• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızlaar hayırlı sabahlaar :)) Adetime yaklastıkca benim kasık ve bel ağrılarım artıyor.. dün duramadım ağrıdan. Normalde adet olmadan ağrım olmaz benim. Adetimin 3. günü baslar agrılar.. Test yapsammı yoksa adetin geçmesini mi beklesem..

Yaaawww kocamda bnle gelio iceri ya haliyle soramiom doktora cekiniom kocam bnden cok konusuo adamin yannda ama bi sekildr ogrencem artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa 2dk disarida beklesin oda canim sor kuzum esini su almaya gonder

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bana dusuk tehliken var demedi bi kereeee aglarim bakkkk sadece tedbirr dedi amaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aglamaaaaa bende belki dedim yok ama iste tedbir almak istemis dr senin bebois sende kalicak birakmaz annesini insallah dunde benim bebisim olmustur Annesine gelir yavrum

Gunaydinn kizlarrr annisler ve annis adaylari hepinizi kocaman operek gune basliyorum eee ben bi kahvalti yapip doncem :)

Günaydın renkli kelebeklerrr
Kızlarrr moralim çok bozukkk yine dün çoookk açık kahve akıntım geldi bugünde karnım ağrıyor yaw 3 gün temizleniyom 4. gün hooooop leke bu nedir anammm çok düzensiz oldum bayıyor beni herşey artık :(((

şirine ve berenay ovülasyon testleri bata yakın koyu çıkıyorsa hamişsinizdir bazı kişilerde öyle çıkıyor bence ikinizde hamişsiniz :)

Kızlaar hayırlı sabahlaar :)) Adetime yaklastıkca benim kasık ve bel ağrılarım artıyor.. dün duramadım ağrıdan. Normalde adet olmadan ağrım olmaz benim. Adetimin 3. günü baslar agrılar.. Test yapsammı yoksa adetin geçmesini mi beklesem..

sanada hayırlı sabahlar canımm az kalmışsa test yap derim varsaçıkar bişeyler :)

Back
X