- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #14.221
Çoook üzgünüm. Kimbilir çocukları, ailesi nasıl... Dualarım onunla. Yerinde rahat etsin inşallah.Arkadaşlar merhaba, çook uzun bir aradan sonra ilk defa girdim, burada çok güzel arkadaşlıklar, çok güzel kızkardeşler edindim, iş ve çocuktan vakit bulamadığım için giriş imkanım olmadı. Fakat yine burada dertlerimizi ortak dert edindiğimiz, birlikte dua edip birlikte ağladığımız, hep birlikte güldüğümüz, kesintisiz 3.5 senedir sabah akşam ve hatta gece dahi görüştüğümüz bir grubumuz oluştu. Bu grubumuzda olan, dünya güzeli aşşırı iyi niyetli bitanemizcan09e sinemimizden 22 Nisan gecesinden beri haber alamadık, anneciği ile kurduğum iletişim sonucu kendisini bir kaza sonucu kaybettiğimizi öğrendim. Kendisini seven tüm arkadaşlarımızdan sinem için güzel dualarını esirgememelerini istiyorum. Hepinizi seviyorum.
Evet kızlar maalesef bizlerde inanamadık, yakıştıramadık, konduramadık ama maalesef durum böyleçok acı bizler için de flx77 de dediği gibi gece gündüz birlikte olduğumuz arkadaşımızı kaybettik... Kabullenmek hepimiz için çok zor. Allah ailesine evlatlarina sabır versin. Küçük yavrusu kızımla araları 10 gün kızıma baktıkça içim yanıyor.aklımızdan çıkmıyor. Ani ölüm genç ölüm en kötüsü işte
Bizde çok kötüyüz.sabah uyanıp gunaydinla başlayan gece yatakta elimizde telefon sızana kadar yazistigimiz yillarimiz var .ikimizde Ankara'da olduğumuz için kısa da olsa görüşme fırsatımız olmuştu. Daha öğle yemeğine çıkacaktık,ezgiyle özgeyi parka götürecektik..Yüzü gözümün önünden gitmiyor.Hep eski yazışmaları okuyoruz bizde.benimde özel mesajlarım duruyor gönderdiği resimler. İnanamadik... Çok üzüldük çokDünden beri uyuyamıyorum. Hiç aklımdan çıkmıyor. İnanılmaz etkilendim. Ailesinin, çocukların halini düşünmek dahi istemiyorum. Özelden yazışmalarımızı okudum. Gönderdiği fotoğraflara baktım. Didim'e gelmişti, ben o sırada yoktum. Bi türlü yüz yüze görüşememiştik 2,5 sene önce. Nasip değilmiş dedi. Bu topiğin en eskilerinden biriydi, demirbaşlarımızdandı. Benimle ilgilen diye trip atardı bana şaka yollu. Allaan boğa burcu işte diye takılırdım ben de ona. Dün gibi hepsi. En son "2.yi de yap ama 2.bebeler zor oluyomuş biraz haberin olsun" diye mesaj yazmış bana. Ortalıkta yokum diye merak etmiş. Ben döndüm bak, sen nerdesin becan09e ? Okuyo musun yine buraları? Sen yoksun ama yazıların, yorumların, emojilerin burda bizimle kalacak hep. Geriye dönüp okudukça hem gülecek hem hüzünleneceğiz. Gittiğin yerde huzurla uyu deli kadın.
Arkadaşlar ben de henüz şoku atabilmiş değilim. 3.5 senedir uyku arasında dahi yazıştığımız, sürekli her halimizden haberdar olduğumuz arkadaşlık ötesi bir durum yaşadık, bir anda bağlantı kesildi ve anlam veremedik. Annesi balkondan düştüğünü, balkonunun biraz riskli olduğunu ve büyük ihtimalle vertigosu yüzünden başının dönmüş olabileceğini söyledi. O da çok kötü durumda maalesef, büyük şok. Allah yavrularına uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah. Üzüntümü kelimelerle ifade edebilecek bir ruh halinde değilim.
Ben iyiyim canım her şey yolunda.. hem rahat hem keyifli bir hamilelik geçiriyorum. Kızım olacak.. 19. Haftadaydım. Her şey yolunda, fetal DNA temiz geldi 2 detaylı ultrason yapıldı şimdiye kadar onlar da iyiydi.dennisgo sen nasılsın nasıl gidiyor ımarım herşey yolundadır
Canım çok sevindim çok şükür bugünlere sağlıkla kucağına da alırsın inşallahBen iyiyim canım her şey yolunda.. hem rahat hem keyifli bir hamilelik geçiriyorum. Kızım olacak.. 19. Haftadaydım. Her şey yolunda, fetal DNA temiz geldi 2 detaylı ultrason yapıldı şimdiye kadar onlar da iyiydi.
Sen nasılsın ? Kızın büyümüştür.. her şey yolunda mı?
Doğana kadar ayrı bir heyecan. Sanırım doğduktan sonra zaman çok hızlı geçiyor. Bu ufaklıklar her gün bir şeyler öğreniyor her geçen gün gelişiyorlar. Beraber yaşamak, izlemek çok keyifli olmalı..Canım çok sevindim çok şükür bugünlere sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
İyiyim çok şükür kızım da iyi büyüyor işte meme bırakma bez bırakma derken geçiyor zaman