MCdonald'sda İnsan ETİ !!

Çok ayıp, kokoreç yerken insan müdiresini de çağırır
Yarın kokoreç bakayım

Ne sipariş ediyorsun Benimki bol soğanlı ve acılı olsun lütfen

Keşke roka domates yeseydim müdüre hanım çok yedik Roka domates açıktıkça yerim haftada 4 roka yerim yani Tavsiye ederim .

midem bulanıyor bunları okuyunca ama içimden bi ses inanma olmaz öyle sey diyo heralde cok sevdiğimden eskiden hafta en az 1-2 kere yerdim evlendikten snra eşimle tartısıyoruz her hamburger istediğimde 4-5 ayda anca bikere yiyorumdr. bu habere rağmen olsa yerim gibi geliyor kendmden tiksindim

Oldum olasi şu hamburgerleri falan hic sevmedim. Hep midem bulandi hatta bi gün esimle hadi biz de yiyelim deneyelim dedik iuyyyy sabaha kadar midemiz alt ust olmustu ki zaten küçücük bi seydi ve yarisini da yememistim. Ben inanıyorum bunlar her seyi yapar. Ayyy bi de cocugu eti icin mi oldurmusler? Ayy daha fena...

İğrenç ya nasıl böyle bisey yapabiliyorlar insanlara ne yedirdikleri belli değil hamburgerden soğudum bian sanırım bidaha hic bi zaman yiyemicem

bir kere yedim oda istemeye istemeye çok kötü gelmişti bana tabi haberin gerçek olduğuna inanmıyorum ama sağlıksız olduğu kesin bu tarz yiyeceklerin sonuçta o etin korunması ve bağımlılık yapması için bir sürü kimyasallar kullanılıyor.

Hamburger yiyorum yemeye de devam edeceğim sanırım.. Arkadaşlarla buluştuğumuzda aklıma hamburger yiyeceğimiz gelince bile mutlu oluyorum nasıl vazgeçerim ki

Ne sazanlar var ya. Ilk sayfalara koptum.

Mcdonalds zaten zararli. Yemeyin de bok atmayin ya. Hadi domuz koyar ucuz diye. Insan niye koysun ya mal mi adam.

Kusucammmmm :-( yemedigim halde midem bulandı ...

Mac in menüleri ufak diye hep burger king yeriz yersek uzun zamandır onuda yiyemiyoruz fakirlik zor ama en azından sağlıklı he ayrıca ben eti çok sevmediğimden hep tb menü yeriz tavuk candır

Bide şunu yazayım o kaldığımız türk otellerdeki yediğiniz etleri dana etimi sanıyorsunuz acaba yarısı domuz eti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…