- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
ayy Allahımm lütfen öyle olsun artık çok geç bu saatten sonra yaptıramam ama yarın yaptırıcam kesin duramam vallaeşimede dedim sen bi tane daha alda yarın ilk idrarda yaparım .. bilemedim ne yapıyım yemek yapmayı unuttumm :)))
Eki Görüntüle 1093142 kızlar benim konuma kimse cevap yazmıyorr bakmıyor bile burdan sorayım iyisi mi ben,meraktan ölmektenseeeee
erken gebelik testi yaptım az önce sonuç bu adetime de 5 gün var testin üzerinde 4 gün öncesini gösterir diyor ????
ayy Allahımm lütfen öyle olsun artık çok geç bu saatten sonra yaptıramam ama yarın yaptırıcam kesin duramam vallaeşimede dedim sen bi tane daha alda yarın ilk idrarda yaparım .. bilemedim ne yapıyım yemek yapmayı unuttumm :)))
Eki Görüntüle 1093142 kızlar benim konuma kimse cevap yazmıyorr bakmıyor bile burdan sorayım iyisi mi ben,meraktan ölmektenseeeee
erken gebelik testi yaptım az önce sonuç bu adetime de 5 gün var testin üzerinde 4 gün öncesini gösterir diyor ????
predictor erken gebelik testinin yanılması zor yani testte yanlıslık yoksa büyük ihtimal hamilesiniz silikte çıksaTebrik ederim darısı basmza.
gebelik olmasa hiç çizgi çıkmazdı diye düşünüyorum ben çünkü çoook başıma geldi hamile değilmişim yaptım tek çizgi çıktı . Ama 2 ay önce silik çıkmıştı hamileymişim evet fakat tabi kimyasal gebelikti... Bu inşallah gebeliktir ve sağlıklı normal bi gebeliktirrr.... Allaahımm lütfen Allah hepimizeee güzel sonuçlar nasip etsinn
Yok kuzum farkli yumurtlama yumurtanin olusmasi demek catlamada olusn yumurtanin ham hale gelip catlamasiii nasil anlattim beaaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaa utandim amaaa sizinle dualarim hep sizede dua ediorm sizde bana edin ama tamam miii kuzummm
hadı inşallah güzel haberler verırsın bıze yarın.Ben reglıme 2 gün kala akşam yapmıştım ilk idrar bıle değildı yani.Yakınında polıklınık yokmu kız bı koşu gıtsen?
Himmmm sen durmadan calis kuzummm o zaman ama en cok 12 ve 16 arasi calissss
ne güzel yaayarın sabah biraz daha koyu çıkacaktır çizgi. Yarın sabahta böyle çıkarsa hemen kan testine git.
büyük ihtimal hamilesin hayırlı olsun
Ediyorum tatlim bebisin sana da bize de ugur getirir insallahh biz de bu ay hayirli haberler veririz
maalesef cnm eşimin ailesinin attığımız adımdan haberleri oluyor ama sınırları zorlıcam bu ay bakalım neler olacak bide annem söyledi manevi olarak da bir tespih al dedi her tanesine 1 fatiha 3 ihlas oku yerinden hiç kalkmadan kıbleye dönük olarak duanı et dedi artı meryem suresini de okumayı düşünüyorum hayırlısı her şey kısmet bu dünyada rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
Sim di bizim aldigimiz su ovulasyon testi yumurtlama olup olmdigini dio peki takribi ne zaman catliyo bu yumyumlar bide catladiktan sonrami dollenme oluyo kuzum?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Sim di bizim aldigimiz su ovulasyon testi yumurtlama olup olmdigini dio peki takribi ne zaman catliyo bu yumyumlar bide catladiktan sonrami dollenme oluyo kuzum?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Himmmm sen durmadan calis kuzummm o zaman ama en cok 12 ve 16 arasi calissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?