Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu kuru inciri zeytinyagına batırmadan yesem olmazmı

zeytınyagı ıle cok kotu degıl mı, onu da denemek ıstedım, ıncırı delı gıbı severım, zeytınyagını da ayrı severım ama ıkısı bır arada cok kotu oldu be kuzummm. kuru kuru yedım bende, sonucta zeytınyagını da salatalarda yıyorum onlar ıcerde bı yerde bulussun ya, her randevuyu ben mı ayarlıycam artıkk

hayıt için zaten kadın otu dıyorlar, yanı kadın rahatsızlıkalrına cok ıyı gelen bır otmus, yanında aslanpencesı ve maça yı da cok okudum ama en cok hayıt, nasıl bır bıtkı acaba denemk lazım

bu bi işaret kuzu dene yumurtaları boşa harcama, takılma burca, sen çocuğuna kavuz da burcu gerçekten önemli değil, ben de hep ilk cocugum 2009 bu da 2019 olsun ıstıyyordum ama 2020 ye dogru gıdıyorum, belkı o da olmayacak ama kısmet. sen ıkı guzel yumurta bulmusken kocayı burcu hııcc kazıma bence

yumurtayı geliştirip, amh ı yükseltiyosa tebeşir suyu da içeriz hocammm (ve flx77 nin beyin koşarak uzaklaşırrrrrr...)

Günaydın Kızlar, güzel bir haftasonu olsun. Ben hala daha ıyilesmedim. Antibiyotikler bitti ilaçlar bitti çok azcık ilerlemem var. Inşallah bir an önce düzelirim. Çocuk mocuk geçtim en önemlisi sağlık kızlar. Belki de olana şükretmeyi unutuyoruz. Hatirlatiliyor bize.
Bi sevemedin biz keçi grubunu
Orda iki tane koççç gibi yumular duracak ve oglak olmasindan korkup korunacan, oglak olmasin diye diger ay para verecen ha pessss

Hiiiç yani belki en kaliteli yumurtası şu an bu aydakiler. Tüp yapılacak aydaki kaliteli olmazsa ne yapacak Canım ciğerim panik atakcim tüp olunca garanti olmuyor hiçbir şey, bedava dururken para vermek niye.

yumurtayı geliştirip, amh ı yükseltiyosa tebeşir suyu da içeriz hocammm (ve flx77 nin beyin koşarak uzaklaşırrrrrr...)
Ahaha hayal ettim bir an kurstan kaçmak için içtiğim tebeşir suyu sonucu hamile kalıyormuşum :) düşünsene neler yaptın hamile kalmak için önce bir kurs buldum acı çekercesine dil öğrenmeye çalıştım sonra kaytarmak için tebeşir suyu içtim :)

Taam yapacam bugün bi tenhada sıkıştırma, oldu bittiye getirme. :))

Canım eşin mutlaka spermlerine baktırsın. Şayet kötüyse boşa zaman kaybı oluyor ben iki yıl herşeyi kontrol ettirdim baktırdım sonunda sorun ondaymış anca iki sene sonra öğrendik. Aynı hataya düşmeyin

Bir sene önceki mesajınızı yeni gördüm ve ona cevap yazmışım kusura bakmayın :)
Tüp bebek nedeninizi öğrenebilir miyim
Ben de eşimden kaynaklanan sebepten dolayı yaptırdım sonuç bekliyoruz

Bir sene önceki mesajınızı yeni gördüm ve ona cevap yazmışım kusura bakmayın :)
Tüp bebek nedeninizi öğrenebilir miyim
Ben de eşimden kaynaklanan sebepten dolayı yaptırdım sonuç bekliyoruz

:) Rica ederim.
Teşhis sebepsiz infertilite. Ama bu teşhis için bile 10 ay aslında yeterli uzunlukta bi süre değil dedi tüp bebek doktorum. Bu süreçte iki ay iğneli yumurta takibi ve 1 aşılama denedik. Sonuç negatif olunca, yaş 38 olunca ve Mayıs'ı kaçırmak istemeyince tüp bebek denemeye karar verdik. 30'ların başında olsam 2-3 sene daha beklerdim ama geç evlenince acele etmek gerekti.

Siz nerde görüyorsunuz tedaviyi? Yaş kaç?

İstanbul’da görüyorum yaşım 25. Erken evlendim eşim 12 yaş büyük. Başta sıkıntı yoktur dedik ama azospermi çıktı 3. Denmemizi yaptık şimdi sonuç bekliyoruz
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…