• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Bu ay güzel haberler vermek istiyorum bende,

2 aydan beri adet günlerim şaştı. Geçen ay 27 sinde olmuştum Bu ayda bugün oldum sanırım. Sanırım diyorum çünkü kahverengi akıntı geldi. Ardındanda açık renkli kırmızı.

31 Mayıs Beklenen tarih hayırlısı Allahtan :17:

yok canım olmadım. dün yaptım testi de negatifti. bugün yapmadım yarın yapacam sabah. sen ne yaptın gelişme var mı

aksm acile gttm cnm mide bulantısındn idrarda enfeksiyona flan bktı hiçbişey yok dedi fkat gebeliğe bakmadı uyuz doktor :9:kadın dogumdn randevu aldm yrn gidcm insllh bklm ne varsa cıkar herlde ultrasonla kan testinde :)

aksm acile gttm cnm mide bulantısındn idrarda enfeksiyona flan bktı hiçbişey yok dedi fkat gebeliğe bakmadı uyuz doktor :9:kadın dogumdn randevu aldm yrn gidcm insllh bklm ne varsa cıkar herlde ultrasonla kan testinde :)

hadi iyi haberler al inşallah. iyi sabırlısın haaa ben de sabır yok ama bu ay sabrı öğreniyorum yani kaç gündür

doğru resmi bekliyoruuuuz:16::16::16::16:

Bu resimde de belli olmuyor. Bugun laboratuardaki kiza gosterdim kan verirken. Hamilesindir dedi, kanda bakariz net belli olur dedi. Yarin sabahi bekliyorum sabirsizlikla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398784620350.jpg
    $1398784620350.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 22
Selam hanımlar bende Nisan'da yumurta takibi tedavisine başladım fakat olmadı bugün 3.günüm doktora gittim 5.gün klomene başlıyorum tekrardan inşallah bu kez olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu Arada soğan kürüne de başlamayı planlıyorum ...:42::1:

Son aylarda 28 gunde bir oldu kuzum.onceden belli degildi

Sna umut olsn die soluorum canim bende pkoluym ilk ayki denememdr hamis kaldim hamileym suam

Pcolularin hamile kaddigini okudukça mutlu oluyorum tsk ederim guzel yorumlariniz için :)

Pcolularin hamile kaddigini okudukça mutlu oluyorum tsk ederim guzel yorumlariniz için :)

Ne demek canim benim bende cok korkuordm pko var die olmassa diordum ama cok sukur bebisimiz gobisimde insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah

Saglikli shatli kucagnada alirsin ins. Canim tedaviyle mi olsu ben sayfaya yeni üye oldum kacirdim galiba :)

Saglikli shatli kucagnada alirsin ins. Canim tedaviyle mi olsu ben sayfaya yeni üye oldum kacirdim galiba :)

Sagol canim bnde pko vardi ve prolaktn cok yukskti hepsi duzeldi isi sansa birakmadik ve doktorum hemen bunlari verdi yani klomen ve igne bnde cok sukur hamis kaldim yumurtalarm cok guzel olustu ve catladi Rabbime binlerce kez sukurler olsn ki bebisim benimle insallah bizi birakmaz insallah eli ayagi duzgun saglikli evladimiz olur Rabbim.isteyen herkese nasip etsin.insallahh

Sagol canim bnde pko vardi ve prolaktn cok yukskti hepsi duzeldi isi sansa birakmadik ve doktorum hemen bunlari verdi yani klomen ve igne bnde cok sukur hamis kaldim yumurtalarm cok guzel olustu ve catladi Rabbime binlerce kez sukurler olsn ki bebisim benimle insallah bizi birakmaz insallah eli ayagi duzgun saglikli evladimiz olur Rabbim.isteyen herkese nasip etsin.insallahh

amin cnm ya ovıtrellemı kullandın sen

Evet kuzummm

bnm bu ay adetım ıkı gun yogun surdu normalde 25 gunde bı olurdum bu ay 28 oldu bugun doktra gttım onnda amelıyatı cıktı gttı gorusemedık sımdı klomene baslasam olurmu adetten sonra 4 gun bugun
bıde sen kacıncı gun vuruldun ıgnenı

Back