Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Günaydınn kızlaaarrrr :) dün gece hıdrellez gecesiydi dilek dileyenler neler yaptı?? Ben beşik yaptm gül ağacının altınaa inşaallahh dualarım kabul olur :) bir dee reglden 12 gün önce gebelik belirtisi yaşayan var mııı ???

💕✨

Cerencm ben bilmymdm ama yakin bi arkadasm saolsn bebek dileyp gul agacinin altna gommus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmmm bak bu net biraz devam çalşmalara :1::1:. tatlım ben 4 saat önce bırakıyorum herkes öyle dedi bende öyle yapıyorum .kim ne derse :9: yapıyom valla sanırsam bugün yarın çatlarım hahaha:9::9::9::9::9: tavuk olduk çıktık

Hiç deme ya :) :) bende geç yumurtladığımı farkettm :) inşallah bu ay bebiişimz gelir ya ben su içmeden 2 saat zor dayanıyorum çok içiyrm çünkü :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm iyice net olması gerekiomş ama dün daha koyu olması bugnden kafa karıştırıcı değerlendirmedinmi

yok canım bugün daha yapmadım testi 2 gibi falan yapıcam 4 saat önce bırakıyorum . bak bu dünkü $IMAG2565.jpg telefon kötü çekiyo ama

hmm ben kaçırmamak için gün aşırı yapayım ay bi daha almıcam test mest bu ne ya geriliyorum. dra gitssem daha iiyi :15: .9. , 11 , gün oldu bugün 12 . gün .sen düşük yaptın degilmi canım .geçmiş olsun . en kısa zamanda yeri dolsun inşallah:49::49::48:

inş tutar bu ay canım ben düşük yapmadım tatlım lü doğumdu benim ki inş bi daha olmaz sağlıklı sıhhatli yavrularımız olur

Hiç deme ya :) :) bende geç yumurtladığımı farkettm :) inşallah bu ay bebiişimz gelir ya ben su içmeden 2 saat zor dayanıyorum çok içiyrm çünkü :)

bende zor dayanıyorum valla . tutmazsa bi daha test falan almıcam dr daha mantıklı acaba yumurtamıyorum bile sordum kendime paranoya olduk resmen . hadi inş. tatlım bu ay herkes güzel haber versin inşallah

neguzel anlatmıssın cok sagol canım:) tamam yarın daha bellı olur testte galıba. bırsey dıcem esım gec gelıcek bugun 12 bucuk gıbı ılıskı olsa acaba 16. gunu kacırmıs olurmuyum kafam takıldı

talım sakın o kadar derinlere inme psikolojik olarak etkilersin kendini sen eşinle oynaş gelir kıpırcan merak etme :)

Hafif kanamam oldu lekelenme daha dogrusu dr persembeyi bekleyelim dedi ama 49dan dusmesi cok ccan sikici...moralkm cok bozuldu esiminde cani cok sikildi belli etmiyo biswer bitanem diyip duruyor ama....

Cnm bnm ya rabbim hakkimzda hayrlsni versn ins.eger alacak nefesi varsa mutlaka seninle kalir tatlm:(

bende zor dayanıyorum valla . tutmazsa bi daha test falan almıcam dr daha mantıklı acaba yumurtamıyorum bile sordum kendime paranoya olduk resmen . hadi inş. tatlım bu ay herkes güzel haber versin inşallah

Sakin ol sen elinden geleni yap Rabbine sığın stres yok :)

Rabbim bi daha göstermes,n canım . amin cümlemizi . başka çocugun varmı ilkmi olucak

amin canım inş bir daha olmaz tatlım var bir tane kızcemm var annesinin öyküsü var sanırım seninde oğluşun var allah bağışlasın kuzum evlatlarımızı rabbim dileyen herkesede tattırsın bu duyguyu ikinci kaybettiğim kuzum erkekti ismi bile hazırdı ömer rüzgar koyacaktık ne hayaller kurduk eşimle kızımla ama nasip olmadı işte inan ki hala eşyaları duruyor bazen görünce hıçkırıklara boğuluyorm ama kızım var onun için güçlü olmalıyım allah bizi daha zor sınamasın inş dilerim yeniden sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur inş

Back