Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki baya cabukmus canım:78:
Beni eylülde istemeye geldiler söz taktık
mayısa ancak nişan yapıyoruz
bizimkilerin eli biraz ağırda
Seninkide hayırlı olsun insallah dediğin gibi bi aksilik cıkmaz
:85:
benimde hazirana kaldı galiba ama nedense çabucak olsun istiyorum mayıs düşüyorduk önce sonra bebeğimin işi çıkınca hazirana kaldık tek başıma nişan yapçak değilim deliler gibi ama inş. dahada fazla uzamaz
ne hazırlıklar yapıyosunuz kızlar 19 mayısta nişanlancak var elibisen fln hazırmı tatlım?
hiçbişem hazır değil karar veremiyorum ne tür bişe giyeceğime evde olucak çok kalabalık olmıcak ama ben çok sade olsun istemiyorum bi kere nişanlanıcam şıkır şıkır bi elbise istiyorum netten biraz baktım daha hiç mağazalara bakmadım hava çok soğuk dışarı çıkamıyoruzki
Benimkide mayısın 14ünde olcak ama daha elbisem bile yk
Ya ben öyle kabarık modellerden pek hoslanmıyorum ama düz sade bi abiyede giymek istemiyorum
Bakalım artık alısverise cıktğmzda görcezz:26:
aynen ben de senin gibi düşünüyorum en büyük korkum istediğim gibisini bulamayıp sevmedğim bi elbiseyi almaya mecbur kalmakkk:95:
bendeee varımmmm inşşş benimde 15 mayısta isteme söz 21 inde de nişan olcak inş bi aksilik olmazsaaa.vee hiç bi hazırlıgım yok daha:18: bende çok kabarık kıyafetleri sevmiyorum ama sönükte kalmak istemiorum açıkcası nişandaa.inşş herkess istediğini bulurr
Maşallah mayısta nişanlancaklar sayısı hiçte az degil.Bende gecen pazar istendim aşkımcımmmla bir yılık ılıskımız sorasında yarında sözüm var mayıs ayındada nişan olcak Allah kısmet ederse.Yalnız salonlar hep dolu bılmıyorum nolcak
aynen ben de senin gibi düşünüyorum en büyük korkum istediğim gibisini bulamayıp sevmedğim bi elbiseyi almaya mecbur kalmakkk:95:
tosbaaaa nişanımız aynı gün olacak arkadaşlar kıyafetlerimizi alınca burda paylaşalım mutlaka. ben nişanın olcağı hafta alcam çünkü benimki o zaman gelcek beraber alıcaz başka şehirde de kendisi
evet ya hepimiz aynı gün naşinlanıyoruz inşallah hepimizinki iyi geçer bi terslik olmadan:76::76:Eki Görüntüle 159076 Eki Görüntüle 159076