- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
-
- Konu Sahibi panic_attack
Hoşbulduk canım 5 gün bahar temizliğine verdim kendimi, var mı gelen giden, test yaptın mı tekrar, hadi güzel haberle dönmüş olayımhoşgeldiiinn canımm.. iyi ki geldinn inşallah ondandır canım:) @Beste78
test yaptım negatif yine kuzu ama gelen giden yok hayırlısı inşallah. o kadar söylendimm ben ettim galübaaHoşbulduk canım 5 gün bahar temizliğine verdim kendimi, var mı gelen giden, test yaptın mı tekrar, hadi güzel haberle dönmüş olayım
Merhaba bende senin gibiyim 13 kez olumsuzMerhaba arkadaşlar. Ben de 1 yılı aşkın süredir bebek istemiyle yanıp tutusanlardanim. Mayıs'a da odaklamadim kendimi bazen hiç olmayacak gibi geliyor artık.
Güzel düşünelim güzel olsun :) bu yaz hamile Hamilekötü düşünmüyoruz kızlar inşallah beklediğimize sağlıkla kavuşuyoruz..
sorun da yoksa akışa bırakmak çok önemli işin sırrı o bence.. haydi hayırlsıı
Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 yılı aşkın süredir bebek istemiyle yanıp tutusanlardanim. Mayıs'a da odaklamadim kendimi bazen hiç olmayacak gibi geliyor artık.
Kızlar yaşlarınızı bilmiyorum ama 1 yıl inanın çok kısa bir süre, bakın bizler burda 35 yaş üstü hatta 40 lı yaşlarda çocuk sahibi olucağımıza inanıyoruz, sağlık problemleriniz varsa önce onları tespit edin yoksa zaten olur zamanı gelmemiştir, çevrenizden etkilenmeyin hayatın tadını çıkarın, yaşınız gençse çok daha şanslısınız olur sadece biraz sabırMerhaba bende senin gibiyim 13 kez olumsuzbu ay yeni umut başladı 23 Nisan bat. Kötü düşünme. Var mı sorun.
Aynen öylee ❤ inşallah hayırlısıylaGüzel düşünelim güzel olsun :) bu yaz hamile Hamilegezelim :)
Ben umudumu yitirmiyorum zaten hiç regl olduğum gün üzülüp sonra yeni ay yine umut doluyorum :) 30 a 1 ay kaldı ama ailemde erken adetten kesilme var 38 40 gibi tek endişem o. Eşimde de bende de sıkıntı gözükmüyor benim tek eksiğim rahim filmi.Kızlar yaşlarınızı bilmiyorum ama 1 yıl inanın çok kısa bir süre, bakın bizler burda 35 yaş üstü hatta 40 lı yaşlarda çocuk sahibi olucağımıza inanıyoruz, sağlık problemleriniz varsa önce onları tespit edin yoksa zaten olur zamanı gelmemiştir, çevrenizden etkilenmeyin hayatın tadını çıkarın, yaşınız gençse çok daha şanslısınız olur sadece biraz sabır
Bende regl olduğumda üzülüyorum ilk gün. Sonra bitsin hemen yeni umutlar gelsin diyorum . Senin umarım bebektendir:)Aynen öylee ❤ inşallah hayırlısıyla
Benim yaşadığım durum da içler acısı şimdihiç gecikmeyen ben gün şaşınca adet gelirse daha çok üzülcem. Diğer türlü o kadar sorun yaratmıyor bende beklemeye devam öbür aya diyip
Hamileysen yaza ilk girişi senden bekliyoruz :) değilsende üzme kendini netleşmiş olur önümüzdeki aya de belki için rahatlar. Sen kaç aydır deniyor ve kaç yaşındasın?Selam kizlar.
Bu yaz hamile hamile gezelim temennisine sonuna kadar katilir; adet gecikmesinde 9ncu gun olup az once kan verdigimi bildirir, ama negatif cikacagindan emin oldugumu belirtirim.
Hadi hayirlisi hepimiz icin
O zaman ilk işin rahim filmi çektirmek olsun, tüplerinde bir sorun varsa belli olur, hafif yapışıklar varsa açılır, ben ilk hamileliğimi rahim filminden sonra yaşamıştım, böyle örnek çok hamile kalmaya olumlu etkisi çok o yüzden erteleme ilk reglinle çektir canım, naçizane tavsiyemBen umudumu yitirmiyorum zaten hiç regl olduğum gün üzülüp sonra yeni ay yine umut doluyorum :) 30 a 1 ay kaldı ama ailemde erken adetten kesilme var 38 40 gibi tek endişem o. Eşimde de bende de sıkıntı gözükmüyor benim tek eksiğim rahim
Ay hadi bu sayfanın ilk hamilesi sen ol, yolu aç arkandan gelelim bizdeSelam kizlar.
Bu yaz hamile hamile gezelim temennisine sonuna kadar katilir; adet gecikmesinde 9ncu gun olup az once kan verdigimi bildirir, ama negatif cikacagindan emin oldugumu belirtirim.
ayy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorumm.. doktora gidecektin, ne oldu? sadece betaya bakmıycak sanırımSelam kizlar.
Datlim biliyosun bu yaban ellerde dur seni iyice bi inceleyelim neden kaynaklandi bu gecikme, bi check-up yapalim diyen doktor bulmak zor. :) Komple bi check up yapicam dedi.ayy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorumm.. doktora gidecektin, ne oldu? sadece betaya bakmıycak sanırım
Baya resmi yazmisim; yakinda topige dilekce ile basvurucam sanirsamSelam kizlar.