- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
-
- Konu Sahibi panic_attack
İstanbul’da görüyorum yaşım 25. Erken evlendim eşim 12 yaş büyük. Başta sıkıntı yoktur dedik ama azospermi çıktı 3. Denmemizi yaptık şimdi sonuç bekliyoruz
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yoh öyle bişey gel sen dene hele bak bana dua edecen:))Gız benim eyice ağrıyo o zaman. Sıkışıyo yımırtam yazık. :))
Yani bı sorun yok . Yumurta takibi yaptı doktor gayet normal herşey dedi. Acaba hormon tahlili vyapsamMerhaba bende senin gibiyim 13 kez olumsuzbu ay yeni umut başladı 23 Nisan bat. Kötü düşünme. Var mı sorun.
Ay düşündüm de bir an, onu ben de yiyemiyorum ki herhalde bu nedenle hamile kalamıyorum :) ama hamile kalacağımızı bilsek gözümüzü karartır onu da yeriz :)
hosgeldin şekerimİstanbul’da görüyorum yaşım 25. Erken evlendim eşim 12 yaş büyük. Başta sıkıntı yoktur dedik ama azospermi çıktı 3. Denmemizi yaptık şimdi sonuç bekliyoruz
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
ben ilk okuldayken ictim hic bisi olmadiPsikolojim berbat. Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. Kursa sanki Fransızca öğrenmeye değil savaşa gidiyorum :) bu dönem çok zor, kaçmak istiyorum.her gün mızmızlanıyorum :) dün hastanedeydik eşim için, işimiz bitti, ders başlayacak ben hala bir kahve mi içsek, şuraya mı gitsek. Adamdan yüz bulsam kursu ekeceğim. Resmen kocam velim oldu bu dönem :)Tebeşir suyu içeceğim ya bildiğin o kafadayım :)
Günaydın hatunlar
mutlu sağlıklı huzurlu bir hafta diliyoruuum
Onaya basıp kaçmışsın gibi bir ruh hali sezdim. Seni şu an mutlu eden bu şeyi öderken de hatırla çünkü orada biraz canı sıkılabiliyor insanın. Ama önemli olan kendini iyi hissetmen. Mayıs bir şey değil ki, ne kadar zamandır uğraşıyorsun bu uğurda, Mayıs dediğin şurada 4 hafta sonra :)nabersiniz fıstıklarrrr
bebeksel operasyon kapsamında herseyden biraz uzaklaşayım diye ne zaman kacmaya çalışsam,kendimi alışveriş sitelerinde buluyorum. bu operasyon mu ameliyat mi herneyse mayisa kalması benim tüp planlarimi da beni de alt ust etti. ( evet kocama da böyle aciklayabilmeliyim ) bu da kocamin zararina oldu savurgan degilim ama, kartin bu sefer anasını ağlattım o son vurgunu yapmayacaktim, bir titreme geldi bana onaya basip kendimi buraya attim.
Evet konuşunca güzel bir dil. Konuşmayı öğrenirken tam işkence :) ya ilk kurlar ben de çok eğlendim herşey çok güzeldi. Ama enteresan bir şekilde kursta bir kurda bir koyuyorsak Fransızcamızın üstüne diğer kura üç ile başlıyoruz. Aradaki iki birimi ne zaman öğreniyoruz hiç anlamıyorum. Geçen sene bu sorun olmuyordu ama bu sene seviye ilerledikçe bu beni çok zorluyor :)ben ilk okuldayken ictim hic bisi olmadilavabodan gec geldim diye ustune cetveli yemistim.
dün gunu birlik fransaya gittik. sanki hep jjjjjij bıcır bıcır konusuyorlartatlı bir dil. almancadan güzel ogrenmesi daha zevlidir heral ben bazen gitmiş gibi yapiyordum ki dersleri gectim ne harikaydi kurs gezileri.
Ben de ben de bende :)Günaydın hatunlar
mutlu sağlıklı huzurlu bir hafta diliyoruuum
Bugün reglin 4. günü hala yaman bir ağrım var.. bi 2. günü aldım ağrı kesici bi de bu sabah kahvaltıdan sonra aldım artık yeter.. gereksiz bir pazartesi yoğunluğu yaşıyorum.. ve üşüyorum dışarısı 20 derece olacakmış lakin içerler soğuuk:) ceviz suyuna başlıcaktım ama unuttum şimdi size yazarken aklıma geldi... neyse bugün koyuyum bari suya.
aynenn arkadaşım da çok üşüyor bugün ince giydim biraz işte hava da iyi diye.. böbreklerim ağrıdı valladısarıda gunes var ama ben de donuyorum, parmak uclarım buzzz, nıye boyle kı muhasebecılerın kanı mı cekılmıs nooolmus yahuuu
aynenn arkadaşım da çok üşüyor bugün ince giydim biraz işte hava da iyi diye.. böbreklerim ağrıdı valla
yok kazak da ince kazak :)) pembe falan hak getire kuzu, lacivert yeşil siyah gri renklerimOO hava ıyı ben de gencım ınce gıyerım ınce pembe yakısır gence dedın artizlik yaptın dı mı, usursun tabeee. ben kazak gıydım valla ona ragmen parmak uclarım daha ısınmadı, klavyeye bastıkca sızlıyo beaa
yok kazak da ince kazak :)) pembe falan hak getire kuzu, lacivert yeşil siyah gri renklerim
ahey aheyyoy oy oy garıbeeem sen de benden nerde bızde renk be kuzum, murekkep mavısı yaptı bızı hayat oooyyy leelelele vıy vıy vıyy
kursa basla yeniden diyorlar bena karnima agrilar giriyor benimmmEvet konuşunca güzel bir dil. Konuşmayı öğrenirken tam işkence :) ya ilk kurlar ben de çok eğlendim herşey çok güzeldi. Ama enteresan bir şekilde kursta bir kurda bir koyuyorsak Fransızcamızın üstüne diğer kura üç ile başlıyoruz. Aradaki iki birimi ne zaman öğreniyoruz hiç anlamıyorum. Geçen sene bu sorun olmuyordu ama bu sene seviye ilerledikçe bu beni çok zorluyor :)
sabah uyandim ilk aklima gelen onaya bastıgımı hatirlamak oldu zaten çünküm ilk pis vurgunum du kiOnaya basıp kaçmışsın gibi bir ruh hali sezdim. Seni şu an mutlu eden bu şeyi öderken de hatırla çünkü orada biraz canı sıkılabiliyor insanın. Ama önemli olan kendini iyi hissetmen. Mayıs bir şey değil ki, ne kadar zamandır uğraşıyorsun bu uğurda, Mayıs dediğin şurada 4 hafta sonra :)