Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

amin canım inş bir daha olmaz tatlım var bir tane kızcemm var annesinin öyküsü var sanırım seninde oğluşun var allah bağışlasın kuzum evlatlarımızı rabbim dileyen herkesede tattırsın bu duyguyu ikinci kaybettiğim kuzum erkekti ismi bile hazırdı ömer rüzgar koyacaktık ne hayaller kurduk eşimle kızımla ama nasip olmadı işte inan ki hala eşyaları duruyor bazen görünce hıçkırıklara boğuluyorm ama kızım var onun için güçlü olmalıyım allah bizi daha zor sınamasın inş dilerim yeniden sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur inş

off ya canım melek oldular şimdi .öteki dünyada şefaatçi olucak sana sabret kuzum inşallah Rabbim bir daha oglan nasip etsin saglıklı sıhhatli. benim de oglum var ewewt 3,5 yaşında ömer efe adı onunda Rabbim uzun ömür versin senin kızınada acılarını göstermesin Allahım

kizlar mrb. galiba bu ayda tutmadi nasilda umitlenmistim oysa :-(:-( az once lavaboya gittim pembemsi kan vardi devami gelecek muhtemelen az az agrim olmaya basladi Allah buyuk ne yapalim demekki bu ayda nasibimizde yokmus bebs ama hic bu kadar hamilelige yakin hissetmemistim kendimi :-(:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb canım.mesajımacvpverdiğin için teşekkür ederim.hsg çektirdiğin ay korunman gerekiyor diye biliyorum.doktor da oyle dedi bana.sen korunmadın mı hsg çektirdigin ay.bir de hsg çekilince kolay amile kalındığı söyleniyorsendeki durumlar nasıl?insallah filmde sıkıntı çıkmamıştır.

Ben korunmamıştım. Hiçbir sıkıntı çıkmadı filmimde ama yine de henüz bebiş yok. Beklemedeyiz 😊

Selam tatlmm benm bnm teste baksana bugn 13 veya 14 gün tık yok demekki geç yumurtluommben :) o yzden diğer ay olmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ole dusundum cokta korktum ama yakalarsin silik cikmasida gusel yakinlasinva silikte koyulasiyo devam et sen

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

burcummm canıım iyim ben sen naslsn canım ??? öğleden sonra kan testi sonucumu almaya gidicem işte sanki bişey varmış gibi :51:

Olsn tatlm sağlıklı oldğnu öğrenmekte güzeldir bende iyiym şu testlerşe uğraşıom :) tatlm senin memleket nere çok merak ettm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar biz cuvalladik.,..haziran icin topik actim negatifi gorenler buyrun bizde orada umutlanalim insallah tutturalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızz ne topiği dur daha çook erken hele bi sonlara gelelim sonra açarsın başkan olursun hatta bizi bırakma başkanım canım bakalım kim hamiş kim değil ona göre topik ismide buluruz bak ben sana ne diycektim sen dedinyaa değerim 49 ve 8 gün var adetime ben sana normal değil diyecektim ama üzülme diye yazmadım çünkü adet gününe kadar o değer çok yükselecekti ve sağlıklı bir bebek olmayacaktı hayırlısı olsun hakkında kuzum hiç üzülme sen

burcu benim hiç öle çok kırmızı değildi ama hamile kaldım tatlım :46:

haa bide hamileliğini ovülasyon testiyle öğrenenlerde var son 2 gün kala işte ovü yapanlar olmuş 2 çizgide kıpkırmızıysa hamişsin demek ben hamileliğimde onuda yaptım bende çıkmadı ama arkadaşlarda çıkıyordu adetten bir iki gün önce

Back