- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
kızlarr merhaalar:)
15 ocakta söz takıldı bizim de 28 mayısdA nişanımız olucak nasipse yerimiz filan tutuldu...
gecen hafta istanbula gttim nişan alışverişine çıktık hihihii
çıkmadan önce sözlüm bana para verdi beğendiğin ayakkabıları al demişti bende 3 tane ayakkabı aldım birisi nişan ayakkbım sonra bide o ordan aldı 2 de terlik merlik çantalar makyaj malzemeleri:)kıyafetler güzel gzel çamaşırlar:)
çok zevkli:)
bide alışverişe k.annem k.babam annem ve ben çıktık ilk gün sevgilim iş yerinden izin alamadı 4 müz gezdik aldık inanılmaz güzeldi bana hiç karışmadılar her istediğimi aldılar yaptılar çok mutluyduk ertsi gün kız kardeşi biraz ortalığı karıştırdı:)
ama o da nazar boncuğu olsun dedik:)
elbisem dikiliyor dün provaya gttim 2.provam dı ve maşallah subhannalh o da çok güzel oluyor bitmiş nerdeyse harika olmuş
davetyelerimiz kaldı bi ona karar vericez:):82:
bu hafta sonu da sevgilim ve kayınanneciğim gelicek ankaraya bizde bitaneme takımını filan alıcaz güzel güzelşeyler alıcam paşama...inşallah...
kızlar benim ki dediğim gibi ufak tefek sorunlar haricinde çok güzeldi maşallah annesi babası sevgilim 10 numara da kız kardeşimiz biraz değişik
rabbim herkese bu kadar sorunsuz ve gönlüne göre nasip etsin herşeyi inşallah...
herşeyim istediğim gibi oldu bir an önce getirsinler bohçamı da :)rahat rahat duruyım eşyalarım ordaya gözüm arkada:):)
ohh senin çok iyiymiş maşallah tatlım darısı bizim başımıza bizde bu hafta istanbuldan nişan için bana elbise bakıcas bakalım beğenebilcekmiyim çokta vaktim yok 2 gün içinde almam gerek aşkımla beğenices ablam gelicek bide bizimle benim nişanımda 14 mayısta tarih kesinleşti haftayada aşkımla alyans bakıcasçok işimiz var başka şehirlerde olupta hazırlık yapmak dahada bir zor
artık nişan olsunda seneye evlenelim çok özlüyorum aşkımı