- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.481
Slm kızlar bu ovülasyön pozitif mi sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar daha adetime 1 hafta var ama hiç sivilce olmayan yüzümde cildimde sivilceler çıkmaya başladı. Belirtiler arasında varmış diye buna bile seviniyorum, daha ortada fol yok yumurta yok:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ben 28 gunde adet oluyorum son adet tarihim 18 nisan 30 nisanda yumurtam catladi
Ilginctir bendede bi kac tane sivilce cikti normalde bende nadir sivilce olur oda bitane gerci ben yumurtlama donemindeym suan adetime cok var yani
Gerçi bu aralar çok yağlı yiyecekler yedim ben ondan da olabilir benim sivilceler.. Ooy oy çok taktım kafaya bu ay ben düşünmemem lazım.. Doktorun dediği gibi 'evli değilmiş gibi' davranmamız lazım
Gerçi bu aralar çok yağlı yiyecekler yedim ben ondan da olabilir benim sivilceler.. Ooy oy çok taktım kafaya bu ay ben düşünmemem lazım.. Doktorun dediği gibi 'evli değilmiş gibi' davranmamız lazım
Amin.. Ne güzel bi evladın varmış.. Benim daha ilk olucak.. İlk çocuğun kaçıncı denemede olmuştu?
Ben de sivilce oldu normalde adete 1 hafta kala olurdu su an 2 hafta var.
Ben evlendigimin birinci ayinda hamile kaldim canim hemen oldu yani simdi iki aydir calismalara basladik bakalim allah ne zaman nasip edecek
İnşallah en kısa zamanda bu mayıs ayında nasio eder allah bize anne olmayı...
Ben de sivilce oldu normalde adete 1 hafta kala olurdu su an 2 hafta var.
amin canim insallah..senin gunun ne zaman? ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiyorum artik gunlerdir ruyamda kendimi hamile goruyorum bugun adet olmadigimi esime soyledigimde ise gozlerindeki isilti hic olmadigi kadar mutlu oldugunun ispatiydi resmen verende alanda Allah ama beklemek zormus Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin insallah..kafamda binbir kurgu acaba sagligimdami bi problem var karmakarisik duygular icindeyim yazik deseler aglicam resmen..
Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app
Merhaba canim ben de seninkine benzer bir msj atmıştım yani akıntımda çok hafif kan vardı. Ama kimse farketmedi herhalde cevap alamadım. Aynı şeyleri yaşsmışız inşallah ikimiz de Rabbimin izni ile hamileyizdir.LUTFEN BANADA CEVAPPP Eşimle 6 aydır cocuk deniyoruz. 7. Aya girdik.fakat bugune kadar basarılı olamadık.cunku cok fazla yumurtlama donemlerime
dikkat etmiyordum.nisan ayının 20 sinde adet oldum.ilk birlikteliğimiz 27 nisanda oldu ardından gun asırı brlikte olduk.en son 1 mayıs gecesi oldu.ilişkiden sonra adet olacakmıs gibi karnım agrıdı.belim de cok fena.halada agrıyo sanki adet olacakmısım gibi.ve ilişkiden sonra sabah uyandıgımda akıntım da kan vardı.kan gelmedi ama akıntımın rengi pembeydi kanla karısık gibi.hamile kalmıs olabilir miyim.boyle bir durum varsa yasayan varsa lütfen benimle paylasın
Seni çok iyi anlıyorum canım benim daha ilk denemem bu ay yine de tedirginim ya olmazsa diye. Sakin olmaya çalış. Rabbim bizi bizden çok düşünüyor. Benim günüm 15 mayıs.
Cerencm herseymz ayni umarm bu ayda ayni zamanda hamile kalrz.o zaman bgn calsmalara baslyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?