MCdonald'sda İnsan ETİ !!

insan etimi yuh ya okadar da değildir hiç yemedim fast foot la aram yok iyi ki yok öff igrendim

Ay daha pahalı olmaz mı ki insan eti, hani at, kedi, köpek anlarım da o kadar masrafa gerek yok sonuçta. Bir insan böbreği kaça gidiyor karaborsada bilmiyor mu bunlar hıh!

zaytung tarzında gerçek olmayan mizahi yönü ağır haber sitesinden alınmış asparagas kızlar. en güzeli hayvanı kendimiz kesip dolapta muhafaza ederek yemektir.ne yediğini biliyorsun.

allah belalarını versin böle insan saglını bozan şerefsizlerin

yiyenlere afiyet olsun ne diyelim

insan etinin olmasına gerek yok

nasıl kesim yaptıklarına bakmak

ve yeterince sağlıksız olduğunu bilmek bile caydırmıyorsa

https://www.facebook.com/
çok sevgili hayvanseverler izleyemedim ben videoyu

hamburgerlerinizi alıp hem izleyin hem yeyin afiyet olsun

Hiç gitmedim daha o tür yerlere.Kuru fast food gıdalar severim ama gitmedim genedePişman değilim

Allah'ım bu nasıl bir video bunlar nasıl insanlar ağladım burda yaa

Sağlıklı değil tabiki Fast food olan herşey gibi Mc Donald's da amma ve lakin bu habere inanmak da çok komik arkadaşlar. Saçma sapan bir sürü malzeme vardır içinde eminim ama insan eti denip facebookta bile yayınlanması saçma geldi bana açıkçası.

Rezalet ya biz kendi etimizimi yiyoruz skandal
Buna biri dur demeli

Şu an yazılan yorumlara öldüm gülmekten. He he mc donalds hobisiymiş amerikalıları kesip kesip hamburger yapıyomş türkiyeye de yolluyo o etten sığır eti diye kandırıyo.

Ya kızlar hiç mi mantık yok. Nerden bulcak o kadar insan etini dünyanın en büyük fast food zinciri. Bir de bu kadar gizli kalıcak?

Yemeyin tabi böyle zararlı şeyleri o ayrı da. Hem buna inanıp hem yemeğe devam da ediyorsunuz :)

Sinek küçük mide bulandırır. Hiç mc Donald's ta birşey yemedim şimdiye kadar Burger King takılırım. Son zamanlarda dışardan yemeyi iyice azaltmış hatta kesmek üzere olan benim için güzel bir haber.
İnsan eti vs olayına çok katılamıyorum o kadar denetimde vs bisekilde ortaya çıkardı ama insan etini nerde bulacaklar cümlesine katılmıyorum. Amerika yada türkiyede bir çok kayıp, sahipsiz ceset yada tanınmayacak durumda cesetler varken çok zor değildir. Ama bu riski göze alamazlar..

Bundan sonra mc. Burger dominos vb. Önünden bile geçmiyorum
Daha Kahvaltı yapmamıştım içim kalktı bi süre yemekde yiyemem
Tamam insan eti olması Saçma biraz ama ya varsa gerçekten
Hem gerçekten %100 dana eti sağlıklı evde yapılan kadar hijyenik mi hayır tabiki
Mutlaka bi hinlikler Yapılıyor
Bizim milletde afiyetle yiyor
Sonra neden çocuğum olmuyor,Kanser vakaları artıyor
İşte hep bunların yüzünden

İmza : D

Diyet yüzünden aylardır yememiştim burger. Insana zorla burger yedirteceksiniz. Canım çekti gercekten. Kahvaltımı burgerle yapacağım. Ama biz burger king'ciyiz. Mc donalds da neymiş.
Hem insan eti falan çıkar aman.
Ciddiye alanlar olacaktır.

Turkiyeye Amerikadaki etten gonderdiklerini sanmiyorum, cunki Turkiyedekiler cok lezzetli. Buradakileri mecbur kalmadikca yemiyorum. Belki burada lezzet veren insan eti kullanamiyorlardir ondan.. Zaten hep isteseler de mumkun degil, her McDonalds'in hem icinde hem araba ile alisveris kuyrugunda kalabalik hic eksilmiyor. Amerikanin butun morglari yetmez buradaki obezleri doyurmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…