- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #7.261
haziran topiğini kim açıcak kızlar :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de geldim kızlar. İdrar testi yaptım ilki silik çıktı. 3 gün sonra çizgi belirgindi. PoZitifti. Bu hafta için doktora randevu alıcam. Hepimizin Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun... yaa hemen konuya girmek istiyorum açıkçası ben normalde cuma günü adet olacaktım zaten 3-5 gündür bi baş dönmesi vardı cuma günü çok az bir leke geldi adet oldum sandım ama hala bekliyorum bişey yok dün baş dönmesinden yürüyemedim acile gittim ve test yapıldı negatif çıktı doktor gebelik yok dedi ama bi hemşire arkadaş da iki günlük gecikmede hamile olsan bile kanda çıkmaz en az 10 gün beklemen gerekiyor dedi şimdi bir umut daha doğdu içimde çok da heveslenmek istemiyorum ama ne olur bu konuda bilgisi olanlar bişeyler yazsın lütfen(((
bir bebiş daha dedim ben bereketli ay diye maşallahdiyelim sağlıkla al kucağına canım hadi bebişnaz sende şu hamiş halinle adımı verip dua et bakalım hamişlerin duası kabul olur özlem adım tamam mı hadi canım hadi güzelim hadiii hadiii :)))
geç döllenmeyse eğer olabilir canım bebek adetine çok yakın yerleşmeye çalışıyordur ondan bhcg kana geçmemiştir kandada doğal olarak negatif çıkmıştır inş seninkide öyle olmuştur
Hayirliolsun canimmcok sevindim banada dua et ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir ben kaldım hamile kalamayan
Insallah bitanem cook edicem sizlerede dualarim sizlerle olucak dua edinde kizlarrr bebegim tutunsun kimyasal veya dis gebelik olmasin nolur dua edin kizlarrr
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
bide bn kaldım cnm psıkoljım cok bosuldu
Dua edelim canım bol bol
Senin bat ne zaman benim 31,mayis ama adet olacağımı hissediyorum çünkü normal belirtilerin başladı
kuzum hamile misin
Bir ben kaldım hamile kalamayan
canım nasılsın
inşallah yaaa bugün mübarek gün Allahım hayırlısını versin.ama yine de hayırlı bir evlat sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim herkese.. Allahım kimseye aratmadan versin inşallah dediğin gibidir yaaa yüreğimde kelebekler uçuşuyor burda güzel haberleri verenleri okuyunca çok mutlu oluyorum inşallah bende bu güzel haberi verebilirim...
Bir ben kaldım hamile kalamayan
Olucak bitanem umudunu kaybetme ne olur uzulmek yok inan sen elinden geleni yapta bitanem gerisi Allahin taktiri ben dun gece saat 4 ten beri agladim yok diye cok uzuldum sabah kalktim yine oyle aglayip durdum isyan etmis gibi oldum Allahim affetsin beni sonra burcum bana yaptir tahlil diye tekrar cesaret verdi umut vverdi bana ve degerim sukur yukseldi insallah dahada yukselir bebegim bana gelir rabbime simdi oyle dua ediyorum sende dua et Allah buyuk vericek inan
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
amin inş canım :)