Küçükken de annem yapardı, elleri, kalbi dert görmesin inşaallah. . :)

Yurtdisinda hic et urunu yemem zaten sevmemde kendilerini ama turkiyedeki mclerde ve burgerlarda da bilinen et urunlerinin malzemeleri kullaniliyor benim bildigim (pinar,aytac vs)
Ama igrenc bir haber
Mecbur kalmadiginiz surece atistirmak icin fast food yemeyinde yedirmeyinde derimmn

Muslumanlara zarar vermek icin yiyeceklere kadar sizmislar.. icerik helal olmasin, dogurganliklari azalsin, hastaliklar artsin; Allahim sen koru..
lezzetliymis! deger mi kizceler?!

bazi firmalarin helal sertifikasi yok canim.. hos olsa da ne kadar guvenilir.. pinar, maret, sutas bunlarin icerigi helal degilmis.. bakanlikla pinar epey zitlasmsti hatta.. domuz urunu mu ararsin icinde, helal kesim olmayan et mi.. ne yiyecegimizi sasirdik..

Muslumanlara zarar vermek icin yiyeceklere kadar sizmislar.. icerik helal olmasin, dogurganliklari azalsin, hastaliklar artsin; Allahim sen koru..
lezzetliymis! deger mi kizceler?!

Insan et ile burger gibi asparagas haberi nasil müslümanlarin magduriyetine, hatta dogurganligina bagladin merak ettim??

Bu arada dogum kontrol hapinda mi dis mihraklarin müslüman kadinlarina oynanan bir oyun oldugunu düsünüyorsun?

ben de bu sevimsiz tavrinin nedenini merak ediyorum? konu dine baglandi diye mi yoksa, ondan mi rahatsiz oldun?
Musluman ulkelere satilan urunlerdeki kimyasallar sagligi tehdit ederken, helal olmayan icerik tuketildiginde de manevi hayata bi o kadar zarar veriyor, haram kavramini anlatmayacagim uzun uzun.. hassas insanlar bi peyniri bile gonul rahatligiyla yiyemiyor, domuz jelatiniydi yagiydi vs..
bilmem ne kadar vâkifsin konuya, israil muslumanlari pek bi sever (!), keza amerika da.. bu yuzden kisirliga neden olan cocuk bezinden, pedlerden tut da, tonlarca su doksen dahi kurtulamadigin kimyasallarla dolu urunler, sagliga pek de yararli degil.. dogum kontrol hapi bi tercihtir.. ama nedensiz kisirliklar oyle yayginlasti ki, bu igrencliklerin etkisi yok diyemiycem..
yani kalkip 'yanke go home, israil in oyunu hep' seklinde bi cahil siyaseti gudecek degilim.. o zaman baskalarinin yorumlarini anlamadan etmeden saygisizca konusanlardan farkim kalmaz..
he bi de yazdiklarim bu haberden cok, genel gecer seyler, uyari namina
sevgiler cicim

Son düzenleme:
Yapma yawww oyle mi
Benim esim et canavari bende hic haz etmem zaten o yuzden demirim tabanda.En iyisi bildigin yerden almak bana en son ne zaman fast food yedin desen hatirlamam bile
Cocuklarda olunca aha dikkat ediyor insan
Umarim bizim ulkemizde bu sikintilar olmaz

malesef oyle canim.. kesin helaldir temizdir demek cok zor.. yine de sertifikalilar bi derece daha iyi.. Allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…