Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

49 dan daha nasl dusuyo ya dusuk mu yaptn yani anlamdm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hafif kanamam oldu lekelenme daha dogrusu dr persembeyi bekleyelim dedi ama 49dan dusmesi cok ccan sikici...moralkm cok bozuldu esiminde cani cok sikildi belli etmiyo biswer bitanem diyip duruyor ama....

kızlarrrrrrrrrrrrr bendeeeee hala adetttttt olmadımmm heyyoooooooooo :52::52::52::52::52::52::52::52::52::33::33::33::33::33::33::33::33:allahım cok heyecanlıyımmmmm :52::52::52::52::52::52:
Hadi hayırlısı inşallah rabbim gönlüne göre versin canım
Hafif kanamam oldu lekelenme daha dogrusu dr persembeyi bekleyelim dedi ama 49dan dusmesi cok ccan sikici...moralkm cok bozuldu esiminde cani cok sikildi belli etmiyo biswer bitanem diyip duruyor ama....

Herşeyde bir hayır vardır canım bozma moralini. Bir dahaki sefere olur inşallah.

Merhabalar bende isteyenlerdenim pko luyum 10aylık evliyim eşimde bende çok istiyoruz en son 4nisanda adet oldum büyük ihtimal hamile değilim 😃 inşallah Mayıs ayına 😃Dr um adetimin 3.günü bekliyor beni tedaviye başlamak için bakalım neler olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kiyamam ben sana kuzum ya iste halden anlayan insanlarla karsilassak kesme ama yokta iste yok insanin basina gelmeyince kimse anlamaz insallah olur ama kuzum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

psikolojik mi bilmiyorum ama kasiklarim hafiften agrimaya başladı

Arkadaşlar ben bu ay hsg cektircem.yani bu ay bebek düşüncesini erteliyorum belki de bi bakıma iyi olacak çünkü gecen ay çok stres yapmıştım.ana hsg sen de korkuyorum büyük ihtimal anestesiyle olacak.aranızda çektiren var mi hsg

Canım benim, hsg den korkma. Kolay geçiyor. Tabi narkoz alarak. Ben yaptırdım Aralık ayında.

Merak ettim de neden bu ay erteliyorsun bebişi?

Back