Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi vitaminleri almışlar bizde alalım

Hangi vitaminleri almışlar bizde alalım
d 3 yazmışlar digerlerini yazmamışlar. amhesi dusuk birinin doktor yazismalarina denk geldim cok guzel bi aciklama yapmıştı kopi yapicaktim yapmamışım. kisaca diyordu ki amhye takilmayin kaliteli bir yurmurta icin beslenmeye vitamin seviyelerinize baktırın diyordu.

bakiyorum iste onlar neler yapiyor diye bizden farkli pek birsey yok aslanpencesini yumurtlamadan sonra iciyorlar.@senella sıringayla iki ay deneyip hamile kalanda vardi.

Devit 3 kullanıyorum bende 10 damla hergün. Soğan kürü yaptım 12 gün kadar şimdi adetim bitince hsg cekilecek sıkıntı yoksa calışmalara baslayacagız. Bende aslan pencesı aldım ama incirle havucta aldım. Nasıl yapsam. Bitince adetim Aslan pencesine baslasam günde iki kez.öğlen inciri zeytinyagsız kuru sekilde yesem15 gün falan. Sonra havucla incırı kürü yapsam kaynatarak. Amh düşük benim gerci kac aydır adet olamadım onun etkisinde var. Cok tesekkür ederim sagolasın

Henüz yok. Ancak baraj patladı patlayacak gibikarnımda ağrıyor.Amma velakin herzaman aşırı sinirlenen bağırıp çağıran ben çok sakinim.
Havalardan mıdır nedir benimki de gelmedi daha ve hani gelecekmiş gibi ağrı deriz ya o yok.. ya artık 40 oluyorum diye değişiyor ve bizde hala umutlar bitmiyor neyse ne diyorduk kırmızı görene kadar umut var
Ama bişiy diycem gebelikten önce yani öğrenmeden önce ağrı gider gider gelirdi oldum galiba diyip wcye gidip olmadığımı görmüştüm.. hakkımızda hayırlısı kuzu

iki senedir hamile kalmaya calisiyorum arastiriyorum bisileri ama, benim kafa cok anlamiyor neyi namezaman nasil kullanmali cunku hepimizin degerleri farkli. bana iyi gelir sana iyi gelmez. bu anlam da baya tecrubeli arkadaslarimiz var umarim msjini gorup sana naçizane fikir verebilirler

canooo test yapmicakmisin

Amin canım hayırlısı inşallah.

Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
  • (alintidir) hayiti denemek istiyorum cok cikio karsima
Reactions:Dumanikara, yasemn2014, geminiwoman ve 26 diğer üyeler

Canım ben daha önce hayıt suyu içtim ama birkez. Tabi herkesde aynı etkiyi göstermeyebilir. Sen dene bence bende duydum içip hamile kalanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…