- 24 Ağustos 2022
- 4.133
- 12.702
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.481
T1 t2 li güvenilir denilmişti o bile sahte çizgi çıkarttı asla güvenemiyorumPek sahte gibi durmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
T1 t2 li güvenilir denilmişti o bile sahte çizgi çıkarttı asla güvenemiyorumPek sahte gibi durmuyor
1. Dkda cıkan bişey sahte olamaz bariz var hemde kırmızıgözünüz aydınKızlar merhaba, nasılsınız? Dilerim güzel haberler aldığınız günler yakındır bir sorum var. Daha önce bende çok kez sahte çizgi çıktığı için asla güvenemiyorum. Bu testten hiç yapmamıştım. Sizce bu sahte midir? İlk 1 dkkada çıktı
Kuzum bence kan ver. Çünkü hemen çıkan bir çizgi ki hayali olsa evet derim yalancı çizgi ama bu net görünüyorT1 t2 li güvenilir denilmişti o bile sahte çizgi çıkarttı asla güvenemiyorum
Canim keseyi gormuşsün hiçte haber vermiyorsun. Sağlıcakla kalp atışınıda duyarsın inşallah kuzumÇok şükür kızlar çok ağlayasım var
1. Dkda cıkan bişey sahte olamaz bariz var hemde kırmızıgözünüz aydın
Verdim kızlar. Bakalım belli olur sahte mi değil miKuzum bence kan ver. Çünkü hemen çıkan bir çizgi ki hayali olsa evet derim yalancı çizgi ama bu net görünüyor
Hakkında hayırlısı olsunVerdim kızlar. Bakalım belli olur sahte mi değil mi
Cümlemizin kuzucumHakkında hayırlısı olsun
Ne zaman çıkıyor sonuç canımCümlemizin kuzucum
1 saat çıkar dediler kuzumNe zaman çıkıyor sonuç canım
Tamam heyecanla bekliyorum. Bence hamilesin böyle sahte çizgi olmaz hem bir dakikada çıkmış hem basbaya pembe bir çizgi. Ben şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum1 saat çıkar dediler kuzum
Kız gruba attm dırek hıc etiket yapamadm gözlerım dolu dolu inşallah herkes tadar bu duyguyu bırde kalp atısını duyaydm çok yardımcı oldunuz bana ben inanmazken sız ınandınjz ArasaNillGerekCanim keseyi gormuşsün hiçte haber vermiyorsun. Sağlıcakla kalp atışınıda duyarsın inşallah kuzum
Benim 3.39 çıktı doktor düşürmek için ilac verecek. Eğer düşükse tiroid yüksek, değer yüksekse tiroid düşük demekmisKızlar tsh değeri kaç olmalı. Benim 0.736 çıktı iyi mi
Benıde etiketle inşallah vardır1 saat çıkar dediler kuzum
Oyyyy bır kere daha teyze oluyorum saglicakla ılerlesın
Amiin canım benim. Hala inanamıyorum. Salmıştık zaten çok hastaydım hiç bakmadım bile ne zaman yumurtladım. Kaçırdım sanıyordum hatta. Valla olacağı varsa oluyormuşOyyyy bır kere daha teyze oluyorum saglicakla ılerlesın
Yaaa canım benim çok çok çok mutlu oldum kendim kadar sevindim inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürüzKız gruba attm dırek hıc etiket yapamadm gözlerım dolu dolu inşallah herkes tadar bu duyguyu bırde kalp atısını duyaydm çok yardımcı oldunuz bana ben inanmazken sız ınandınjz ArasaNillGerek
Hmmm ozaman benim iyi dimiBenim 3.39 çıktı doktor düşürmek için ilac verecek. Eğer düşükse tiroid yüksek, değer yüksekse tiroid düşük demekmis
Demedim mi demedim mi ilk önce ben demiştim hayırlı olsun diye sağlıcakla devam etsin canım inşallah