🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

Pıhtılaşmaya baktırdım canım yokmuş. Hepsine baktırdım canım şükür problem yok. Herşey vaktine esirdir zamanı değilmiş.🥹 evet galiba klomen hakkında iyi konuşan bir tek benim🤭 benim yumurtlama problemim var bazı aylar yumurtlama olmuyor belkide bu yüzden klomen bende işe yarıyor🤷🏻‍♀️ inşallah canım Rabbim nasip etsin hepimize 🙏

Pıhtılaşmaya baktırdım canım yokmuş. Hepsine baktırdım canım şükür problem yok. Herşey vaktine esirdir zamanı değilmiş.🥹 evet galiba klomen hakkında iyi konuşan bir tek benim🤭 benim yumurtlama problemim var bazı aylar yumurtlama olmuyor belkide bu yüzden klomen bende işe yarıyor🤷🏻‍♀️ inşallah canım Rabbim nasip etsin hepimize 🙏
ArasaNillGerek ArasaNillGerek

Sonuçumdan anlayan birileri var mı doktorum sorun yok merak etme eğer tıkanıklık da olsaydı ozaman ameliyat olmak zorunda kalırdın ama bu durumda sorun yok dedi ama içim bi rahat etmedi
Sol tüpünde hafif genişleme var galiba benim anladığım o ama doktorun sorun yok diyorsa yoktur canım endişelenme 😊

Aa çok teşekkür ederim bende sabah 10 da çekildim gece olabilir ozaman gebelik oluştu mu acaba
Malesef oluşmadı bugün reglimin ikinci günüydü. Doktoruma gittim. Zaten hsg den çıkınca görüştüğümüzde regl olursa gel demişti. Klomen + çatlatma iğnesi tedavisine başladık. Reglimin 5. Günü içmeye başlayacağım.

HANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM🥰
Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndüm 🥰 biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim 🥰 o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan 🙏🙏🥰

🍀 İSİM🍀🍀SAT🍀🍀BAT🍀🍀🤰🍀
@tatluboncuk18 Nisan
@bernaad26 Mart21 Nisan
Zumruduanka96 Zumruduanka96 24 Mart23 Nisan
@Psrk4126 Mart25 Nisan
@CinnamonQueen30 Mart30 Nisan
@Pamlok5 Nisan1 Mayıs
@Sofiasofia20 Mart1 Mayıs
@elaceyda4 Nisan2 Mayıs
@Sipser5 Nisan3 Mayıs
nyxnyx nyxnyx 4 Nisan3 Mayıs
duskapani duskapani 9 Nisan5 Mayıs
@yagmurkardelenn10 Nisan5 Mayıs
@nurella067 Nisan10 Mayıs
@defne959 Nisan11 Mayıs
@Merveeee5714 Nisan13 Mayıs
ArasaNillGerek ArasaNillGerek 18 Nisan13 Mayıs
@Nrarslnn10 Nisan13 Mayıs
Candy7777 Candy7777 13 Nisan13 Mayıs
Merhaba özelden mesaj attım görmediniz herhalde benide ekler misiniz 🥰🥰🥰
Sat 6 nisan
Bat 4 Mayıs

Herkese günaydın, bugün sanırım yumurtlama günüm karnımın sağ alt tarafında bir gerilme var. Eşim bu hafta 2 gün nöbetçi olduğu için en son 15’ini değerlendirebilmiştik. Bugün de değerlendireceğiz inşallah hayırlısıyla tutar bakalım. İlk gebeliğimde LH testiyle yumurtlama takibi yapmıştım ama bir şey anlamamıştım🙈 Tam bir koyuluk olmamıştı testte hiç. O yüzden şimdi yapmıyorum. Yumurtlama belirtilerine göre davranıyorum. 4 aydır deniyoruz bu 5.olacak. Olmazsa kadın doğum uzmanına gideceğim artık 4 buçuk yıldır hiç muayene olmadım🥶 Sizlerde durumlar ne?😊

Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndüm 🥰 biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim 🥰 o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan 🙏🙏🥰

🍀 İSİM🍀🍀SAT🍀🍀BAT🍀🍀🤰🍀
@tatluboncuk18 Nisan
@bernaad26 Mart21 Nisan
@Psrk4126 Mart25 Nisan
@Pamlok5 Nisan1 Mayıs
@elaceyda4 Nisan2 Mayıs
@Sipser5 Nisan3 Mayıs
G gecemavisiiii 6 Nisan4 Mayıs
@Smy999 Nisan9 Mayıs
@defne959 Nisan11 Mayıs
@tufibery16 Nisan16 Mayıs

🍀 İSİM🍀🍀SAT🍀🍀BAT🍀🍀🤰🍀
@tatluboncuk18 Nisan
@bernaad26 Mart21 Nisan
@Psrk4126 Mart25 Nisan
@Pamlok5 Nisan1 Mayıs
@elaceyda4 Nisan2 Mayıs
@Sipser5 Nisan3 Mayıs
G gecemavisiiii 6 Nisan4 Mayıs
@Smy999 Nisan9 Mayıs
@defne959 Nisan11 Mayıs
@tufibery16 Nisan16 Mayıs
Sat 28 Mart
Bat 24 Nisan

Laboquick ovulasyonda ya çok hassas ya da hiç hassas değil. Şimdi pik gördüm mü görmedim mi ben arkadaş 😂
Yumurtam çatlamış ama anladığım kadarıyla. Son bir güçle bugün de değerlendirilsin mi sizce?
20240420_155305.jpg

Herkese günaydın, bugün sanırım yumurtlama günüm karnımın sağ alt tarafında bir gerilme var. Eşim bu hafta 2 gün nöbetçi olduğu için en son 15’ini değerlendirebilmiştik. Bugün de değerlendireceğiz inşallah hayırlısıyla tutar bakalım. İlk gebeliğimde LH testiyle yumurtlama takibi yapmıştım ama bir şey anlamamıştım🙈 Tam bir koyuluk olmamıştı testte hiç. O yüzden şimdi yapmıyorum. Yumurtlama belirtilerine göre davranıyorum. 4 aydır deniyoruz bu 5.olacak. Olmazsa kadın doğum uzmanına gideceğim artık 4 buçuk yıldır hiç muayene olmadım🥶 Sizlerde durumlar ne?😊
Merhaba🌸 ben gebelik için korunmayı bırakmadan 1 yıl önce doktora gitmiştim; toksoplazma rubella hepatit b gibi tahlil istemişti (gebeliğe hazırlık öncesinden bilelim diye) nitekim toksoplazma ve hepatit b negatif geldi. Bu esnada hepatit b aşılarımı oldum. Toksoplazma negatif çıktığı için evde 2 kedimiz var artık tuvaletlerini eşim temizlemeye başladı 😁 ayrıca folik asit kullanmamı önerdi doktor, tiroid değerlerime baktı (ki hipotiroidim var zaten) ona göre doz düzenlemesi yapıldı. Biraz kilo verdim.
Yılbaşıyla birlikte çocuk isteğimiz arttı ve ocak ayında ilk denemede hamile kaldım ☺️ 8 şubatta öğrendik ancak beta hcg değerim yükselmedi ve sağlıksız gebelik olduğu için 16 şubatta ilaçla kanama başlatıp düşük yaptım (dış gebelik riski de vardı o yüzden ilaçla kanama başlatıldı) 31 gün sonra ilk reglimi 19 martta oldum, 30 martta tekrar muayene oldum her şey yolunda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz dedi. Bakalım, umarım sağlıkla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz 🙏🏼
Özetle bence doktora gidip bir görüşün, muayene olun sizi güzelce yönlendirecektir. Ben faydasını gördüğüme inanıyorum ☺️

X