• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kürtajdan sonra panik atak oldum sanki valla korkuyorum 🥺 bie sorun çıkarsa ya yoksa ya düşükse ya şöyleyde böyleyse diye..
bugün gidemem de yarın gideceğim sanırım
1 gün 1 gündür yarına bi tık daha yükselir rakam hem. 😊 ben her şeyin yolunda olduğuna inanıyorum 😍🌸 kaygı stres yapma geçmişe bağlı yaşayamayız ki 😔 Allahın izniyle geliyo geliyoo inşallahh 😍😍🧿🧿

Kürtajdan sonra panik atak oldum sanki valla korkuyorum 🥺 bie sorun çıkarsa ya yoksa ya düşükse ya şöyleyde böyleyse diye..
bugün gidemem de yarın gideceğim sanırım
Düşükten sonra bende öyle oldum ya. ilk hamileliğimde çok rahattım amann diyordum ne olacak
düşükten sonra kalbi dursa anlar mıyım, ne zaman hareket edecek, ya bi şey olursa sürekli böyleyim

1 gün 1 gündür yarına bi tık daha yükselir rakam hem. 😊 ben her şeyin yolunda olduğuna inanıyorum 😍🌸 kaygı stres yapma geçmişe bağlı yaşayamayız ki 😔 Allahın izniyle geliyo geliyoo inşallahh 😍😍🧿🧿
İnşallah bakalım biraz Kuran okuyayım dua edeyim modumu yükselteyim yarına kadar hayırlı haberlerle gelirim inşallah

Back