- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi VahsiCazibe
-
İzninizle hayatında bir kez hamburger yiyenlere şaşırmak istiyorum.Şunca yıllık ömrümde sadece 1 kere gittim o zamanda ilkokuldaydık saftirik öğretmen ısmarlanmıştı midem bulanmıstı benim yüzünden arkadaşlarından yiyemedi ohh canıma desiiiin
Buyrun şaşırınİzninizle hayatında bir kez hamburger yiyenlere şaşırmak istiyorum.
bence ayak serçe parmağından başla, en az işe yarayan oşu konuyu her gördüğümde canım hamburger istiyor.. hazır içinde insan eti olduğunu da öğrenmişken yemeye kollarımdan mı başlasam acaba?
bence ayak serçe parmağından başla, en az işe yarayan o
e yapcan artık bi fedakarlıkahahahama kapıya çarptığımızda kafamızı duvarlara vurmak suretiyle kendimizi öldürmemize sebebiyet veren de o
Buna inanmak kolanin içinde böcek olduğuna inanmak gibi bişey.
bazi firmalarin helal sertifikasi yok canim.. hos olsa da ne kadar guvenilir.. pinar, maret, sutas bunlarin icerigi helal degilmis.. bakanlikla pinar epey zitlasmsti hatta.. domuz urunu mu ararsin icinde, helal kesim olmayan et mi.. ne yiyecegimizi sasirdik..Yurtdisinda hic et urunu yemem zaten sevmemde kendilerini ama turkiyedeki mclerde ve burgerlarda da bilinen et urunlerinin malzemeleri kullaniliyor benim bildigim (pinar,aytac vs)
Ama igrenc bir haber
Mecbur kalmadiginiz surece atistirmak icin fast food yemeyinde yedirmeyinde derimmn
Muslumanlara zarar vermek icin yiyeceklere kadar sizmislar.. icerik helal olmasin, dogurganliklari azalsin, hastaliklar artsin; Allahim sen koru..
lezzetliymis! deger mi kizceler?!
ben de bu sevimsiz tavrinin nedenini merak ediyorum? konu dine baglandi diye mi yoksa, ondan mi rahatsiz oldun?Insan et ile burger gibi asparagas haberi nasil müslümanlarin magduriyetine, hatta dogurganligina bagladin merak ettim??
Bu arada dogum kontrol hapinda mi dis mihraklarin müslüman kadinlarina oynanan bir oyun oldugunu düsünüyorsun?
Yapma yawww oyle mibazi firmalarin helal sertifikasi yok canim.. hos olsa da ne kadar guvenilir.. pinar, maret, sutas bunlarin icerigi helal degilmis.. bakanlikla pinar epey zitlasmsti hatta.. domuz urunu mu ararsin icinde, helal kesim olmayan et mi.. ne yiyecegimizi sasirdik..
malesef oyle canim.. kesin helaldir temizdir demek cok zor.. yine de sertifikalilar bi derece daha iyi.. Allah korusun..Yapma yawww oyle mi
Benim esim et canavari bende hic haz etmem zaten o yuzden demirim tabanda.En iyisi bildigin yerden almak bana en son ne zaman fast food yedin desen hatirlamam bile
Cocuklarda olunca aha dikkat ediyor insan
Umarim bizim ulkemizde bu sikintilar olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?