Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler canım :) inşala darısı herkesin başına bende karar verme aşamasında baya bi yoruldum ama istedgn gbi olunca hersey değiyo . son ekledğim alyans sizce nasıl kızlar? büyük bi ihtimal onu almayı planlıyorum ama yinede tam karar veremedm . pasta konusundada ben izmirdeyim burda şölen pastanesi var en son ona karar verdik bi pasta şekli var çok hoşuma gdiyor bununEki Görüntüle 159904 aynısını yaptırcam
arkadaşlar altında marka önemli mi normal kuyumcularda da çok hoş alyanslar var atasaya felan fazladan para vermeye değer mi sizce?
Sanırım sadece bnmki 14ünde olcak
Benimki evdede olmicak salondada olmicak
ankarada estrgon kalesinde olcak
uf daha pastası fln konusulmadı
onlarında ayarlanması lazım dimi uf uffff:83::83:
canım galiba benim nişanda 14 mayıstaaaaaynı gün olucak ikimizinde 14 mayısta olursa ama daha benim hiç bir şeyim hazır değil:95:
kızlar bugun alyans bakmaya gıttık. Atasayda alısverıs festıvalı nedenıyle yuzde 15 ya da 20 ındırım var.Bız begendık, ayırdılar. haftayada teslım alıcaz nasıpse.Gayetde uygun 1150 fıyat cıkardılar ama yuzde yırmısı dusunce bı de tanıdıkları olduğundan 900 falan olur heralde.
ben çarşamba isteme cumartesi nişan 3 günde nişan hazırlığı yaptım bi rekora imza attım :)kendimce
bu modelın sıyah taslar gecen yeri yerıne beyaz altın oldugunu dusunun oyle.Cok sık cok kıbar cok ıcıme sındı.
tatlım alyansın çok güzel Allah tamamna erdirsinbizde alıcaz inş. en kısa zamanda aşkım bakmış bir kaç modele
hadı hayırlı canım.Bizim salon tutuldu alyanslar begenıldı davetıye ıcın yarın falan sıparıs verıcem fotografcı ve elbısem kalıyor oda en zoru bence
sizde nasıl gıdıyor
bu modelın sıyah taslar gecen yeri yerıne beyaz altın oldugunu dusunun oyle.Cok sık cok kıbar cok ıcıme sındı.