Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bizim hazırlıklarda nisanda başlıyor az kaldı:16: aşkım başka şehirde olmasa hazırlıklarımız daha hızlı olur ama haftasonu görüştüğümüz için biraz zor oluyor:43:

kızlar nısan elbıselerı fıyatları hakkkında hıc fıkır edındınız mı :26:

Son düzenleme:
ewet fıyatlar en az 400 den baslıyor ben bı yere daha sormustum kabarık bır model 800 demişti:18:

yazıkk bızeee :18::18::18:

arkadaşlar,

istanbul'da önerebileceğiniz, uygun fiyatlı abiye satan semt/mağaza vs var mıdır??:)

bizdeee başka şehirlerdeyizzz o gelmeden önce göz atmam lazım çünkü bakmak için uzun uzuuuun zamnımız olamıcak malesef:50: ve kafamdaaa hala bi model yooookk:43: pfff hayırlısıyla bi atlatsaydıkkkk:18:

yüzüğün çok güzelmiş parmağından hiç çıkarmaman dileğiyle.. benim elim kolum bağlı hiç bi hazırlık yapamıyorum kocam uzakta olduğu için:84: en büyük dileğim herşeyin içimize sinmesi hiçbi aksilik olmadan nişanı atlatırız inşallahhhhh:91:

aynı şekilde benimde elim kolumm bağlıı pek bişey yapamıorumm :50: inşşşşşşşşşşşş hayırlısıylaa bi sıkıntı aksilik olmadann hepimizdee atlatırızzz kıslaaaarr:34:

ayy neyseki benimki hergün dibimde :16::16:
kızlar netten fln bulup beğendiğiniz nişanlık modelleri varmı??

Bu 3üne bayıldımm ben yaaa

Eklentiler

• $sinem-arda2-550x838.jpg
    $sinem-arda2-550x838.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $100-0b33_20110311 (1).jpg
    $100-0b33_20110311 (1).jpg
    182,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $O 958.jpg
    $O 958.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 60
kızlarrrr bu nişan öncesi süreçte kayınvalidenizle kaç günde bir konuşuyosunuz bizim daha nişan işi belli olmadan önce sadece bayramda seyranda konuşuyoduk ne güzeldi :61: tarih kesinlşeince kadın haftada bir aramaya başladı ama ben geriliyorum heyecanlanıyorum bu kadar sık konuşmak gereklimi hep aynı sözleri birbirimize söyleyip kapatıyoruz farklı bişe konuştuğumuz da yokki:44::44:

bız 13 martta sozlendık.bır kez sozden once askım verdı telefona, 'merveyi verıyorum' dıye.. oyle bır konustuk. bır de annemı aradı ıste napılcak ne edılcek dıye. sozden sonra daha hıc konusmadık. zaten 10 gun oldu.Annemı aradı pazar gunu icin davet ettı.İade-ı zıyaret yapıcaz onlara onuniçin.Cok sık konusacagımıı sanmam.Ben herseyı sevgilimle konusarak halledıyorum.Ne konuscazkı arrasada...Birde nisandan once konusuruz ıste tamam:1:

benim kayınvalide hep beni arıyo annemi hiç aramadı şimdiye kadar.. herşeyi bana soruyo adetleriniz felan nasıldır diye ee ben de bilmiyorumki annemi arayıp sorsana be kaynana diyesim var:57::57::57:

sen soylesen aşkına annenın annemı araması daha dogru olmaz mı falan dıye.Bence bu tarz seylerde annelerı konustursanız daha yerınde olur canım

kızlarr merhaalar:)
15 ocakta söz takıldı bizim de 28 mayısdA nişanımız olucak nasipse yerimiz filan tutuldu...:nazar:

gecen hafta istanbula gttim nişan alışverişine çıktık hihihii:21:

çıkmadan önce sözlüm bana para verdi beğendiğin ayakkabıları al demişti bende 3 tane ayakkabı aldım birisi nişan ayakkbım sonra bide o ordan aldı 2 de terlik merlik çantalar makyaj malzemeleri:)kıyafetler güzel gzel çamaşırlar:)
çok zevkli:):69:

bide alışverişe k.annem k.babam annem ve ben çıktık ilk gün sevgilim iş yerinden izin alamadı 4 müz gezdik aldık inanılmaz güzeldi bana hiç karışmadılar her istediğimi aldılar yaptılar çok mutluyduk ertsi gün kız kardeşi biraz ortalığı karıştırdı:)
ama o da nazar boncuğu olsun dedik:)

elbisem dikiliyor dün provaya gttim 2.provam dı ve maşallah subhannalh o da çok güzel oluyor bitmiş nerdeyse harika olmuş :nazar:

davetyelerimiz kaldı bi ona karar vericez:):82:

bu hafta sonu da sevgilim ve kayınanneciğim gelicek ankaraya bizde bitaneme takımını filan alıcaz güzel güzelşeyler alıcam paşama...inşallah...:69:

kızlar benim ki dediğim gibi ufak tefek sorunlar haricinde çok güzeldi maşallah annesi babası sevgilim 10 numara da kız kardeşimiz biraz değişik

rabbim herkese bu kadar sorunsuz ve gönlüne göre nasip etsin herşeyi inşallah...

herşeyim istediğim gibi oldu bir an önce getirsinler bohçamı da :)rahat rahat duruyım eşyalarım ordaya gözüm arkada:):)

Back