Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızz sen ne minnoş ne şirinsn:) nasl heyecanlısın sakin ol biraz bakıyımm :) adeti beklyrz :) ondan önce dinlemeyin kendinizi cnm bnm stres yumoşu kötü etkiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok heyecanlıyım ewet ama 2 yıldır esımle ıstyrz ve olmadı su anda da bebısımn ılk gununden ıtbaren ogrenmek ıstyrm oncelerı bu kadar heycanlanmamstım stres snr yapmamstım ama son ıkı aydır cok heyecanlıyım arkadsalrm dgm yaptı ve hamıle olanlar var esmde bnde cok ıstyrz esme mınnos vermek cok ıstyrm yenı tedavye basladık ve nasıl gelısecegını bılmıyrmkı bılmedgm ıcın burda paylasıyrmmm szlerde oyle seker ve srınsınız tesekkr ederm :):)

Arkadaşlar ben bu ay hsg cektircem.yani bu ay bebek düşüncesini erteliyorum belki de bi bakıma iyi olacak çünkü gecen ay çok stres yapmıştım.ana hsg sen de korkuyorum büyük ihtimal anestesiyle olacak.aranızda çektiren var mi hsg

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben bu ay hsg cektircem.yani bu ay bebek düşüncesini erteliyorum belki de bi bakıma iyi olacak çünkü gecen ay çok stres yapmıştım.ana hsg sen de korkuyorum büyük ihtimal anestesiyle olacak.aranızda çektiren var mi hsg

cok zor olmadigni duydum canim korkulacak kadar degl diyolar ama cektirmedigm icin bisey diyemiycem insallah rahat cektirirsn bi sorun olmaz

cok heyecanlıyım ewet ama 2 yıldır esımle ıstyrz ve olmadı su anda da bebısımn ılk gununden ıtbaren ogrenmek ıstyrm oncelerı bu kadar heycanlanmamstım stres snr yapmamstım ama son ıkı aydır cok heyecanlıyım arkadsalrm dgm yaptı ve hamıle olanlar var esmde bnde cok ıstyrz esme mınnos vermek cok ıstyrm yenı tedavye basladık ve nasıl gelısecegını bılmıyrmkı bılmedgm ıcın burda paylasıyrmmm szlerde oyle seker ve srınsınız tesekkr ederm :):)

canim nasil bir tedaviye basladiniz

canim nasil bir tedaviye basladiniz

ya oncelıkle dktra gttm son bes aydr adetım dzenszdı duzene grdı sımdı serephone verdı adetın 5.gunu basladık snra altn muayene oldum yumurtalrm kucuk cıktı tembelmıs daha dgrusu ıste yarına kadar bır var bır yok ılıskı grn dedı uyguladık cuma gnu karnım cok agrıyınca dktra gttm yumurtan catlamak uzere dedı 1 gn var bı gun yok ılıskıye dewm edın dedı pazartesı progestona dedı o tatlılıme bakacak bıde yumurtam kendı kendıne catlatmısmı dye bakacak bu kadar bska ne yapck daha bılmıyrm eger bu ay olursa olacak olmazsa dger aya kalacak sanırım normalde 6 sında oluyrm ama 28 gunde bır degıldı doktra gttm dzeldı 28 gnde bır olmaya basladm smdı bılmıyrm ne olacak pek fazla bılgım de bebek yapmak konusunda hep dyodum esım bosalcak hamıle kalcam dye oyle olmadı kı ıste dktra bsvrduk allahm ızın verrse ınsaallah bebsmz olcak hepımızn bebısı olur ınsallah :3::3:

hakkinda hayirlisi olsun canim insallh asilama tutar ve bebisin seninle olur

Amin cnm amin ben 25 yasindaym ama cok siskoym ilk asilamam olcak cok heycnlym herkes ck umtlnma dior ama icmde cok byk umtlr hayllr var elimde dgl.dha onceden bi dktr klomn igne tedavsi ypti bu ilk ciddi tedavm dktrmada ck gvnyrm baklm hyrlsi

Amin cnm amin ben 25 yasindaym ama cok siskoym ilk asilamam olcak cok heycnlym herkes ck umtlnma dior ama icmde cok byk umtlr hayllr var elimde dgl.dha onceden bi dktr klomn igne tedavsi ypti bu ilk ciddi tedavm dktrmada ck gvnyrm baklm hyrlsi

Hayirlisi canim bende siskoyum ilk hamilelgmde 25 kilo aldim geride veremedim ustune aldim bide bu halimle hamile kalabilirm insallh doktora gtsem kesin zayifla diyecek

arkadaşla gebelik testinde 1 çizgi bir de silik çizgi ne anlama geliyor sizce gebelik varmıdır ?

arkadaşla gebelik testinde 1 çizgi bir de silik çizgi ne anlama geliyor sizce gebelik varmıdır ?

Benim karnım alınmamıştı ama kan vardı. Hamileysen bilebebeğe zarar vereceğini zzannetmiyorum canım çünkü hiç kimse hamile kalır kalmaz öğrenemiyor hamile olduğunu ve çalışmalara devam ediyor. Evde test yapsan

Cnm sen gebelk gecrdn mi yani kan gelme durumu var mi

Ben yeni katildim kadinlar kulubune.Mayis ayinda hamis olmayi cok stiyorum.unarim Allah isteyen herkese nasip eder.

cok zor olmadigni duydum canim korkulacak kadar degl diyolar ama cektirmedigm icin bisey diyemiycem insallah rahat cektirirsn bi sorun olmaz

saol canım inşallah sıkıntısız atlatırım.ama ben anestezi olmadan olamıcam sanırım.bakalım haftaya yapılcak..cvp verdiğğin için teşkkür ederim

Cerencim siz naptnz esinle barstnz miii:D

Yani tahmini olarak dün çatladı sanırım die düşünüorm çünkü dün kasıklarım çok ağrıdı sonra başım çok ağrıdı ama ilişki olmadı ben de üzülüorm şimdi kaçırdım mı acaba die

💕✨

Back