MCdonald'sda İnsan ETİ !!

iste her yere sicramis durumda.. eskiden sadece et urunlerine dikkat ederdik, helal kesim mi diye.. simdi en basitinden bi icecekte alkol katkisi, jelatin katkisi; haram bildigimiz hersey olabiliyor.. ne yiyecegimizi sasirdik resmen.. maya olayini da duymustum.. koca ulke bi jelatin uretemiyor muyuz, disardan aliyoruz..

Bu kadar hassassalar getirmesinler mayasini da yirtdisindan.. Cocuklugumda Urfa'nin koylerinden peynir gelirdi hediye, dayimlar geldiginde, bugune dek yedigim en lezzetli peynir, koylu yurtdisindan mi aliyordu peynirin mayasini 1970lerde?

tavrin nicin gergin? yoksa bana mi oyle geliyor?
ben ne bakanlik ne hukumet ne devlet savundum.. skntilar, oyunlar bariz.. buna bsy yapilmiyor, kime guvensek ki.. o yuzden helallik konusu beni dogrudan ilgilendiriyor ve ne hazir yogurt yiyorum ne her eti.. careyi bu sekilde bulmak zorunda birakildik..

Lavanta aslında saraylım ın dediği doğru bu işin içinde o kadar rant dönüyor ki eşim gıdacı olduğu için biliyorum ve ben de çok ilgiliyimdir senin gibi her ürün nasıl sunuluuor piyasaya içinde neler var vs.sağlık bakanlığı denetleyecek diyanet helal sertifikası verecek ama aması var

Tavrim bizleri bu hale getirenlere.. Su anda hic gergin degilim ama.. Hem sana niye kizayim ki, soruyorsun anlatiyorum. Ben oradayken guvenilir bir sutcuden sutumu alip kaynatip yogurdumu da evde yapardim. en sagliklisi da bu. Amerika'da saglik derslerinde okutulan kitaplarda bile yaziyor, sutu ciftciden alip kendiniz kaynatin, bu sekilde buyuyen cocuklarin bunyesi daha kuvvetlidir diye.. Ben sevdigim ve lezzetli oldugu icin yapiyordum, ama ogrenince iyi ki de oyle yapmisim dedim.

Severim hamburgerini patates kızartmasını MC in ama kralı gelse bol tereyağlı bir İskender etmez

İnanmıyorum bu hakikaten vahşet. Tavuğa tavuk yediriyorlar resmen yamyamlık. Bunu duymamıştım... İki tavuk Alıp balkonda besleyesim geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…