Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Evet ama o iğnelerin sağlıksz oldğnu kilo yptığnı duymştm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim regl tarihim 18 mayıs şimdi gecikmeden anlayamıo muyum hiç bi şekilde ??

💕✨

Cnmm vallah en belirgini göğüs hassasiyeti oluyo gebelik en erken yumutlamadan 8 gün önce tespit edilebiliyorr o da şanslıysan gebelik başlamadan belirtilerrr çok zor adetine bi hafta kala benceee o sıralar bişey başlar 12 gün varsa bebek olmşsa dahi 2 gün falan olmştr dölleneli :) yerleşmemiştir bile cnm bnm

Gunaydin kuzucummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydn cnm naslsn bakalm :) ya bugn 13 yada 14 günüm dün çalıştk ama pozitifi göremedim geç mi yumurtluyorum ben acaba yaaa

canım seninkidemi silik benimde 13. günüm hala silik dün olmadı hafif daha koyuyydu ama anlamadım gitti ya .sen kaç saat önce sıvı alımını bırakıyosun

Günaydn cnm naslsn bakalm :) ya bugn 13 yada 14 günüm dün çalıştk ama pozitifi göremedim geç mi yumurtluyorum ben acaba yaaa

Iyiym.cok sukur dun aksam cok korku yasadik ama.iyiym tum belirtileri fazlasiyla yasiorum cok mutluyum bebegim benimle hissediorim bole olunca bu ay biliosn gecikmede yasadin onun etkiside olabilir kuzum silikte mi yok ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım seninkidemi silik benimde 13. günüm hala silik dün olmadı hafif daha koyuyydu ama anlamadım gitti ya .sen kaç saat önce sıvı alımını bırakıyosun

2 saat önce bk şu anda yptm çok silik 13 yada 14 gnm akıntmda yok henüz alla alla napcam bilemedm :)))

1 gün sadece kuzum gecikme silik görünüyo çok silik :)

tatlım sen geçen ay yakaladınmı çift çizgiyi . acaba bendemi sorun ya

Evet kuzzum yakaladim 18 ve 19 gun koyuydu bir gun sonrada kendimi kontrol ederek akintiyi fark ettim sadece o gece iliski oldu sonra biraktim malesef bu kez o hatayi yapmiycam boyle bi sansimiz vr bence devam et gec yumurtluyoda olabilirsin

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Gunaydin kizlarrrr hamis haberleri bekliyorum calismlari olanlarada kolay gelsin bende temizlige basliycam allah bnada kolaylik versin opuyorum hepiniziiiiii

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…