Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
güzelmiş beğendim değişik bir model tatlım elbise falan ekleyelim buraya fikir olsun kızlar:34:

benimde 21 mayısta olcak nişanım :) herkesin aynı gün olcak nerdeyse ben elbisemi seçtim kızlar ayakkabımıda aldım resim eklemeyi istiyorum ama beceremiyorum bi türlü bana yardımcı olursanız sevinirm hem size fikir olur hemde bana güzel yada kötü diye yorum yaparsınız cünkü daha henüz dikilme aşamasında değiştrme sansım var . saç konusundada ek saç çıtçıt almayı düşnüyorum saçlarım uzun sayılır ama yinede uzun saç içimde hem kalmıştır ogün prenses gibi olmak istorum:) $elbise1.jpg $a2.jpg çok az bi yükseltisi olan bi taçta aldım saçlarımı açık bırakıp onu takıcam elbiseinin rengide gri olucak

kızlar benımde 21 mayıs bu kadar olur gercekten ne tarihmiş:) Salon bulamamaktan korkuyordum ama ayarlandı kapora bırakıcaz pazartesı gunune kadar.Cok mutluyum:23:

ben izmirliyim canım burda çankaya da bi moda evine diktiriyorum istanbulu hiç bilmiyorum malesef :( ama hazır çok aradım begendgm gbi hiç bulamadım oyuzden diktiriyorum

sağol canım :) inşala istedgm gbi olur benim elbise derdi btti ama alyans derdm var suandada :) alyans konusunda bna fikir vereblrseniz sevnrim cok karasızım cnkü siz aldınızmı naptınız ?

bizde almadık ama ben çok kalın istemiyorum bilmiyorum kızlar siz nasıl dusunuyorsunuz ama :S

bnde çok kalın sevmiyorum bi kaç model var aklımda ama onalrın resimlerinii koydum. ama bbi öodel daha var onun resmni bulamadım böle orta sıradaki taşları dönüyo stres alyanmıs sanırım atasay ve gülaylar altında ole modeller vardı el yapımıydı ayrıcaa el yapımı alyanslar daa iyihmiş tavsiye ediyolar marka konusundada kararsızım sizce hangsi ? ariş , gülaylar , atasay ... $images.jpg $ALY6-9.jpg

canım ılk model cok hosuma gıttı benım butun takılarımı atasaydan almıs askımlar sımdıde atasaydan alırız sanırım fiyatlar ne kadar hiç bilgin var mı

$44011270oe2.jpg ilk modelin atasaydaki fiyatını blmiyorum ama gülaylar altında aynı model 1600 tl di sanırım ikincisi ariş ve 1800tl çifti. benm begendgim stres alyans olan modelde 1200tl onunda resmini buldum atasaydada var aynı model ve orda 1000tl sence atasaymı ?

inşallah tam istediğin gibi olur içine siner:61: sen elbise derdinden kurtuldun darısı bize :80:

darısı bize ne güzel bulmuşsun istediğini herşey gönlünce olur inş. canım sıra bizde bakalım ben çok kararsızım:52:

sağol canım :) inşala istedgm gbi olur benim elbise derdi btti ama alyans derdm var suandada :) alyans konusunda bna fikir vereblrseniz sevnrim cok karasızım cnkü siz aldınızmı naptınız ?

alyans konusunda bende kararsızım abartı bişi istemiyorum ama sade bişide olmasın çok kararsızım daha bir elbisem bile yok:52:

bende kararsızım alyans konusunda çok abartı bişi istemiyorum çok sadede olsun istemiyorum elbiseyede karar veremedim nekadar stresli bir iş:52:

kızlar benim bide nasıl pasta sorunum var nasıl bir pasta yaptırcaksınız? üzerine alyans şeklinde süslemimi yaptırsam herşeye çok özeniyorum ama bakalım inş. hepimizin nişanı istediği gibi olur:37:

tesekkurler canım :) inşala darısı herkesin başına bende karar verme aşamasında baya bi yoruldum ama istedgn gbi olunca hersey değiyo . son ekledğim alyans sizce nasıl kızlar? büyük bi ihtimal onu almayı planlıyorum ama yinede tam karar veremedm . pasta konusundada ben izmirdeyim burda şölen pastanesi var en son ona karar verdik bi pasta şekli var çok hoşuma gdiyor bunun $pasta.jpg aynısını yaptırcam

Back