- 10 Ekim 2023
- 133
- 102
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Yaptım ben gebelik testi. Negatifimi gördüm oturdum uslu usluEvet test yapmaya korkuyorum valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım ben gebelik testi. Negatifimi gördüm oturdum uslu usluEvet test yapmaya korkuyorum valla
Yaaa canım çok üzüldüm geçmiş olsun en azından hamile kalabiliyorsun kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolay diyorlar inşallah tekrar sağlıcakla kucağına alabiliceğin gebeliklerin olur kuzumKimyasal oluyo sanırım 52 ye düşmüş
Beni de ekleyin benim de son adet 24 Nisan beklenen 22 Mayıs uğur getirin bana daHANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM
Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndüm biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT @cans16 @Orangegreysky @tatluboncuk 18 Nisan @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @blackkdahlia 1 Nisan 25 Nisan kurabiyeme-yolculuk 27 Mart 26 Nisan @matogretmeni 31 Mart 26 Nisan @CinnamonQueen 30 Mart 30 Nisan @2kediannesi 27 Mart 1 Mayıs @bahari bekliyorum 5 Nisan 1 Mayıs Pamlok 5 Nisan 1 Mayıs @Sofiasofia 20 Mart 1 Mayıs @elaceyda 4 Nisan 2 Mayıs @kubradar 4 Nisan 2 Mayıs @burcak29 7 Nisan 3 Mayıs Sipser 5 Nisan 3 Mayıs nyxnyx 4 Nisan 3 Mayıs @gecemavisiiii 6 Nisan 4 Mayıs @duskapani 9 Nisan 5 Mayıs @yagmurkardelenn 10 Nisan 5 Mayıs @Evelynn 12 Nisan 8 Mayıs @Smy99 9 Nisan 9 Mayıs @nurella06 7 Nisan 10 Mayıs D defne95 9 Nisan 11 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @Merveeee57 14 Nisan 13 Mayıs @ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @Nrarslnn 10 Nisan 13 Mayıs Candy7777 13 Nisan 13 Mayıs @bernaad 19 Nisan 15 Mayıs @alyanil 24 Nisan 16 Mayıs @tufiberry 16 Nisan 16 Mayıs @süreyyazeynp 23 Nisan 18 Mayıs Zumruduanka96 24 Nisan 24 Mayıs
zor günler geçirmişsin canım benim. tüp bebek aşılama düşünüyor musun?Ben mesela denedim hep silikti belli dedim tutmamış çünkü tutunca 8.9.gün bu şekilde koyulaşmaya başlıyor ordan anlayıp gebelik testini 10.11.gün yapınca silik çıkıyordu değerinde 10 20 çıkıyordu tabi kayıp yaşadım ama hep böyle oldu 5 gebelik kaybım var benim 3 ü kimyasal 1i boş gebelik birinde parça şeklinde düşmüştü sebebini çok araştırdık testler yapıldı ama bişey çıkmadı bu sene Eylül gibi kendi isteğimle rahim filmi çektim t rahim çıktı ve Buda hem gebeliğe engel hemde düşük sebebi olur dedi bir profa gittim şubatta histeroskopi oldum düzelttiler iki ay korun dedi korundum bu ay ilk denememize başladık işte yumurtlama da gördüm ama tutmadı ne eşimde ne bende bir sorun yok Amh bile yaşıma göre baya iyi 3 çıkmıştı sadece biraz kilom var doktor az da olsa vermen lazım dedi ama veremiyorum bakalım belkide o etkiliyor
Çok üzüldüm canım her şerde bi hayır vardır. Kimyasalın peşi gebe kalan çok inşallah sen de onlardan biri olacaksın. Bebişini kucağına alacaksın inşallahKimyasal oluyo sanırım 52 ye düşmüş
Kısmetse mayıs haziran diyelim:) bir senelik aradan sonra turunç döndü :)HANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM
Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndüm biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT @cans16 @Orangegreysky @tatluboncuk 18 Nisan @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @blackkdahlia 1 Nisan 25 Nisan kurabiyeme-yolculuk 27 Mart 26 Nisan @matogretmeni 31 Mart 26 Nisan @CinnamonQueen 30 Mart 30 Nisan @2kediannesi 27 Mart 1 Mayıs @bahari bekliyorum 5 Nisan 1 Mayıs Pamlok 5 Nisan 1 Mayıs @Sofiasofia 20 Mart 1 Mayıs @elaceyda 4 Nisan 2 Mayıs @kubradar 4 Nisan 2 Mayıs @burcak29 7 Nisan 3 Mayıs Sipser 5 Nisan 3 Mayıs nyxnyx 4 Nisan 3 Mayıs @gecemavisiiii 6 Nisan 4 Mayıs @duskapani 9 Nisan 5 Mayıs @yagmurkardelenn 10 Nisan 5 Mayıs @Evelynn 12 Nisan 8 Mayıs @Smy99 9 Nisan 9 Mayıs @nurella06 7 Nisan 10 Mayıs D defne95 9 Nisan 11 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @Merveeee57 14 Nisan 13 Mayıs @ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @Nrarslnn 10 Nisan 13 Mayıs Candy7777 13 Nisan 13 Mayıs @bernaad 19 Nisan 15 Mayıs @alyanil 24 Nisan 16 Mayıs @tufiberry 16 Nisan 16 Mayıs @süreyyazeynp 23 Nisan 18 Mayıs Zumruduanka96 24 Nisan 24 Mayıs
Canım gördüm bir gölgelik 5dk içinde çıktıysa çok çok yeni olabilir ama erken yapmışsın bekle az daha 2 3 gün sonra bir daha yap inşallah vardırKızlar bata 6 kala , ovulasyon koyu çıkınca gidip prediktör early aldım şimdi yaptım 5 dk içinde halüsinasyon görmüyorsam çok silik bir çizgi belirdi, bu test ve markayla bu kadar çizgiyle ilgili deneyiminiz varsa yazın lütfen yaaa
Ya silik çizgiye çok alışığım her ay görürüm ama prediktör ve ilk 4/5 dakika olunca bi tık umutlandımCanım gördüm bir gölgelik 5dk içinde çıktıysa çok çok yeni olabilir ama erken yapmışsın bekle az daha 2 3 gün sonra bir daha yap inşallah vardır
Ya benimde 4 gün kaldı bata ilişkinin üzerinden 10 gün geçti 2 gündür göğüs hassasiyetim çok vardı bugün o da azaldı, su gibi çamaşırımı ıslatan akıntım var o kadar, bir ovü testi bende mi yapsam yaGünaydın kızlar , bata kaldı 6
Ne adet ne gebelik belirtim var test yapsam mı ya..
İlişki ve yumurtlamanın 11. Günü
Bel ağrısı yok normalde regle yakın epey olur ama dün aşırı gazım vardıSadece ara ara şiddetlenen bel ağrısı, biraz gaz biraz da koltuk altıma doğru göğsümün yanlarında sızıntı. Test yapmamak için zor duruyorum ama 6 gün kala da çıkmaz gibi.
Bende gölge gibi hayal meyal görüyorum inşallah vardır predictor bende gölge bile yapmamıştı hiçKızlar bata 6 kala , ovulasyon koyu çıkınca gidip prediktör early aldım şimdi yaptım 5 dk içinde halüsinasyon görmüyorsam çok silik bir çizgi belirdi, bu test ve markayla bu kadar çizgiyle ilgili deneyiminiz varsa yazın lütfen yaaa
Bu testi hiç kullanmadim ama doğru sonuç veriyor sanırım okuduğum kadarıyla Birde ilk 5-10dk içerisinde çıkmış umut var diyelim inşallah.Ya silik çizgiye çok alışığım her ay görürüm ama prediktör ve ilk 4/5 dakika olunca bi tık umutlandım
Canım çizgi görünüyor inşallah koyulaşarak devam eder Yarın yapıcak mısın tekrarBu da filtresiz kızlar kusura bakmayın teste boğdum ilk kez görünce bu markada
Yapsam mı bilemedim, pazartesini beklemek daha iyi sanırım çünkü ilk zamanlar çok artmıyor sanırım hcg pazartesi daha kesin olurdu , bunu görmüşken yeniden negatif görmek çok üzecek((Canım çizgi görünüyor inşallah koyulaşarak devam eder Yarın yapıcak mısın tekrar
Pazartesi direk HCG vermek en mantıklısı umarım vardırYapsam mı bilemedim, pazartesini beklemek daha iyi sanırım çünkü ilk zamanlar çok artmıyor sanırım hcg pazartesi daha kesin olurdu , bunu görmüşken yeniden negatif görmek çok üzecek((
Canım en son gittiğim Prof’a artık tüp düşünüyorum deyince sen tüp bebek hastası değilsin dedi hatta bana para versen yapmam yapanda paran için yapar onların aranan hastasısın dedi canım bir sorunumuz yok ki hep gebe kaldım ama düştü sebebi t rahimmiş işte ameliyat oldum doktorum dene en az 6 ay kesin olur dedi ama tabi Allah bilir. T rahim gebe kalmaya da engelmiş hatta bu rahimle hamile kalman bile mucize olmuş dedizor günler geçirmişsin canım benim. tüp bebek aşılama düşünüyor musun?
Canım sen tekrar yaptın mıBu her zaman çıkıyor zaten kuzum yaa iyice koyulaşırsa anlamlı demek oluyormuş.