Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam genşler. 🙋
Ben yine kurstaydım bugün. İçim dışım eğitim oldu valla. Ben kendi çocuumu eğitmek istiyorum artık yetti beeeaaa!.. Diye bağırmak istedim bi an konferans salonunda ama tabii ki bağıramadı..dı..dı..
Armin Armin aynı vurgun isteği bende de var ama bebeyi yapım aşaması çok masraflı olmaya başladığından kendimi dizginliyorum. O paraya son model bebek arabası alınır, bu paraya bebek bezi alınır diyorum. Kesin doğacak yani öyle garanti. :KK70:
Geçen kocamın daha 2 aylık telefonunu arnavut kaldırımının tam köşesine düşürdüm. Telefon yoğun bakıma kaldırıldı. Normalde aman yenisini alak iflah olmaz artık bu derim ama bu sefer komple ekranı, kasayı değiştirsek olur o bence dedim. Oldu da netekim. :)) Ekranın o tuz buz halini görünce saklanacak yer aradım yeminle. Neyse ki tebrik edilmek ve 1500ü gömmek dışında bi tepkiyle karşılaşmadım. Yazık adam acıyo benim hormonlarıma zaar. :)

Bugün reglin 4. günü hala yaman bir ağrım var.. bi 2. günü aldım ağrı kesici bi de bu sabah kahvaltıdan sonra aldım artık yeter.. gereksiz bir pazartesi yoğunluğu yaşıyorum.. ve üşüyorum dışarısı 20 derece olacakmış lakin içerler soğuuk:) ceviz suyuna başlıcaktım ama unuttum şimdi size yazarken aklıma geldi... neyse bugün koyuyum bari suya.
Ceviz suyu neden içeceksin canım ?

dısarıda gunes var ama ben de donuyorum, parmak uclarım buzzz, nıye boyle kı muhasebecılerın kanı mı cekılmıs nooolmus yahuuu
Burası yağmurlu ve soğuk az önce marketten geldim üşüdüm.

kursa basla yeniden diyorlar bena karnima agrilar giriyor benimmm 🤣ben de ufak ufak gidicez sanmıştım😅 en az 3 yıl burda yaşamış pratiği olan insanlar arasin da kaldim ki ben 0 ra sıfirken 🤦🏻‍♀️seviyelere gore ayrılmamış sınıflardi. kursta yuksek almanca(hot doc) burda ise isvicre almancası konusuluyor azericeyle türkçe gibi farki onlar beni, anlar ben onları anlamam, hersey cok hızli gidiyordu öyleki kalınca bir pragrafları okuyup cevapla sınavın da bulmuştum kendimi vay arkadaş dun sayi sayiyorduk ya benim mi kafam mı, onların mı kafası güzel yalnis sinifamı geldim, hayir utanmamişlar mı bu soruları onume koyarken, ayiptir yane 😀. sonra bi vefat oldu trye gittim geri dönmedim kursa. bizimki yil sonu yazdircakmiş beni gitmicem 🤣. (kisa kurs hayatim kualak dolgunlugu yaptı, sadece. komsularim sayesin de baya level atladim.

bebe isleri bu ay yeniden basliyor mu ?
Benzer şeyler yaşıyoruz bu zamana kadar gitmek istedim hep ama bu dönem hiç gitmek istemiyorum kursa. Her dersten pancar gibi bir suratla çıkıyorum ne kadar kasıyor ve sıkıyorsam kendimi :)
Evet bu ay tedavi başlayacak. Yarın yeni protokolü almaya gideceğim hastaneye. Muhtemelen ilaçları da alırım. haftasonuna doğru Regl olurum ve iğnelere başlarım.
Bu ay da enteresan şekilde hiç umrumda değil tedavi :) hayata küstüm haberim yok galiba :)

sabah uyandim ilk aklima gelen onaya bastıgımı hatirlamak oldu zaten çünküm ilk pis vurgunum du ki😂 bana niye öyle kedi gibi bakıyorsun, gene hangi kıyafetimi attın acaba sen ? yok valla inanki öyleseyler yapmadim o zaman sorun yok dedi:KK60:

biran önce tupe level atlamak istiyorum. hava guzel artik herkez bebeleriyle bahcede 🤦🏻‍♀️ hala yokmu bisiler diye soruyorlar bahceye cikasim gelmiyor😔
Ay bana kimse sormuyor.. kafam rahat yaşıyorum :) sen de muhtemelen yazın başlayacaksın. Ama önemli olan ne zaman başlayacağın değil bence. Ne zaman hamile kalacağın. Biz evrakları sigorta onayı için Kasım’da yolladık. Doktor dedi muhtemelen Aralık’ta gelir orada da Noel yılbaşı falan var Ocak’ta başlarız.. sonra bizim onay iki üç günde geldi biz çok sevindik ve Aralık’ta başladık tabiki. Sonra ne oldu dersin? Bir vitaminli yumurta önden gitti tedavi iptal edildi aşılamaya dönüldü :) yani diyeceğim o ki, başlamak tabiki önemli ama en önemli şey değil. Umarım başlarsın ve hemen ilk aylarda pozitif sonuç alırsın

Selam genşler. 🙋
Ben yine kurstaydım bugün. İçim dışım eğitim oldu valla. Ben kendi çocuumu eğitmek istiyorum artık yetti beeeaaa!.. Diye bağırmak istedim bi an konferans salonunda ama tabii ki bağıramadı..dı..dı..
Armin Armin aynı vurgun isteği bende de var ama bebeyi yapım aşaması çok masraflı olmaya başladığından kendimi dizginliyorum. O paraya son model bebek arabası alınır, bu paraya bebek bezi alınır diyorum. Kesin doğacak yani öyle garanti. :KK70:
Geçen kocamın daha 2 aylık telefonunu arnavut kaldırımının tam köşesine düşürdüm. Telefon yoğun bakıma kaldırıldı. Normalde aman yenisini alak iflah olmaz artık bu derim ama bu sefer komple ekranı, kasayı değiştirsek olur o bence dedim. Oldu da netekim. :)) Ekranın o tuz buz halini görünce saklanacak yer aradım yeminle. Neyse ki tebrik edilmek ve 1500ü gömmek dışında bi tepkiyle karşılaşmadım. Yazık adam acıyo benim hormonlarıma zaar. :)

Valla aynı telefon vakası evliligimin birinci ayında ben yaptım. Ayasofya da selfi yapayım kocisle derken sen telefon elimden düş mermer salonun ortasına çat:) Gitti telefon diyenler mi dersin. Bende saklanacak yer aramıştım. Neyse telefonu değiştirdi o, bende kırılanin ekranini değiştirip kendim kullaniyorum. 2 aylık da bizimkiydi.

Bence de yetti beeaa artık bizimkileri büyütelim. Ilk defa bir ay test parası vermeden, test yapmadan adet oldum :)

Hâlâ geçmedi şu meret benden. Yok mu buna bitkisel çözümleriniz. Kendime gelemedim ki önüme bakayım. 1 ay ilaçları kullan demişti doktor. Sonra da ramazan geliyor tedavi olmaz. Bayramda da tatil planlıyorum. Gitti mi 3 ay :KK43: Tatilde çocuğu yapıp geleyim bari :)

Armin Armin neler aldın :) Bende mutfağıma kavanoz falan koymak için ufak dolap istiyorum. Yatak odama tüylü hali istiyorum. Derin dondurucu istiyorum. Merdivenim yok onu almak istiyorum. Bitmiyordu..

Arî sütü propolis alayim diyorum. Yumurtaları bilmem ama enazindan hasta olmuyordum.

Valla aynı telefon vakası evliligimin birinci ayında ben yaptım. Ayasofya da selfi yapayım kocisle derken sen telefon elimden düş mermer salonun ortasına çat:) Gitti telefon diyenler mi dersin. Bende saklanacak yer aramıştım. Neyse telefonu değiştirdi o, bende kırılanin ekranini değiştirip kendim kullaniyorum. 2 aylık da bizimkiydi.

Bence de yetti beeaa artık bizimkileri büyütelim. Ilk defa bir ay test parası vermeden, test yapmadan adet oldum :)

Hâlâ geçmedi şu meret benden. Yok mu buna bitkisel çözümleriniz. Kendime gelemedim ki önüme bakayım. 1 ay ilaçları kullan demişti doktor. Sonra da ramazan geliyor tedavi olmaz. Bayramda da tatil planlıyorum. Gitti mi 3 ay :KK43: Tatilde çocuğu yapıp geleyim bari :)

Armin Armin neler aldın :) Bende mutfağıma kavanoz falan koymak için ufak dolap istiyorum. Yatak odama tüylü hali istiyorum. Derin dondurucu istiyorum. Merdivenim yok onu almak istiyorum. Bitmiyordu..

Arî sütü propolis alayim diyorum. Yumurtaları bilmem ama enazindan hasta olmuyordum.
Bende saçma sapan şikayetler var. Diyorum ki hasta değilim ama fiziksel olarak da hiç iyi değilim. Ağrılar sızılar,karnımda bir dolgunluk. Hepsini arı sütü bal polene bağlıyorum çünkü farklı olarak onu kullanıyorum.

Bende saçma sapan şikayetler var. Diyorum ki hasta değilim ama fiziksel olarak da hiç iyi değilim. Ağrılar sızılar,karnımda bir dolgunluk. Hepsini arı sütü bal polene bağlıyorum çünkü farklı olarak onu kullanıyorum.

Vücudun da hormonların izleri var. Ben 1-2 ayda kendime gelmiştim. Beni sarsmıştı. Hatta sana ne olmuş çok konuşuyorsun diyen arkadaşlarım bile oldu. Arî sütü bende öyle bir etki yapmadı ama grip falan olmadım sonuçta.

Bende mutfağıma kavanoz falan koymak için ufak dolap istiyorum. Yatak odama tüylü hali istiyorum. Derin dondurucu istiyorum. Merdivenim yok onu almak istiyorum. Bitmiyordu..
AA öyle bir etkisi mi varmış. Kolestrol için diye biliyordum ben de :)
evet evet öyleymiş deneyelim bakalımm :)

benim de bir sürü istediğim şey var yavaş yavaş bakıcizzz yapıciiiz inşallah :p

ay kız ınsallah tatılde hamıle kalıp donersın ya

Burası yağmurlu ve soğuk az önce marketten geldim üşüdüm.
[/QUOTE]

içerde usuyorum, dısarı cıktım bı sıcak gıbı geldı sıcakladım bunaldım, sonra yıne bı usume geldı, ıcerı gırdım daha bı usudum, vucut da ıyıce dengesızlestı yanı, anlamadım kendımı usuyor muyum cok mu usuyorum yoksa sıcak mı basıyo nerdeyse menapoza gırcem kız

Kızlar bugün kontrolü m vardi az önce çıktım doktordan ve hüsran. 7 haftalık hamileymisim ancak kesenin içi boş. Cuma günü tekrar kontrol ardından cumartesi kürtaj yapacak. Su an nasıl yıkık ve bitkin olduğumu anlatamiyorum

Kızlar bugün kontrolü m vardi az önce çıktım doktordan ve hüsran. 7 haftalık hamileymisim ancak kesenin içi boş. Cuma günü tekrar kontrol ardından cumartesi kürtaj yapacak. Su an nasıl yıkık ve bitkin olduğumu anlatamiyorum
nasıl yani yaa,o günlük adet adet değilmiymiş,canım ya acele etme,benim kendi kadın doğumcumun çocuğu 10.haftaya yakın görünmüş,hatta dediki doktorum eşimin kendisi de kadın doğumcu olmasına rağmen çok endişelenmişti boş gebelik diye dedi,çok erken 7 hafta buna karar vermek için,vajinal mi baktı,beta baktı mı

nasıl yani yaa,o günlük adet adet değilmiymiş,canım ya acele etme,benim kendi kadın doğumcumun çocuğu 10.haftaya yakın görünmüş,hatta dediki doktorum eşimin kendisi de kadın doğumcu olmasına rağmen çok endişelenmişti boş gebelik diye dedi,çok erken 7 hafta buna karar vermek için,vajinal mi baktı,beta baktı mı
Adet değil yerleşme kanamasiymis canim. Vajinal bakti. Beta hic olcmedi. Cok üzüldüm şok oldum ya

Aaaa nasıl yaa.. kese boyutu büyük bebek görünmüyor öyle mi doğru mu anlıyorum.. kuzuum üzülme lütfen her şeyin hayırlısını diliyoruz.. Rabbim bir daha verir. Tüh.

Geçmiş olsun kuzum. Adet oldum zannederken yerleşme kanaması yaşamışsın ha? Çok şaşırdım valla. Bu kesenin içi boş mevzularından hep kıllanıyorum ben. Başka bi doktor daha mı baksa acaba?

X