- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi panic_attack
ee ben de hele bi bak hcg ne durumda diyeceğim bi hastane bulamıyorumm :)) şimdi versem kadın doğuma kalır pazartesiye yakında özel vereceğim bir yer yok hemen iki dk gidip geleyim.. ayy hayırlısı valla heyecan bastı iyice..Datlim biliyosun bu yaban ellerde dur seni iyice bi inceleyelim neden kaynaklandi bu gecikme, bi check-up yapalim diyen doktor bulmak zor. :) Komple bi check up yapicam dedi.
Beta alfa ne varsa artik. Bakalim niye geciktim
ee ben de hele bi bak hcg ne durumda diyeceğim bi hastane bulamıyorumm :)) şimdi versem kadın doğuma kalır pazartesiye yakında özel vereceğim bir yer yok hemen iki dk gidip geleyim.. ayy hayırlısı valla heyecan bastı iyice..
senin ne zaman belli olcak kuzu
ayy çok geçç aminn kuzu hayırlısıHakkimizda hayirlisi canimcim insallah.
Benim teee Sali gunu nasipse
Hayir hamilelik olsa cocuk 5 aylik olucak anca ogrenicez burdaayy çok geçç aminn kuzu hayırlısı
aahah çok haklısınHayir hamilelik olsa cocuk 5 aylik olucak anca ogrenicez burda
DR bir kaç ay sonra dedi . Haziranda düşünüyorum Nisan ve Mayıs’ı atlatayım tabi inşallah hamile kalırım :) ama ilk aklımda o var rahim filmi çektirmek .O zaman ilk işin rahim filmi çektirmek olsun, tüplerinde bir sorun varsa belli olur, hafif yapışıklar varsa açılır, ben ilk hamileliğimi rahim filminden sonra yaşamıştım, böyle örnek çok hamile kalmaya olumlu etkisi çok o yüzden erteleme ilk reglinle çektir canım, naçizane tavsiyem
Değerlendir ya çok büyük şans oğlak olsa ne olucak kova olsa ne olucak sağlıklı olsun :) hem iki tane :)Amanin gızlar yüreğim sızlar. :))
Yumurtlama akıntım ve ağrım başladı. Bu ay hem sağda hem solda iki seçilmiş yumurtam varmış. Kendiliğinden en doğalından iki yumurtam var ama aylardan ne? Nisan. Nisan ne? Oğlak burcunun temel atılma ayı. Şansıma .. Kızam!!
Hadi ben "emaan tutmaz zaten" diyip deneyelim diyorum peki benden daha manyak kocam ne diyo? "Hayır bu ay korunalım. Tutar mutar pişman oluruz bak, Mayıs'ta tüp kozumuzu kova şansımızı kullanalım."
Sen 10 ay uğraş, 3 ayında tedavi gör ve sadece o aylarda iki yumurtan oluşsun, tutmasın, tüpe karar ver, Nisan'ı boş geçcez de, aksi gibi Nisan'da doğal iki yumurta oluşsun! La havle ve la guvveten!
Anacım kovasını oğlağını bırak, :) at temeli ne güzel değerlendir bu fırsatı derim,Amanin gızlar yüreğim sızlar. :))
Yumurtlama akıntım ve ağrım başladı. Bu ay hem sağda hem solda iki seçilmiş yumurtam varmış. Kendiliğinden en doğalından iki yumurtam var ama aylardan ne? Nisan. Nisan ne? Oğlak burcunun temel atılma ayı. Şansıma .. Kızam!!
Hadi ben "emaan tutmaz zaten" diyip deneyelim diyorum peki benden daha manyak kocam ne diyo? "Hayır bu ay korunalım. Tutar mutar pişman oluruz bak, Mayıs'ta tüp kozumuzu kova şansımızı kullanalım."
Sen 10 ay uğraş, 3 ayında tedavi gör ve sadece o aylarda iki yumurtan oluşsun, tutmasın, tüpe karar ver, Nisan'ı boş geçcez de, aksi gibi Nisan'da doğal iki yumurta oluşsun! La havle ve la guvveten!
İyi canım iki hafta tatile girdik ben de biraz rahatladım. Bugün hava güzeldi çıktım dolaştım biraz temiz hava aldım. Sen nasılsın?dennisgo canım nasıl gidiyor? kursun bitince bekliyoruz canım. ❤
Döndüm şu an itibariyle :) evet ben gelecek hafta Cuma ya da haftasonu regl olup başlarım iğnelere sanırım. Haftaya gidip yeni tedavi protokolünü alırım ama ilaçların değişeceğini sanmıyorum. Belki bir ilaç ekler doktor.. bize bir kere olmazsa yine bu tedavi ile devam edeceğiz, bir kere de yumurtalıklar çok hassas belki bir ilaç eklerim belki dedi.. haftaya göreceğiz yani. Ben arı sütü bal polen kullandım bu ay. Hala da kullanıyorum. Ciddi gel gitler yaşıyorum tedavide de devam etsem mi diye. Ama biraz da tırsıyorum zAten ilaca hızlı cevap veriyor yumurtalıklar bir de tedaviye olumsuz etki ederse diye kararsızım.@Senella yurt dışındaki forumlari arastiriyorum da (fraunmantel =aslanbpencesi) icip baya hamile kalanlar var ve hayitla. amh dusuklere baktim amh ye takilmayin demisler biri 12 yil hamile kalamamış vitamin destegi ve d 3 almis 3 ay kadar sonra hamile kalmış.
dön yerin belli iyi tatiller olsunben iyiyim sukur haber geldi laproskopi+histereskopi 6 mayıs. senin gelicek batla başlıyormu tedavin ?
Ben de iyiyim kuzu çalıştık bitti şükür regl geldi ağrım var işte..İyi canım iki hafta tatile girdik ben de biraz rahatladım. Bugün hava güzeldi çıktım dolaştım biraz temiz hava aldım. Sen nasılsın?
Ben hiç bilmiyorum ama doğrusu hayal de edemiyorum zeytinli kuru incir yediğimi :) damak tadıma en uzak tat sanırım.Kızlar bu kuru inciri zeytinyagına batırmadan yesem olmazmı
ki ne zaman tarihinde doğrulduğu görülmüş genelde öncesinde gelir.