Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
arkadaşlar altında marka önemli mi normal kuyumcularda da çok hoş alyanslar var atasaya felan fazladan para vermeye değer mi sizce?

tesekkurler canım :) inşala darısı herkesin başına bende karar verme aşamasında baya bi yoruldum ama istedgn gbi olunca hersey değiyo . son ekledğim alyans sizce nasıl kızlar? büyük bi ihtimal onu almayı planlıyorum ama yinede tam karar veremedm . pasta konusundada ben izmirdeyim burda şölen pastanesi var en son ona karar verdik bi pasta şekli var çok hoşuma gdiyor bununEki Görüntüle 159904 aynısını yaptırcam

eklediğin alyans çok hoş tatlım pastanda muhteşem görünüyor:16: önce elbiseme sonrada alyansa karar vermem gerekiyor :6:çok işimiz varr çokkk:1:

arkadaşlar altında marka önemli mi normal kuyumcularda da çok hoş alyanslar var atasaya felan fazladan para vermeye değer mi sizce?

bence farketmez canım beğendiysen normal kuyumcudan al marka olduğu içinde pahalı satılıyor altında markaya bakma derim ama yinede senin tercihin:34:

kızlar evde mı yapcaksınız siz ben mıyım bıtek salonda yapan.Bende pasta sorunu yok o yuzden..Fotograf cekımı, davetıye, elbise, alyans kaldı biizim.:S:S
kaldı 65:46:

Sanırım sadece bnmki 14ünde olcak :1:
Benimki evdede olmicak salondada olmicak
ankarada estrgon kalesinde olcak
uf daha pastası fln konusulmadı
onlarında ayarlanması lazım dimi uf uffff:83::83:

yok canım
mart cıktıktan sonra halledelim dyolar
elbiseydi ayakkabıydı davetiyeydi daha hicbisey hazır değil:59::59:
senin hazırlıklar ne alemde?

benım henuz hıcbırsey hazır degıl salon ıcın kapora vercez.21 mayısta ınsallah bır tek o belli
davetıye kıyafet alyans fotografcı hıbırsey hazır degıl ama askıma dedım bu haftaa alyans bakarız dedi

Sanırım sadece bnmki 14ünde olcak :1:
Benimki evdede olmicak salondada olmicak
ankarada estrgon kalesinde olcak
uf daha pastası fln konusulmadı
onlarında ayarlanması lazım dimi uf uffff:83::83:

canım galiba benim nişanda 14 mayıstaaaa:66:aynı gün olucak ikimizinde 14 mayısta olursa ama daha benim hiç bir şeyim hazır değil:52::95:

canım galiba benim nişanda 14 mayıstaaaa:66:aynı gün olucak ikimizinde 14 mayısta olursa ama daha benim hiç bir şeyim hazır değil:52::95:

ay sevindim valla:62:
benimde hicbiseyim hazır değil canım:90:
sadece nerde olcağı konusuldu ama daha tutulmadı yani

kızlar bugun alyans bakmaya gıttık. Atasayda alısverıs festıvalı nedenıyle yuzde 15 ya da 20 ındırım var.Bız begendık, ayırdılar. haftayada teslım alıcaz nasıpse.Gayetde uygun 1150 fıyat cıkardılar ama yuzde yırmısı dusunce bı de tanıdıkları olduğundan 900 falan olur heralde.

kızlar bugun alyans bakmaya gıttık. Atasayda alısverıs festıvalı nedenıyle yuzde 15 ya da 20 ındırım var.Bız begendık, ayırdılar. haftayada teslım alıcaz nasıpse.Gayetde uygun 1150 fıyat cıkardılar ama yuzde yırmısı dusunce bı de tanıdıkları olduğundan 900 falan olur heralde.

aaa çok iyiymiş fiyatı resmini koyma imkanın varmı merak ettim:52:

aşkım sürpriz pırlanta almış atınbaşdan ama parmağıma biraz büyük geldi bugün gittim küçültücekler perşembe günü alıcam çok sevindimm çok güzel:32::16:fotoğrafını eklemeyi denicem inş.becerebilirim :9:

4_400_x_400.jpg

bu modelın sıyah taslar gecen yeri yerıne beyaz altın oldugunu dusunun oyle.Cok sık cok kıbar cok ıcıme sındı.

Son düzenleme:
ben çarşamba isteme cumartesi nişan 3 günde nişan hazırlığı yaptım bi rekora imza attım :)kendimce:27:

maşallah tatlım baya hızlı olmuş Allah tamamına erdirsin bizde nişanlanıcas inş.:3: düğünün nezaman bellimi? elbise alyans pasta hazırlığı derdindeyiz biz koşuşturuyoruz ne güzel sen atlatmışsın:34:

4_400_x_400.jpg

bu modelın sıyah taslar gecen yeri yerıne beyaz altın oldugunu dusunun oyle.Cok sık cok kıbar cok ıcıme sındı.

tatlım alyansın çok güzel Allah tamamna erdirsin:14:bizde alıcaz inş. en kısa zamanda aşkım bakmış bir kaç modele:16:

tatlım alyansın çok güzel Allah tamamna erdirsin:14:bizde alıcaz inş. en kısa zamanda aşkım bakmış bir kaç modele:16:

hadı hayırlı canım.Bizim salon tutuldu alyanslar begenıldı davetıye ıcın yarın falan sıparıs verıcem fotografcı ve elbısem kalıyor oda en zoru bence :(
sizde nasıl gıdıyor

hadı hayırlı canım.Bizim salon tutuldu alyanslar begenıldı davetıye ıcın yarın falan sıparıs verıcem fotografcı ve elbısem kalıyor oda en zoru bence :(
sizde nasıl gıdıyor

benim nisan ayında halledilcek onlar daah hiç bişi yok:52:en zoruda alyans ve elbise tarih 14 mayıs diye konuşuldu bakalım nasip artık tatlım senin 24 mayısmıydı tarih

4_400_x_400.jpg

yüzüğün çok güzelmiş parmağından hiç çıkarmaman dileğiyle.. benim elim kolum bağlı hiç bi hazırlık yapamıyorum kocam uzakta olduğu için:84: en büyük dileğim herşeyin içimize sinmesi hiçbi aksilik olmadan nişanı atlatırız inşallahhhhh:91:

Back