- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi VahsiCazibe
-
E ne? Biri yaklaşıp "yediğin et filancanın oğlu" dese inanırlar zaten. İnanmazlar mıKomşunun çocuğu
E ne? Biri yaklaşıp "yediğin et filancanın oğlu" dese inanırlar zaten. İnanmazlar mı
Duyduğunu sorgulamadan, mantık filtresinden geçirmeden inanıp gaza gelmek cidden çok kötü ve insanın aleyhine çalışan bir huy ya. Allahıma şükürler olsun diyorum. Kolada böcek var, bebek mamasında cam kırığı var, mcdonalds kahvesinde kesik insan parmağı var, danone yoğurtta bilmemne pisliği var vs haberlerine pat diye inanıp karar alanları görüyorum. İbretlik.
al bendende o kadar fast fost fust bu neee yaaaa. insan eti olsun olmnasın yenilecek şeymi bu burgerlerr..Şuradan bir kere yiyeyim dedim bir daha da yemedim, yemem de.
Burger desen leş gibi kokuyor, onu da yemem. İnsan eti değilse bile saçma sapan şeyleri kattıklarını düşünüyorum yani.
Karın doyurmuyor ki, avcum kadar hamburger, patatesler zaten şoklanmış mı, dondurulmuş mu ne öyle bi'şey, yanında verdiği kolada asit yok muhtemelen su katmışlar... O ne yani. Git adam gibi bi pideciye, kebapçıya, çorbacıya falan doyur karnını illa dışarıda yiyeceksen. Tabi temiz olduğunu düşündüğün, güzel yerlerden olacak o da.al bendende o kadar fast fost fust bu neee yaaaa. insan eti olsun olmnasın yenilecek şeymi bu burgerlerr..
aynen sana katılıyorum arkadaşımm evde yapılan her şey mükemmeldir ohh misssss...yap bir köfte tak tost makinasını fişe yap ızgara ohh misss..Karın doyurmuyor ki, avcum kadar hamburger, patatesler zaten şoklanmış mı, dondurulmuş mu ne öyle bi'şey, yanında verdiği kolada asit yok muhtemelen su katmışlar... O ne yani. Git adam gibi bi pideciye, kebapçıya, çorbacıya falan doyur karnını illa dışarıda yiyeceksen. Tabi temiz olduğunu düşündüğün, güzel yerlerden olacak o da.
En güzeli evde yemek, evde kendi kırdığın yumurta bile dışarıdaki yiyeceklerden daha sağlıklı, düzgün.
Ya da al yarım kilo kıyma, patates de kızart yanına, marketten de kola alırsın istersen, yap köfte patates otur ye, ayrılmaz ikili. :) Hem dışarıdaki köfteden daha iyi ve daha ucuza geliyor. Burger'mış, köfte mi o yahu? Hamburger köftesi diyorlar, köfteyle alakası bile yok.
Öyle miymiş? Ben tam tersi sanıyordum.ohhhhh hani domuz etini hayvan kıskanç diye yemiyoruz ya bence koyun etini de bi düşünmek lazım.
ay ben yanlış yazmışım, sizin bildiğiniz gibi, doğrusu.Öyle miymiş? Ben tam tersi sanıyordum.
Çok uzuldum bu yoruma ya... Saftirik öğretmen... ben de başarili çocukları sınemaya götürüp ardından Hamburger ismarlamistim.. ilerde bana saftirik öğretmen diyecekler demek vay anasini :))Şunca yıllık ömrümde sadece 1 kere gittim o zamanda ilkokuldaydık saftirik öğretmen ısmarlanmıştı midem bulanmıstı benim yüzünden arkadaşlarından yiyemedi ohh canıma desiiiin
Özür dilerim size saftirik demek istemedim çok üzüldüm beni yanlış anladınızÇok uzuldum bu yoranlarsınız
Saftirik öğretmen... ben de başarili çocukları sınemaya götürüp ardından Hamburger ismarlamistim.. ilerde bana saftirik öğretmen diyecekler demek vay anasini :))
Haberin gerçekliğine inanmıyorum. Ki gerçek olsa suan üretim durdurulmuştu.
Böyle diyince de uzuldum şimdi. Mesleğinizi hakkıyla yapacaginiza eminim. Kötü örnekler de iyi oluyor insan için :)) çok kibarsiniz sağolun.Özür dilerim size saftirik demek istemedim çok üzüldüm beni yanlış anladınız
Ben öğretmenine saftirik dedim çünkü çok ama çok kötü bir eğitimciydi ve biz onun yüzünden temelimizi hiç sağlam atamadık o öğretmene karşı hep bi öfkem vardı arkadaşlarımında bende öğretmen olucam sizi anlıyorum ama hata bendeydi saftirik demenin nedenini yazmalıyım üzgünüm
Ne kibarlığı canım ya ayıp ettim nolur kusuruma bakma hamişşş hemide iyi bir öğretmeni üzdümBöyle diyincegemide uldum şimdi. Mesleğinizi hakkıyla yapacaginiza eminim. Kötü örnekler de iyi oluyor insan için :)) çok kibarsiniz sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?