- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #1.821
Tamam beklioruz inşallah hamilesindirrr :)
💕✨
inşallah. midem bugün çok hassas.:120:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam beklioruz inşallah hamilesindirrr :)
💕✨
Sagol canim.insallah Allah isteyen herkese nasip etsin.iki yillik evliyim 8 aydir bebek istiyoruz.aylik koruyucu igne yaptiriyodum onlarin etkisi de ancak geciyo sanirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim regl tarihim 18 mayıs şimdi gecikmeden anlayamıo muyum hiç bi şekilde ??
💕✨
Cnmm vallah en belirgini göğüs hassasiyeti oluyo gebelik en erken yumutlamadan 8 gün önce tespit edilebiliyorr o da şanslıysan gebelik başlamadan belirtilerrr çok zor adetine bi hafta kala benceee o sıralar bişey başlar 12 gün varsa bebek olmşsa dahi 2 gün falan olmştr dölleneli :) yerleşmemiştir bile cnm bnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin kuzucummm
Günaydn cnm naslsn bakalm :) ya bugn 13 yada 14 günüm dün çalıştk ama pozitifi göremedim geç mi yumurtluyorum ben acaba yaaa
Günaydn cnm naslsn bakalm :) ya bugn 13 yada 14 günüm dün çalıştk ama pozitifi göremedim geç mi yumurtluyorum ben acaba yaaa
Gnydn cnm naslsn bakalm
canım seninkidemi silik benimde 13. günüm hala silik dün olmadı hafif daha koyuyydu amaanlamadım gitti ya .sen kaç saat önce sıvı alımını bırakıyosun
![]()
Canım ovulasyon testini yapıyormusun
Iyiym.cok sukur dun aksam cok korku yasadik ama.iyiym tum belirtileri fazlasiyla yasiorum cok mutluyum bebegim benimle hissediorim bole oluncabu ay biliosn gecikmede yasadin onun etkiside olabilir kuzum silikte mi yok ki
Bugun basliycam bende
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bugun basliycam bende
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
tatlım sen geçen ay yakaladınmı çift çizgiyi . acaba bendemi sorun ya![]()
silik halen benimkide silik.dün biraz koyuydu acaba öylemi olması grekiyodu dünde çalışma yapmadık gün aşırı diye off ya