- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.648
- 448
- Konu Sahibi VahsiCazibe
-
şaka yapıyosunBen Burger Kingde yediğim sandaviçte Bilidğiniz sakallarını tıraş etmiş bir tutam ete atmış öyle kötü oldum götürdüm gördü tam bas bas bağıracaktım , elimden aldı lütfen oturun yenisini verelim diyor .. Rezalet iğrenç ..
Konu kokoreçe döndüHaber doğru ya da yanlış benim için fark etmiyor, fast food sağlıksızdır. Avrupa fast food yüzünden obeziteyle savaşıyor.
Ahkam kesiyorsun Mune, sen hiç yemiyor musun dediğinizi duyuyorumYılda 2-3 kereyi geçmez fast food yiyeceklerle olan kucaklaşmam, onda da Mc Donald's yemem.
Hergün defalarca aynı yağda patates kızartıyorlar, o yağlar iğrenç bir hale geliyor, Avrupa'yı bilmem ama Türkiye'deki fast food şubelerinde denetim yok, etin, kullanılan yağın, baharatın, ekmeğin bir standartı yok, yılda 2-3 kez dedim ya geçenlerde eşimi dışarı çıkarayım birde yemek ısmarlıyayım dedim, bin pişman olduk, bayat hamburger ekmeği içinde yal gibi bir köfte, asidi olmayan renkli sulu bir içecek geldi önümüze, eee öyle yerlerde de para peşin malum, gidip onu yemek diye önümüze getirenin boğazına yapışsam ne olacak, birine söyledikti adam yemeğimizden bir parça alıp yoooo hiçbir sorun yok yemekte dedi gözümüze baka baka
En iyisi mi paramla sağlığımdan olacağıma, evde yaparım hamburgerimi.
_______
Abooooo biri kokoreç demiş, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı, kokoreç kadar lezzetli birşey var mı? Yiyin kokoreçi, kebapları bak hiç bırakamazsınız, yanında bol acılı şalgam suyu, soğan salatası of of of
Bağırsakla bir sürü yemek var da ben ondan bahsetmiyorum. : D o videoda hayvan bütün atıldığından bağırsakları da işkembesi de dolu doğal olarak. : Djooker neydi o bağırsaktan yapılan bişey var Türkiye de çok tüketiliyo adını unuttum, o şeyi işte unutma, lezzetl demekki. ben bir defa yedim bol kimyondan tadını alamadım ama fena değildi hani
He hamburger yapmak için cinayet işliyorlar başka et kalmadı. : D
Siz yemeyin ben yerim.
Yersiniz bi gün. : D belki size denk gelir. : PValla öyle bir dünyada yaşıyoruzki bana inanılmaz gelmiyor açıkçası
siz buyrun yiyin ben bu haberden sonra bir daha yiyebileceğimi sanmıyorum aklıma girdi bir kere şüphesi bile yeter.
Konu kokoreçe döndübende severim hatta şuan yiyorum büyük tesadüf oldu
Ne sipariş ediyorsunoh arasam bu saatte paket getirirlermi acaba,canim cekti
hamburger soylicektim mudurumÇok ayıp, kokoreç yerken insan müdiresini de çağırır
Yarın kokoreç bakayım
Ne sipariş ediyorsunBenimki bol soğanlı ve acılı olsun lütfen
Hamburger olmaz, yiyemezsin, sen ordan söyle bakayım şöyle bol acılı urfa dürümhamburger soylicektim mudurum
Yersiniz bi gün. : D belki size denk gelir. : P
Niye konuşuyoruz işte. : DHanımefendi siz ne yiyorsanız yeyin lütfen benim yeyip yemeyeceğim şeyler hakkında yorumda bulunmayın.
Peki neden üretim ve satışları durdurulmuyor. Çifte standart var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?