- 5 Haziran 2016
- 440
- 267
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Merhaba benı de ekler misiniz sat 24 nisan bat 26 mayıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aynı yerde verdim ama ordaki cihaz bozul diye diğer şubeye göndermişler. Diğer testleri Akşam vermiştim bunu sabah verdim o yüzdende böyle olabilir dedi doktor. İçimiz rahat etmedi az önce gittik makina düzelmiş tekrar verdik kanKuzum aynı yerdemi verdin kanı morelini bozma hemen doktorun dediği gibi de olabilir hemen modunu düşürme ama Allahım izniyle herşey yolunda ilerlicek
Haberdar et kuzum benideCanım aynı yerde verdim ama ordaki cihaz bozul diye diğer şubeye göndermişler. Diğer testleri Akşam vermiştim bunu sabah verdim o yüzdende böyle olabilir dedi doktor. İçimiz rahat etmedi az önce gittik makina düzelmiş tekrar verdik kan
Sat 15 nisan bat 10 mayis ekler misinizHANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM
Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndüm biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM SAT BAT cans16 Orangegreysky @tatluboncuk 18 Nisan @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @blackkdahlia 1 Nisan 25 Nisan @cakilhanim 27 Mart 26 Nisan @matogretmeni 31 Mart 26 Nisan @CinnamonQueen 30 Mart 30 Nisan @2kediannesi 27 Mart 1 Mayıs @bahari bekliyorum 5 Nisan 1 Mayıs @Pamlok 5 Nisan 1 Mayıs @Sofiasofia 20 Mart 1 Mayıs @elaceyda 4 Nisan 2 Mayıs @kubradar 4 Nisan 2 Mayıs @burcak29 7 Nisan 3 Mayıs Sipser 5 Nisan 3 Mayıs nyxnyx 4 Nisan 3 Mayıs @gecemavisiiii 6 Nisan 4 Mayıs duskapani 9 Nisan 5 Mayıs @yagmurkardelenn 10 Nisan 5 Mayıs Evelynn 12 Nisan 8 Mayıs @Smy99 9 Nisan 9 Mayıs @nurella06 7 Nisan 10 Mayıs @defne95 9 Nisan 11 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @Merveeee57 14 Nisan 13 Mayıs @ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @Nrarslnn 10 Nisan 13 Mayıs Candy7777 13 Nisan 13 Mayıs @bernaad 19 Nisan 15 Mayıs @alyanil 24 Nisan 16 Mayıs @tufiberry 16 Nisan 16 Mayıs @süreyyazeynp 23 Nisan 18 Mayıs Zumruduanka96 24 Nisan 24 Mayıs
İki türlü de olabilir bence. Ben kızıma hamile kaldığımda 1 gün öncesi 1 gün sonrası şeklinde olmuştu ilişki. Ama yumurtlama günü de olsa olabilir. Sakıncası yok. Spermler 3 güne kadar yaşayabiliyormuş. Yumurta ise 12-24 saat ona göre düşünebilirsin.Kizlar ya bisey sormak istiyorum.
İlişki yumurtlama olduğu gün mü olmalı yani tek taraflı ağrı olan gün mu öncesi mi sonrası mi sizce
Canım hiçbir şey takvime göre yumurtlama döneminde bile değildim. Taşınma işleri vardı kafam boştu herhaldeRabbim sağ sağlım kavuşmanı nasip etsin neler yaptın bu ay fikir vermisin
Kas gevşetici değil ama parol alabilirsin, parol hamileyken de kullanılabiliyor. Çok geçmiş olsunkızlar alakasız olacak ama grip olmuşum belime vuruyo çok fena böyle bi şey tecrübe eden var mi ilaç alsam mı emin değilim bebek istiyoruz sonuçta ama cidden belim öyle bi sancıyor ki bu ay gripten dolayı da çocuk olmaz diye düşünmeye basladim zaten acaba alsam mı bi kas gevşetici ya da parol
teşekkür ederim canim aldim bi tane parol iyiyim valla şimdi, bebek denemelerine devamKas gevşetici değil ama parol alabilirsin, parol hamileyken de kullanılabiliyor. Çok geçmiş olsun
Günaydııın bana da geliyor test yapma perileri zor dayanıyorumGünaydın kızlar , bata kaldı 6
Ne adet ne gebelik belirtim var test yapsam mı ya..
İlişki ve yumurtlamanın 11. Günü
Bazı aylar yumurtlamadan adete kadar ağrı çekiyorum , bu ay hiç bir şey yok bat günümüz aynıydı sanırım siz de farklılık var mı belirti olarakGünaydııın bana da geliyor test yapma perileri zor dayanıyorum
Selamlar , ovulasyon testleri ile deniyorum ben bir zamandır , piki gösteriyor .. Dilerseniz deneyebilirsiniz . Gönlünüzce olsunSelam kızlar
Bu ay hiç yumurtlama akıntım olmadı. O yüzden pek ümidim de yok ama ilk kez ciddi anlamda takvime göre deniyorum onun heyecanı var. Hayırlısı olsun herkes için.
Sadece ara ara şiddetlenen bel ağrısı, biraz gaz biraz da koltuk altıma doğru göğsümün yanlarında sızıntı. Test yapmamak için zor duruyorum ama 6 gün kala da çıkmaz gibi.Bazı aylar yumurtlamadan adete kadar ağrı çekiyorum , bu ay hiç bir şey yok bat günümüz aynıydı sanırım siz de farklılık var mı belirti olarak
Kimyasal oluyo sanırım 52 ye düşmüşcans16 canım naptın kan işini haber ver merak ediyorum
Yaşadığım ülkede tr’deki gibi bulamıyorum her şeyi ama olmazsa bakarım bulurum bir şekilde teşekkürlerSelamlar , ovulasyon testleri ile deniyorum ben bir zamandır , piki gösteriyor .. Dilerseniz deneyebilirsiniz . Gönlünüzce olsun