Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

cnm umarım olur.bnmde 7 ay oldu.ben hıc doktora gitmedim.cok korkuyorum

Ben en son 2 nisanda adet oldum ama cok az surdu 2 gun felan normaldede 3 4 gun surerdi zaten neyse 28 gunde bir adet oluyorum yani 30 nisanda tekrar olmam lazimdi ama olmadi bizde yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz ama artik ne ovulasyon testi ne ates olcne nede duzenli iliski hic birini takmamaya ve dikjat etmemeye karar vermistim hatta adetimin gelmediğini bile 2 gun farkettim vucudumda pek bi değişiklik yok yada kendimi dinlemdim bilmiyorum sadece bacaklarim cok ağrıdı gecen gece iliski gunlerimizide dusununce pek hamile olma ihtimalim yok gibi ama bilemiyorum kafam karisti vekorkmaya basladim acaba kistim mi V ar diye b de karnim biraz sis simdi yardim istiyorum sizden hamilemiyim yoksa kist mi vardir belirti yasayanlar yada bilgisi o k snlar yardimci olursa sevinirim

Günaydın canım böyle olunca hamilelik oluyor diyorlar ama hayırlısı inşallah vardır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

LUTFEN BANADA CEVAPPP Eşimle 6 aydır cocuk deniyoruz. 7. Aya girdik.fakat bugune kadar basarılı olamadık.cunku cok fazla yumurtlama donemlerime
dikkat etmiyordum.nisan ayının 20 sinde adet oldum.ilk birlikteliğimiz 27 nisanda oldu ardından gun asırı brlikte olduk.en son 1 mayıs gecesi oldu.ilişkiden sonra adet olacakmıs gibi karnım agrıdı.belim de cok fena.halada agrıyo sanki adet olacakmısım gibi.ve ilişkiden sonra sabah uyandıgımda akıntım da kan vardı.kan gelmedi ama akıntımın rengi pembeydi kanla karısık gibi.hamile kalmıs olabilir miyim.boyle bir durum varsa yasayan varsa lütfen benimle paylasın

yumurtlama sancısıdır tatlım o . beklenen adet tarihinden 14 gün çıkar o senin yumurtlama günün oluyor. yumurtlama gününden 4 gün önce çalışmalara başlasan 10 gün düzenli birlikte olsan yumurtlama gününü yakalarsın

hamiledeğilimdir yani bende işte netten bakmıstı.29 undan itibaren gunasırı ilişki diodu.onu uyguladım.ondan cok heveslenmiştim

hamiledeğilimdir yani bende işte netten bakmıstı.29 undan itibaren gunasırı ilişki diodu.onu uyguladım.ondan cok heveslenmiştim

Cnm bak android telefonlara regli gunlugu ekleniyor ekle yumurtlama tarihini fln gosteriyor

cnm bak android telefonlara regli gunlugu ekleniyor ekle yumurtlama tarihini fln gosteriyor

evet cnm biliyorum var zaten dollenme bir kac gun aldıgı için yumurtlama tarihinden once ilişkiye baslayın diyolar.hamile olma olsılıgım hıc mi yok acaba.bu belirtileri yasayn yok mu

Kızlar ya az önce öğrendim maalesef bu ayda gelmedi bebisim😢 oysa ki Adetim gecikmişti😦 3 aydır bebek çalışmalarına başladık hatta eşimin israriyla karar vermiştim şimdi ise 2 aydır her adet oluşumunda çöküyorum resmen yani bu kadar istekli olduğumu bilmiyordum.Ne oldu bana böyle 😦

Cnm ya bnde 7 aydir ayni seyi yasiyorum.bzmde olsun artk

evet cnm biliyorum var zaten dollenme bir kac gun aldıgı için yumurtlama tarihinden once ilişkiye baslayın diyolar.hamile olma olsılıgım hıc mi yok acaba.bu belirtileri yasayn yok mu

Ne dir belirtiler kac ginun var ve catlama gunundemisin

Smd benim ilk bebegim tedaviyle oldu yumurtlama hesaplamaya baktim nette 4 u muhtemel catlama gunun yani 3 gun cok calisin

hımmm sımdı anladımmmm eee sımdı tabı bellı olmaz o zaman ewet 28 gnde bır adet gryrm sımdık anladım yahuuu smdı adetımı beklıcemm egr gecerse kanda yada testte bellı olur tmm beklıcemmm 3 gun kaldı zatennnn :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…