• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

bnm bu ay adetım ıkı gun yogun surdu normalde 25 gunde bı olurdum bu ay 28 oldu bugun doktra gttım onnda amelıyatı cıktı gttı gorusemedık sımdı klomene baslasam olurmu adetten sonra 4 gun bugun
bıde sen kacıncı gun vuruldun ıgnenı

Besinci gun basla kuzum yani yarin bassla kendin igne olcaksanda ben mesela sali basladim birdahaki hafta cars igne oldum ama doktora dansmadan igne olma derim ben zarari olmasin mesela sen cars baslican haftaya persembe igne olman lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Besinci gun basla kuzum yani yarin bassla kendin igne olcaksanda ben mesela sali basladim birdahaki hafta cars igne oldum ama doktora dansmadan igne olma derim ben zarari olmasin mesela sen cars baslican haftaya persembe igne olman lazim

anladım cnm ıgneden sonra hangı gun ılıskı aynn senn taktıyı uygulucm bu ay :DDDD
:49::49::49::49::49:

Ne demek canim benim bende cok korkuordm pko var die olmassa diordum ama cok sukur bebisimiz gobisimde insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah

senin pkolu olduğunu bilmiyorddum canım. ne güzel maşallah bebişin geliyor darısı bize hayırlısıyla. sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini

Bu resimde de belli olmuyor. Bugun laboratuardaki kiza gosterdim kan verirken. Hamilesindir dedi, kanda bakariz net belli olur dedi. Yarin sabahi bekliyorum sabirsizlikla.

evet gözükmüyor da testle çok oynamışın kız:9::9::9:

anladım cnm ıgneden sonra hangı gun ılıskı aynn senn taktıyı uygulucm bu ay :DDDD
:49::49::49::49::49:

Pers igne olcan ya haftaya pers cuma cumartesi iliski kuzum ayaklar en az yarim saat havada ve ssabah dus kocayada keci boynuzu ozu ve keci biynuzu kitr kitr yesin baskada yok bu kadar ama klomende sabah aksam birer tane iki ivme sakin

senin pkolu olduğunu bilmiyorddum canım. ne güzel maşallah bebişin geliyor darısı bize hayırlısıyla. sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini

Malesef pkoluyum tatlim daha dogrusu pkoluydum :D insallah darisi sizlerin basina canlarimm Rabbim eli ayagi duzgn.saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallahh bebisimiz insallah bizi birakmaz Rabbim her isteyene nasip etsn.insallahh Aminnn

Pers igne olcan ya haftaya pers cuma cumartesi iliski kuzum ayaklar en az yarim saat havada ve ssabah dus kocayada keci boynuzu ozu ve keci biynuzu kitr kitr yesin baskada yok bu kadar ama klomende sabah aksam birer tane iki ivme sakin

pers ıgne ne cnm gobekten deılmı
kızım bnmkı hayttta yemes kecı boynuzu ewde var duruo ona baska bısı olmasmı

Persembe gunu igne olcan diom.kizzzz benim koldan yaptilar kocam gobegimi gostertmedi erkek hemisireee himm nie yemez kiz o zaman bal kaymak besle adami guclensn barii

Son düzenleme:

Benimki benim kadr cok istedigi icin yedi icti valla simdide cok mutlu sevip duruo insallah Rabbim saglikla.kucagimixa almayi nasip eder Aminm

Persembe gunu igne olcan diom.kizzzz benim koldan yaptilar kocam gobegimi gostertmedi erkek hemisireee himm nie yemez kiz o zaman bal kaymak besle adami guclensn barii

tmm cnm o olur bak anladım cnm ıns olur ya dua et bak hamılenn duası kabul olurmus

Benimki benim kadr cok istedigi icin yedi icti valla simdide cok mutlu sevip duruo insallah Rabbim saglikla.kucagimixa almayi nasip eder Aminm

ay cnm bnm ya rabbım saglıkla kucagına versın ıns cok mutlu olun cnm ya :)))
artık bebıs gormeye gelırs :)))

tmm cnm o olur bak anladım cnm ıns olur ya dua et bak hamılenn duası kabul olurmus

Etmezmiyim kuzummm dualarim.sizlerle Rabbim.sizlerede nasip etsin bu heycanii ve korkuyu :D surekli korkuyoda insan yaniii:D tatli durunlar bunlar agridan bulantidan memnun oluorsn tamam o orda var diorsun Rabbim hepimize.eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin.insallah Aminn

Kızlar ÇOK ACiL fikrinize ihtiyacım var!!! Bugün adetimden bu yana 11. Günüm. Akıntımın rengi pembe. Yumurtam erken çatlamış olabilir mi?? Bitkisel kürler uyguluyorum..

Dün ovulasyon testimde çizgim belli belirsizdi, o yüzden bugün yapmamıştım,yarın yarın diye beklettim. Bir anda çatlamış olabilir mi???

ay cnm bnm ya rabbım saglıkla kucagına versın ıns cok mutlu olun cnm ya :)))
artık bebıs gormeye gelırs :)))

Insallah kuzum Allah razi olsun Rabbim ne muradin varsa versin bekleriz teyzesii tabiki bizi birakmasin gelsn saglikla bebisimiz kapimiz hep acik :):)

Merhaba canim cooooooooooookkk sevindim
Kirmizilar i gorunce ciktim daha girmediydim o yuzden tebrik etmekte geciktim Allah anali babali buyutsun dar isi bizim basimiza

Kızlar ÇOK ACiL fikrinize ihtiyacım var!!! Bugün adetimden bu yana 11. Günüm. Akıntımın rengi pembe. Yumurtam erken çatlamış olabilir mi?? Bitkisel kürler uyguluyorum..

Dün ovulasyon testimde çizgim belli belirsizdi, o yüzden bugün yapmamıştım,yarın yarın diye beklettim. Bir anda çatlamış olabilir mi???

Himm hic bilemedm.ki kuzum kullanamdmda o testleri sen yinede bu aksami degerlendir bence canim

Merhaba canim cooooooooooookkk sevindim
Kirmizilar i gorunce ciktim daha girmediydim o yuzden tebrik etmekte geciktim Allah anali babali buyutsun dar isi bizim basimiza

Cok sagol kuzum Allah razi olsun artik sira sizlerde darisi basiniza Rabbim eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsn hepimize Aminn dualarim sizinle sizinkide bnimle.olsunnn:)

Etmezmiyim kuzummm dualarim.sizlerle Rabbim.sizlerede nasip etsin bu heycanii ve korkuyu :D surekli korkuyoda insan yaniii:D tatli durunlar bunlar agridan bulantidan memnun oluorsn tamam o orda var diorsun Rabbim hepimize.eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin.insallah Aminn

amin bıtanem cnm bnm ya

Back