- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Evet canim okudum bana dedi ki bunu al kullan yumurtalarim yavas calisiyor hizlandirip sana adet gordurecek sonra 3.gunu gel usg ye alip bakcam ona gore tedaviye nasil devam edecegimize bakacam yumurtalari hizlandirirsa mantikli dusunursek hamile kalma oranini da yukseltir gibi :)
galaxsy s 4
Tabiki iyiyim bisiler yiyip duruorumevet ozledik seni yaaaaa sen nasilsinn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merhabalar...doktorum klomen verdi ben bu ay sogan kürü yapmayi dusunuyordum. bi yerde ilac kullaniyosaniz sogan kürü yapmayin diyo bu konuda bilgisi olan var mı?
İyiyim cnm bugn çalışmalar başlıo regl bitti :) cnm bn düzenli adet oluyorum ya doktorda bi sorun yok dedi yumurtam çatlıyordur dimi? Sizler yazınca panik oldm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallahhh kuzummm insallah iyi dusun iyi olsunn
İyiyim cnm bugn çalışmalar başlıo regl bitti :) cnm bn düzenli adet oluyorum ya doktorda bi sorun yok dedi yumurtam çatlıyordur dimi? Sizler yazınca panik oldm
Bencede canim klomen kullanrkn sogan kuru kullanma derim sogan kuru kistler icin falan da etkili adet bitnce icilio ama o ara klomenle yumurtan olusursa zarar gormesin maazallahhh
Çatlama ile yumurtlama aynı şeymi ?
Eki Görüntüle 1093142 kızlar benim konuma kimse cevap yazmıyorr bakmıyor bile burdan sorayım iyisi mi ben,meraktan ölmektenseeeee
erken gebelik testi yaptım az önce sonuç bu adetime de 5 gün var testin üzerinde 4 gün öncesini gösterir diyor ????
Kuzum resmi goremiorm gorebilsem hemen yardimci olurdumm
Canim sana cok uzuldum ama ben ya ne kadardir dusunuyosun esinle gizli sakli kimseye soyleemeden gitme sansiniz yok mu ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Eki Görüntüle 1093142 kızlar benim konuma kimse cevap yazmıyorr bakmıyor bile burdan sorayım iyisi mi ben,meraktan ölmektenseeeee
erken gebelik testi yaptım az önce sonuç bu adetime de 5 gün var testin üzerinde 4 gün öncesini gösterir diyor ????
Son aylarda 28 gunde bir oldu kuzum.onceden belli degildi
Tamam taze annecik yapmicamdua et bize tatlim biz de senin gibi olalim
ben cvp yazıyım sana tatlım büyük ıhtımalle hamılesın,benım testımde senınkınden bırazcık daha koyuydu 2. çizgi şimdi doğurucam nerdeyse :) hemen gıt kan testı yaptır 2 saate alıyosun sonuçları.
Benimde 31 32 33 bu araliklarda oluyorum canim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?