Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah yaptım negatifti canım.. :)
Senin test zamanın mı geldi.. ben bu ay ne zaman yumurtladım ne zaman değerlendirdim hiç birisini hatırlamıyorum :) yoğunluktan ovulasyon testi de alamadım. Haftaya Regl olurum diye tahmin ediyorum. Umarım tarihlerde yanılmam. Daha ilaçları almadım bir anda olursam elimde ilk gün vuracağım ilaçlar yok. Çok tırsıyorum :)

masaallah canim rabbim hepimize saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin super hazirlanmissin getci 1sene olmus bi durumu yazali insaallah gebe kalabilmissindir hakkinda hakkimzda hayirlisini diliyorum

Ben de iyiyim kuzu çalıştık bitti şükür regl geldi ağrım var işte..
İyi sende iki hafta dinlenirsin. sende haberler ne doğal akış var mı
Doğal akış olamadı bende. Bu aralar yoğunluktan ne yaptığımı bile bilmiyorum ama direk kafa tüp bebek kafası bendeki . Çok fenayım ya garip garip ağrılarım var bu ay. Hasta değilim ama fiziksel olarak da hiç iyi değilim. Belki mevsim geçişindendir bilmiyorum

Değerlerinde sıkıntı yoksa muhtemelen hava değişimidir.. psikolojini bir kontrol et ondan da ağrıların olabilir. Hakkımızda hayırlısı kuzu.

Siz delisiniz.. ama size de bir oğlak bebesi yakışır :) bu ay çalışıp elmanızı kızartırsanız gelsin oğlak :)

caneeee sende mi burdasin gii napiosun canim yokmu biseyler sende ben asilama oldum pazartesi kan vericem varmi yokmu diye
Burdayım gııı bir günle regl geldi canım.. inşallah senin aşı tutmuştur. Güzel haberle inşallah.. görmediysen ben haber vereyim cnm mavi rapunzel hamileymiiş❤ darısı başımıza

Değerlerinde sıkıntı yoksa muhtemelen hava değişimidir.. psikolojini bir kontrol et ondan da ağrıların olabilir. Hakkımızda hayırlısı kuzu.
Psikolojim berbat. Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum. Kursa sanki Fransızca öğrenmeye değil savaşa gidiyorum :) bu dönem çok zor, kaçmak istiyorum.her gün mızmızlanıyorum :) dün hastanedeydik eşim için, işimiz bitti, ders başlayacak ben hala bir kahve mi içsek, şuraya mı gitsek. Adamdan yüz bulsam kursu ekeceğim. Resmen kocam velim oldu bu dönem :)Tebeşir suyu içeceğim ya bildiğin o kafadayım :)

Zevk alarak öğrenmen gerek bence bir dil bir insan 2 dil iki insann ben de ing.ilerletmeye çalışıyorumm ama zorr iş güç kk den fırsat kalmıyor.
Bugün burada da hava güzeldi ama naptık 8 saat çalıştık şimdi de evdeki kölelik devam ediyor.

masaallah canim rabbim hepimize saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin super hazirlanmissin getci 1sene olmus bi durumu yazali insaallah gebe kalabilmissindir hakkinda hakkimzda hayirlisini diliyorum

Kalamadım. :))
20 gün sonra tüp bebek tedavisine başlıyorum. Bu Mayıs'ı kaçırmamam lazım. :)

Ben hiç bilmiyorum ama doğrusu hayal de edemiyorum zeytinli kuru incir yediğimi :) damak tadıma en uzak tat sanırım.
Benimde hiç damak tadıma uymuyorda hamile kalmayı kolaylastırıyormus. Yumurtayı büyütüyormus onun için aldim. Yesilini çok severim recelinide. Kurusun hiç sevmem bide zeytinyagında bekletip yiyeymemde. Öyle yıkayıp yesem diyorum. Kaynatıp suyunu içince Prolaktini yükseltiyormus.

Bahsetmiştim kayınvalidem koymuştu kavanoza 5 6 çeyrek yedim ben öyle kötü değil tadı falan zeytinyağını da çok severim çünkü incirle pek aram olmasa da. Ama devamını getiremedim ceviz suyunu duymuştum kolesterole de iyi geliyormuş zaten onu yapıyım diyorum bugün cevizleri kırabilirsek..

Bi sevemedin biz keçi grubunu
Orda iki tane koççç gibi yumular duracak ve oglak olmasindan korkup korunacan, oglak olmasin diye diger ay para verecen ha pessss

Yani zeytinyağında bekleyince bir etken maddesi mi ortaya çıkıyor acaba. Hiç bilemedim ama kolay gelsin diyorum sana canım. Bebek için çiğ tavuk yiyecek kıvamdayız :) ben de bir arkadaşımın önerisi ile arı sütü bal polen kullanıyorum ama her şikayetimi ondan biliyorum.öneren kızın başının etini yedim bana önerdiğine kesin pişmandır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…