Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kuzum evet sanrim hamileyim bata daha 2 gun var 29.9 cikti kan degerimmm :) insallah bebeigim bana tutunurda benim sevincimi yarim birakmazzz insallah dua ediyorum Allahim yardimcim olsun cuma gunu 4 du bugun pazar 29.9 oldu insallah dahada yukselir bebegim bana gelirrr

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ay çok sevindim yeni topik açtım gel hadi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teeee manyak karıya bak :))) biz neciyiz badefne betül saygıdeğer özlem benn :))) daha batı gelmeyenler haziran olum az kaldı bak güzel günler bizi beklyior aşk mektubu yazmış gibi oldum biraz ama heyecandan anla artıkın bi dahada öle hamile kalamadım sözü yok yola devammm

he valla :4: bakalım buay kısmetse :51:

Canım benim inşallah değerlerin daha da yükselir bebeğini hayirlisiyla kucağına alırsın. İçime bir karamsarlık düştü ama bugün kandil ve bol bol dua edlim. Çok iyisin

Evet bitanem Allahtan umidini hicc kesme rabbim hereyin iyisini bilir bende oyleydim bunalimlar karamsarliklar ama muibarek kandil gunu icime bir gunes dogduu umudunu kesme benim nisanda olmadi mayisa hazirlik yaptim dua ettim sukurler olsun insallah melegim geliyo sende oyle yap tedavi gormesen bile yumurtlama gununde yumoslarina baktir lutfen gelisimine felan tamam mi kuzum ?

Aman bizi birak kacin :-(

hıhhh bizde hazirana gideriz:14: dışlayın bizi

kızlar olur mu hepimiz için o topik bu ay olmadı öbür aya sizde hamiş olursunuz inşallah rabbim arzuma sirineye hayırlı evlatlar nasip et onları evlat hasretiyle yakma hamile olan tüm kardeşlerimi de hayırlısıyla evladina kavustr bu hayr mübarek günde peygamber efendimizi araya koyarak istiyoruz rabbim bizi sensiz birakma senden başkasına muhtaç etme muhammet ümmetinin hakkında hayirlisini nasip et amin :)

kızlar olur mu hepimiz için o topik bu ay olmadı öbür aya sizde hamiş olursunuz inşallah rabbim arzuma sirineye hayırlı evlatlar nasip et onları evlat hasretiyle yakma hamile olan tüm kardeşlerimi de hayırlısıyla evladina kavustr bu hayr mübarek günde peygamber efendimizi araya koyarak istiyoruz rabbim bizi sensiz birakma senden başkasına muhtaç etme muhammet ümmetinin hakkında hayirlisini nasip et amin :)

Insalaahhhh bitanem insallahh butun dualarim benim bebisim tutunsun szinde olsun diye bitanemmmm

Aaaaaaa sunaaa baaakkk dislanma ne demek hihhh yokkk oyle biseyyy;)

amin kızlar inşallah Rabbim bu m übarek gecede dualarımızı kabul etsin

Amiiinnn :'(

Evet bitanem Allahtan umidini hicc kesme rabbim hereyin iyisini bilir bende oyleydim bunalimlar karamsarliklar ama muibarek kandil gunu icime bir gunes dogduu umudunu kesme benim nisanda olmadi mayisa hazirlik yaptim dua ettim sukurler olsun insallah melegim geliyo sende oyle yap tedavi gormesen bile yumurtlama gununde yumoslarina baktir lutfen gelisimine felan tamam mi kuzum ?

Saol canım benim;))

Kuzum evet sanrim hamileyim bata daha 2 gun var 29.9 cikti kan degerimmm :) insallah bebeigim bana tutunurda benim sevincimi yarim birakmazzz insallah dua ediyorum Allahim yardimcim olsun cuma gunu 4 du bugun pazar 29.9 oldu insallah dahada yukselir bebegim bana gelirrr

Hayirli olsun canim ben sana dedim sen geç yumurtladin keşke ilk testi yaptirmasaydin canin sikilmazdi bat günü zaten normal değer yüz civari oluyomus o yüzden normaldir herhalde degerin

bir bebiş daha dedim ben bereketli ay diye maşallah :nazar: diyelim sağlıkla al kucağına canım hadi bebişnaz sende şu hamiş halinle adımı verip dua et bakalım hamişlerin duası kabul olur özlem adım tamam mı hadi canım hadi güzelim hadiii hadiii :)))

Tamam canım edicem dua senin için de :) aminn.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back