- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Hahaha gizli testin 12. Gün müydüAy deme öyleeee. Yok yapmıycam cumartesiyi bekliycem 12.gün oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha gizli testin 12. Gün müydüAy deme öyleeee. Yok yapmıycam cumartesiyi bekliycem 12.gün oluyor
Test yap demedi. Azimli adetin gelirse 3. Veya 4. Gün gel dedi kuzum esprili sevecen bi dr. Yalnızca eşimin sperm testini görmek istedi iğne vurulduğun gün ürolojici ilaç verdi mi diye sordu vermedi dedim o da aynı hastanede bişi olursa paslaşsınlarEn iyisini yaparsın bebeğim doktor ne zaman yap dedi peki
İyi bari güzel bir doktorun var kuzum ne güzel ki bence bu ay o ay güzel haberi patlatacaksınTest yap demedi. Azimli adetin gelirse 3. Veya 4. Gün gel dedi kuzum esprili sevecen bi dr. Yalnızca eşimin sperm testini görmek istedi iğne vurulduğun gün ürolojici ilaç verdi mi diye sordu vermedi dedim o da aynı hastanede bişi olursa paslaşsınlar
İnşallah aşkım hepimizin güzel haberler aldığı bi ay olsunİyi bari güzel bir doktorun var kuzum ne güzel ki bence bu ay o ay güzel haberi patlatacaksın
Hahahahahahas evet sizden gizli yapıcam haberiniz olmayacakHahaha gizli testin 12. Gün müydü
PisssssssHahahahahahas evet sizden gizli yapıcam haberiniz olmayacak
Hızlı insanları severim yormuyolar bak seni görünce testi cıkarıp veriyolar hahahhahaKızlarrr Allah’ını seven bana bu ay 20 tane test yapmamam için bi ikna edici cümle söylesin , mahalledeki tüm eczacılar beni görünce gebelik testi çıkarıyor aşağıdan
Şu an yumurtlama takibi ve değerlendirme aşamalarındayım Allah akıl verse de bir hafta sonra teste başlamasam
En son birine; abla hepsini al kurtul diye eğleneceğine Allahım şu ablaya bi bebe verde kurtulalım demeni beklerdim hiç yakıştıramadım diyerek üste çıktımHızlı insanları severim yormuyolar bak seni görünce testi cıkarıp veriyolar hahahhaha
Ee kiminim parası kiminim hayır duası diye boşuna dememişler o zaman sana bi soru sorayım iğnemin 8. Günü doldu ne zaman test yapıyımEn son birine; abla hepsini al kurtul diye eğleneceğine Allahım şu ablaya bi bebe verde kurtulalım demeni beklerdim hiç yakıştıramadım diyerek üste çıktım
Bilemiyorum ki canim doktor gebelige engel degil demisti ama etkiliyor olabilir. Tekrar doktora gidicem insaallahCanım belkide myomun engeldir hamile kalmana alınamıyor mu.
En az 11 gün önce yapma benim ilk ignede 10.cu gün ikincide 11 ci günde atıldı vücuttan iğnenin etkisiEe kiminim parası kiminim hayır duası diye boşuna dememişler o zaman sana bi soru sorayım iğnemin 8. Günü doldu ne zaman test yapıyım
Kaçıncıyı deniyorsun peki sen baya tecrübelisin. Benim klomenden umudum yok bide 2 bucuk yıl oldu eski heyecanımı da kaybettim.En az 11 gün önce yapma benim ilk ignede 10.cu gün ikincide 11 ci günde atıldı vücuttan iğnenin etkisi
Benim ilk tedavimdi asilamada vurulmustum iki aşılama denedim ikincidi tuttu oğlum 2 buçuk yasinda şimdi ikinci için uğraşıyorum bende bir buçuk yıldır ikinciyi deniyorum ilk cocugumda 2 buçuk yıl sonra olmuştu pcos var bendeKaçıncıyı deniyorsun peki sen baya tecrübelisin. Benim klomenden umudum yok bide 2 bucuk yıl oldu eski heyecanımı da kaybettim.
Zaman gectikce insanda heves kalmıyor evet ama inşallah olur biran önceKaçıncıyı deniyorsun peki sen baya tecrübelisin. Benim klomenden umudum yok bide 2 bucuk yıl oldu eski heyecanımı da kaybettim.
Letu ve mifoll kullanıyorum pcos um var malesef bakalım hayırlısı Perşembe doktor randevum var hakkımızda hayırlısı cumlemiz içinSat ve batımız birbirine çok yakın inşallah güzel haberler alırsınız doğal yolla mı deniyorsunuz
En az 11 gün önce yapma benim ilk ignede 10.cu gün ikincide 11 ci günde atıldı vücuttan iğnenin etkisi
Benim de öyle bi oğlum var 3 bucuk yaşında Allah uzun ömürler versin evlatlarımıza önce onların sağlıkları ben tek çocuğum, ben gibi olmasın diye 10 aylıktan beri deniyoruz. 2 bucuk yılı devirmişim tek başına büyümesin dedim ama gözümün önünde tek başına büyüyor . Şimdi bir daha aşılama olacak mısın peki? Benim uzun bi süre ovü takibiyle geçti her ay git gel aynı tas aynı hamam. Sonra şehir hastanesine gittim. Hsg cihazı yokmuş döndüm özele yeniden. Farklı bi dr buldum tavsiye üzerine. Bu sürede incir havuç kürleri bele yakılar kupalar gırla gitti . Bu doktorumda hsg istedi cekildim sağ tüpte tıkanıklık varmış açtı. Hemen o ay yine adet olunca klomen verdi. Ee buralarda okuyup öğreniyoruz klomenden fazla memnun kalan yok. 29 nisanda iğnemi vuruldum. Öyle değerlendir böyle değerlendir. Artık içten içe görev gibi geliyo ki eşimi çok seviyorum ama vicdan azabı duyuyorum bazen böyle görev gibi hissettiğim için. Bi yandan salıyorum bi yandan acele ediyorum oğlum cok arkadaş canlısı arkadaşlarımın çocuklarını görünce hemen sarılıp kaydeşim deyince içim eriyip gidiyo hiçbir sağlık sorunu yok hayırlısı mı değil diyorum. Herşeyi düşünüyorum böyle yalnız kalınca. Evlatlarımızın yüzü suyu hürmetine bi kardeş nasip etsin inşallah tez zamandaBenim ilk tedavimdi asilamada vurulmustum iki aşılama denedim ikincidi tuttu oğlum 2 buçuk yasinda şimdi ikinci için uğraşıyorum bende bir buçuk yıldır ikinciyi deniyorum ilk cocugumda 2 buçuk yıl sonra olmuştu pcos var bende
Biraz uzun oldu bi önceki cevabım hakkınızı helal edinZaman gectikce insanda heves kalmıyor evet ama inşallah olur biran önce