Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlarr merhaalar:)
15 ocakta söz takıldı bizim de 28 mayısdA nişanımız olucak nasipse yerimiz filan tutuldu...:nazar:

gecen hafta istanbula gttim nişan alışverişine çıktık hihihii:21:

çıkmadan önce sözlüm bana para verdi beğendiğin ayakkabıları al demişti bende 3 tane ayakkabı aldım birisi nişan ayakkbım sonra bide o ordan aldı 2 de terlik merlik çantalar makyaj malzemeleri:)kıyafetler güzel gzel çamaşırlar:)
çok zevkli:):69:

bide alışverişe k.annem k.babam annem ve ben çıktık ilk gün sevgilim iş yerinden izin alamadı 4 müz gezdik aldık inanılmaz güzeldi bana hiç karışmadılar her istediğimi aldılar yaptılar çok mutluyduk ertsi gün kız kardeşi biraz ortalığı karıştırdı:)
ama o da nazar boncuğu olsun dedik:)

elbisem dikiliyor dün provaya gttim 2.provam dı ve maşallah subhannalh o da çok güzel oluyor bitmiş nerdeyse harika olmuş :nazar:

davetyelerimiz kaldı bi ona karar vericez:):82:

bu hafta sonu da sevgilim ve kayınanneciğim gelicek ankaraya bizde bitaneme takımını filan alıcaz güzel güzelşeyler alıcam paşama...inşallah...:69:

kızlar benim ki dediğim gibi ufak tefek sorunlar haricinde çok güzeldi maşallah annesi babası sevgilim 10 numara da kız kardeşimiz biraz değişik

rabbim herkese bu kadar sorunsuz ve gönlüne göre nasip etsin herşeyi inşallah...

herşeyim istediğim gibi oldu bir an önce getirsinler bohçamı da :)rahat rahat duruyım eşyalarım ordaya gözüm arkada:):)

ohh senin çok iyiymiş maşallah tatlım darısı bizim başımıza bizde bu hafta istanbuldan nişan için bana elbise bakıcas bakalım beğenebilcekmiyim çokta vaktim yok 2 gün içinde almam gerek aşkımla beğenices ablam gelicek bide bizimle benim nişanımda 14 mayısta tarih kesinleşti haftayada aşkımla alyans bakıcas:16:çok işimiz var başka şehirlerde olupta hazırlık yapmak dahada bir zor :5:
artık nişan olsunda seneye evlenelim çok özlüyorum aşkımı :69:

kızlarr merhaalar:)
15 ocakta söz takıldı bizim de 28 mayısdA nişanımız olucak nasipse yerimiz filan tutuldu...:nazar:

gecen hafta istanbula gttim nişan alışverişine çıktık hihihii:21:

çıkmadan önce sözlüm bana para verdi beğendiğin ayakkabıları al demişti bende 3 tane ayakkabı aldım birisi nişan ayakkbım sonra bide o ordan aldı 2 de terlik merlik çantalar makyaj malzemeleri:)kıyafetler güzel gzel çamaşırlar:)
çok zevkli:):69:

bide alışverişe k.annem k.babam annem ve ben çıktık ilk gün sevgilim iş yerinden izin alamadı 4 müz gezdik aldık inanılmaz güzeldi bana hiç karışmadılar her istediğimi aldılar yaptılar çok mutluyduk ertsi gün kız kardeşi biraz ortalığı karıştırdı:)
ama o da nazar boncuğu olsun dedik:)

elbisem dikiliyor dün provaya gttim 2.provam dı ve maşallah subhannalh o da çok güzel oluyor bitmiş nerdeyse harika olmuş :nazar:

davetyelerimiz kaldı bi ona karar vericez:):82:

bu hafta sonu da sevgilim ve kayınanneciğim gelicek ankaraya bizde bitaneme takımını filan alıcaz güzel güzelşeyler alıcam paşama...inşallah...:69:

kızlar benim ki dediğim gibi ufak tefek sorunlar haricinde çok güzeldi maşallah annesi babası sevgilim 10 numara da kız kardeşimiz biraz değişik

rabbim herkese bu kadar sorunsuz ve gönlüne göre nasip etsin herşeyi inşallah...

herşeyim istediğim gibi oldu bir an önce getirsinler bohçamı da :)rahat rahat duruyım eşyalarım ordaya gözüm arkada:):)

oohhhh ne güzel her istediğini almışsın bizim öyle bi şansımız yok uzakta oldukları için bohçayı kendi kafalarına göre yapacaklar sadece elbise ve ayakabıyı bi de alyansları ben beğencem:85::85: özendim valla sana haa o kız kardeş kaç yaşında merak ettim bende de var iki görümce şimdilik bi kötülüklerini görmedim allah göstermesin inşallah.. seninkinin de kıskançlık krizi tutmuştur geçer merak etme

ohh senin çok iyiymiş maşallah tatlım darısı bizim başımıza bizde bu hafta istanbuldan nişan için bana elbise bakıcas bakalım beğenebilcekmiyim çokta vaktim yok 2 gün içinde almam gerek aşkımla beğenices ablam gelicek bide bizimle benim nişanımda 14 mayısta tarih kesinleşti haftayada aşkımla alyans bakıcas:16:çok işimiz var başka şehirlerde olupta hazırlık yapmak dahada bir zor :5:

canım ben de istanbuldayım sen benden önce alıcaksın inşallah fikirlerinle bana yardımcı olursun gidebilceğim yerler hakkında :1:

inşş cnmmm 21 mayısss olcakk bakalım daha söz bilem olmadı ama öle olur die düşünüoruzzz:18: seninki ne zaman cnmmm????

Benimki 14ü olcak canım
Hayırlısıyla atlatcaz hepimz insallahh:97::97:

Kızlar buarada kıyafet bkmaya basladık sözlümle
Bitane beğendimm burda bi konuda acmıstım ama burayada ekleyim bide siz görünn:62::62:
Tabi daha bakmaya devam etcez bu daha 2 gün gezip beğendiğim bisey

Eklentiler

• $22032011198.jpg
    $22032011198.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 44
Benimki 14ü olcak canım

Bitane beğendimm burda bi konuda acmıstım ama burayada ekleyim bide siz görünn:62::62:

inşşş tatlımmmm hayırlısıyla atlatırız hepimizdeee:34: bence çok hoşşş renk seçiminde yerinde olmuşş :34: inş hepimizdee çooook güzell oluruzz nişanımızdaaaa :66:

zbyd canım cok sevindim senın adına. benden bır hafta sonra senın nısanın umarım hep boyle guzel gıder hersey :16:
kryozlm elbise cok güzel canım bende pembe pudra tonlarında ıstıyorum ama bakalım hayırlısı.Bugun bende nişantasından osmanbeye kadar baktım elbıselere bır yerde oyle guzel elbıseler vardıkı ve fıyatlarıda cok uygundu en pahalısı 280 falandı ama prenses elbısesi gibi elbiselerdi. belki ordan alailirim bır kac yere daha baktıktan sonra..

inşşş tatlımmmm hayırlısıyla atlatırız hepimizdeee:34: bence çok hoşşş renk seçiminde yerinde olmuşş :34: inş hepimizdee çooook güzell oluruzz nişanımızdaaaa :66:

tskler canım benim
hepimiz prenses gibi olcaz eminiimmmm:64::64:

kryozlm elbise cok güzel canım bende pembe pudra tonlarında ıstıyorum ama bakalım hayırlısı.Bugun bende nişantasından osmanbeye kadar baktım elbıselere bır yerde oyle guzel elbıseler vardıkı ve fıyatlarıda cok uygundu en pahalısı 280 falandı ama prenses elbısesi gibi elbiselerdi. belki ordan alailirim bır kac yere daha baktıktan sonra..

aynen canım hele pudra rengi gördümü ölüp bitiyorum ya nası tatlı bi renk o öylee
sen kabarık biseymi düsünüyosun yoksa abiye tarzımı

tskler canım benim
hepimiz prenses gibi olcaz eminiimmmm:64::64:

aynen canım hele pudra rengi gördümü ölüp bitiyorum ya nası tatlı bi renk o öylee
sen kabarık biseymi düsünüyosun yoksa abiye tarzımı

canım acıkcası baktıgım yerlerde en cok neyı begenırsem onu alıcam ama kafamdakı model gelınlık gıbı olup rengı pudra pembe tonları olursa süper olur ama cok sık abıyelerde var bellı olmaz yanı.Sen nasıl dusnuyorsun

canım acıkcası baktıgım yerlerde en cok neyı begenırsem onu alıcam ama kafamdakı model gelınlık gıbı olup rengı pudra pembe tonları olursa süper olur ama cok sık abıyelerde var bellı olmaz yanı.Sen nasıl dusnuyorsun

ben kabarık modelleri fazla sevmiyorum canım
ama sade bi abiye gibi olmasınıda istemiyorum
gelin olduğumuz belli olmalı yani :21:
bakalım artık nasıl olcak gezip gördükce beğendiğmi alıcam
belki kabarık bi modeli cok beğenirim onu alırım hc belli değil

Benimki 14ü olcak canım

Elbise Çok Şeker Durmus Canımm :)

Hayırlsı İle İçimize Yatan En Güzel Elbiseyi Alacağız Hepimizde Hepimizde Prenses Gibi Olcaz İnşallah :21::21::21:

bende pudra rengi abiye tarzı bişiler düşünüyorum ama uzun bir elbise olsun istiyorum bakalım istediğim tarzda bulurum inş. haftaya aşkımla bakıcas beğeniriz inş. ben çok kararsızım :1: aşkımada bakıcas ama o çabuk beğenir uğraştırmaz beni:16::69:

canım ben de istanbuldayım sen benden önce alıcaksın inşallah fikirlerinle bana yardımcı olursun gidebilceğim yerler hakkında :1:

tabi yardımcı olurum tatlım beğendiğim yerler olursa söylerim sanada fikir olur:34:senin naişan kaçında benim 14 mayıs yaklaşıyor çok heyecanlıyım:14::96:

canım bizde uzak şehirlerdeyiz maalesef artık napalım mecbur böle olucak:(ben inan seneye kadar bekleyemem diyorum inşallah sonbahara olur uzakta olmak gercekten zor:(
oohhhh ne güzel her istediğini almışsın bizim öyle bi şansımız yok uzakta oldukları için bohçayı kendi kafalarına göre yapacaklar sadece elbise ve ayakabıyı bi de alyansları ben beğencem:85::85: özendim valla sana haa o kız kardeş kaç yaşında merak ettim bende de var iki görümce şimdilik bi kötülüklerini görmedim allah göstermesin inşallah.. seninkinin de kıskançlık krizi tutmuştur geçer merak etme
22 yaşında kız kardeşimiz...bende anlayamıyorum ki bi baksan çok ii çok candan bi baksan kaşlarını çatıyo bı karış surat:)
bizde ayrı şehirlerde olduğumuz için çok zor anlıyorum seni çok ii anlıyorum hemde
zbyd canım cok sevindim senın adına. benden bır hafta sonra senın nısanın umarım hep boyle guzel gıder hersey :16:
canım cok teşekkrü ederim...umarım böyle sorunsuz olur ufak tefek şeyler illaki yaşıyoruz görmezden gelmeye çalışıyorum ne dicem sana benim ağzımda aynı kelime aylardır prenses gbi olayım tacım olsun şöle olsun böle olsun:)
elbisem zaten dikim aşamasında ve tam istediğim gbi inşallah bi aksilik çıkmaz
incili bi taç istiyorum bide :)
heryerde aynı şeyi diyorum prenses elbisesi prenses elbisesi diye diye:)
kız kardeşi de kalkmış demeye :):)o da bizim nişanımızda prenses elbisesi gymek istiyomuş:):)

kızlar ben sizinle bişey paylaşmak istiyorum....

herşey çok şükür güzelde...

bizi düşündüren şeyler var....

ikimizde rahat büyüdük herşeyin iyisi güzeli oldu benim hayatımda da onun haytından da...

düğünmüş evmiş nişanmış çok şükür hep sitediğimiz gibi evimizde alındı eşyalarımızda ailelerimiz alıcak edicek biz sadece içinde gecinmeyi bilicez...

ama korkuyoruz gecinebilirmiyiz die...

masraflarımızı şimdiki gibi olur mu ?

düşünün ne kira derdi ne borç derdi olucak çok şükür bin şükür...

tabi bu şimdilik böyle yarın kime ne olur bilemeyiz ama...

biz yinede korkuyoruz yapabilirmiyiz diye...

ev gecindirmek kolay bişey değil illaki...

üstesinden geliriz diye de düşünüyoruz...

ama insan korkuyor sizede oluyor mu böyle şeyler tek biz mi düşünüyoruz bunları...

ben şu an babmın şirketinde çalışıyorum bu zaman kadar hiç başka bi yerde çalışmadım sözlüm başkasının yanında yapamazsın sen dayanamzsın vs diyor bana uygun iş olursa ancak o şekilde bende çalışabilirmişim bu imkansız bence burası babamın yanı nede olsa...hangi iş yeri burası kadar rahat olur ki ?

o yuzden benim çalışmama da pek sıcak bakmıyor :26:

böle işte....

sizler neler düşünüyorsunuz tek bizmiyiz yoksa bu düşüncelere dalan:31:

ikimizde rahat büyüdük herşeyin iyisi güzeli oldu benim hayatımda da onun haytından da...

düğünmüş evmiş nişanmış çok şükür hep sitediğimiz gibi evimizde alındı eşyalarımızda ailelerimiz alıcak edicek biz sadece içinde gecinmeyi bilicez...

ama insan korkuyor sizede oluyor mu böyle şeyler tek biz mi düşünüyoruz bunları...

ben şu an babmın şirketinde çalışıyorum bu zaman kadar hiç başka bi yerde çalışmadım sözlüm başkasının yanında yapamazsın sen dayanamzsın vs diyor bana uygun iş olursa ancak o şekilde bende çalışabilirmişim bu imkansız bence burası babamın yanı nede olsa...hangi iş yeri burası kadar rahat olur ki ?

böle işte....

Öncelikle hayırlısı olsun. ailenızın yanında olması ve sızlere destek çıkması gercekten harika . . bız herseyı kendımız yaptığımız için cok zorlanıyoruz . . . baska işte çalışabılır mısınız bılmıyorum. çalışma koşulları eger babanızın sırketınde oldugu gibi olursa tabıkıde calısırsınız ama ne yazıkkı coğu şirketın koşulları vardır ve onların dısına cıkamazsınız . . . su andakı çalıştığınız yer kadar esnek olmayabılır.
butun düğün masraflarınızı aileleriniz karsılayacaksa sıze kalan sadece geçinmek :) ve buna basarabılırsınız bence bu kadar zor deıl anlayıslı ve butcenızı bıraz kısarak bunu rahatlıkla basarabılırsınız :)

baska bir sehıre mı tasınacaksınız?

Öncelikle hayırlısı olsun. ailenızın yanında olması ve sızlere destek çıkması gercekten harika . . bız herseyı kendımız yaptığımız için cok zorlanıyoruz . . . baska işte çalışabılır mısınız bılmıyorum. çalışma koşulları eger babanızın sırketınde oldugu gibi olursa tabıkıde calısırsınız ama ne yazıkkı coğu şirketın koşulları vardır ve onların dısına cıkamazsınız . . . su andakı çalıştığınız yer kadar esnek olmayabılır.
butun düğün masraflarınızı aileleriniz karsılayacaksa sıze kalan sadece geçinmek :) ve buna basarabılırsınız bence bu kadar zor deıl anlayıslı ve butcenızı bıraz kısarak bunu rahatlıkla basarabılırsınız :)

baska bir sehıre mı tasınacaksınız?

evet ben ailemin yanında olmycam istanbula gidicem bizde diyoruz halimize şükürler olsun dediğin gibi ailemiz düğün masrafalarımızı karşılayacak bize bişey yok ama korkuyoruz işte biraz araştırdım normalmış bu korkular galiba:)
daha ilerisi evlilik sendromymuş zaten:)

evlilik hazırlıkları araç, sağlıklı ve mutlu evlilik amaç:)inşallah hepimiz çok mutlu oluruz allah sizinde yardımcınız olsun

güzel yorumuz için çok teşekkür ederim...

böle işte....

zbyd bende aynı senın gıbı babamın ısyerındeyım baska yerdede calısmak ıstemıyor degılım ama burda çalıstıgım surece ben hep kendımı guvende hısedıcegıme emınım aılem destek Allaha sukur.Sizde bence kafanıza takmayın Allah yardımcı olur onun dısında aılenız zaten destekmıs hep ıyı dusun ıyı olsun canım Rabbım hepımıze cok mutlu evlilikler nasıp etsın.

Son düzenleme:
kızlar bu arada farkettımkı lıste yapmamısız tarıhlerımızı yazalım mı hepımız
okyonus sen ılk mesajı edıtleyıp yazarsan cok hoş olur bence ;)

ben başlıyım 21 MAYIS

Back