Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Datlim biliyosun bu yaban ellerde dur seni iyice bi inceleyelim neden kaynaklandi bu gecikme, bi check-up yapalim diyen doktor bulmak zor. :) Komple bi check up yapicam dedi.
Beta alfa ne varsa artik. Bakalim niye geciktim
ee ben de hele bi bak hcg ne durumda diyeceğim bi hastane bulamıyorumm :)) şimdi versem kadın doğuma kalır pazartesiye yakında özel vereceğim bir yer yok hemen iki dk gidip geleyim.. ayy hayırlısı valla heyecan bastı iyice..
senin ne zaman belli olcak kuzu

Hakkimizda hayirlisi canimcim insallah.

Benim teee Sali gunu nasipse

DR bir kaç ay sonra dedi . Haziranda düşünüyorum Nisan ve Mayıs’ı atlatayım tabi inşallah hamile kalırım :) ama ilk aklımda o var rahim filmi çektirmek .

Amanin gızlar yüreğim sızlar. :))
Yumurtlama akıntım ve ağrım başladı. Bu ay hem sağda hem solda iki seçilmiş yumurtam varmış. Kendiliğinden en doğalından iki yumurtam var ama aylardan ne? Nisan. Nisan ne? Oğlak burcunun temel atılma ayı. Şansıma .. Kızam!!
Hadi ben "emaan tutmaz zaten" diyip deneyelim diyorum peki benden daha manyak kocam ne diyo? "Hayır bu ay korunalım. Tutar mutar pişman oluruz bak, Mayıs'ta tüp kozumuzu kova şansımızı kullanalım."
Sen 10 ay uğraş, 3 ayında tedavi gör ve sadece o aylarda iki yumurtan oluşsun, tutmasın, tüpe karar ver, Nisan'ı boş geçcez de, aksi gibi Nisan'da doğal iki yumurta oluşsun! La havle ve la guvveten!

Değerlendir ya çok büyük şans oğlak olsa ne olucak kova olsa ne olucak sağlıklı olsun :) hem iki tane :)

Anacım kovasını oğlağını bırak, :) at temeli ne güzel değerlendir bu fırsatı derim,

Takılmayın böyle şeylere, sağlıklı olsun kucağınıza alın gerisi önemli değil burcu ne olursa olsun, doğumum Ekim ayında olmustu, eylülden sonra ki ayları sevmiyordum hamilelik heycanımla eylülden önce olsaydı doğum tarihi falan demiştim, ama o kadar gereksiz bişeyi dile getirmişim ki bebeğimi kaybedince anladım, dokuz ay taşıyıp kucağı boş kalan yarım bi anne olarak, sağlıkla kucağınızda olmasına dua edin, ayı burcu hepsi boş,,,

Döndüm şu an itibariyle :) evet ben gelecek hafta Cuma ya da haftasonu regl olup başlarım iğnelere sanırım. Haftaya gidip yeni tedavi protokolünü alırım ama ilaçların değişeceğini sanmıyorum. Belki bir ilaç ekler doktor.. bize bir kere olmazsa yine bu tedavi ile devam edeceğiz, bir kere de yumurtalıklar çok hassas belki bir ilaç eklerim belki dedi.. haftaya göreceğiz yani. Ben arı sütü bal polen kullandım bu ay. Hala da kullanıyorum. Ciddi gel gitler yaşıyorum tedavide de devam etsem mi diye. Ama biraz da tırsıyorum zAten ilaca hızlı cevap veriyor yumurtalıklar bir de tedaviye olumsuz etki ederse diye kararsızım.
Tarihin belli olmasına sevindim canım. Umarım iyi de geçer sorun da çözülür iyice rahatlarsın. Senin İstanbul ve tüp bebek planları haliyle değişmiş oldu sanırım. Ne düşünüyorsun sonrası için ?

İyi canım iki hafta tatile girdik ben de biraz rahatladım. Bugün hava güzeldi çıktım dolaştım biraz temiz hava aldım. Sen nasılsın?
Ben de iyiyim kuzu çalıştık bitti şükür regl geldi ağrım var işte..
İyi sende iki hafta dinlenirsin. sende haberler ne doğal akış var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…