Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ehuu ehuuu şu keçi boynuzu tarifini istiyorum :))))
6 7 tane keçiboynuzu kaynamakta olan yarım litre suyun içine kırıp atıyoruz 3 4 dakika ağzı kapalı kaynatıp soguduktan sonra szüp ikiye bölüyoruz yarısını sabah aç karnına yarısını akşam aç karnına içiriyoruz ben böyle yapıyordum kocişe:D

canım aslında onlar stres yapio ben hiç bise yapmadim bu ay önceki aylarda herşeyi denedim bu ay tek ilişki oldu hamile oldum ama diyordum ki bu ay olmaz kafam rahattı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok sağol canım tarif için sanki içicekte içsede bi kere içer sanmıyorum :))) ama belki tadı nasıl bilmiyorum ama hani severse yaparım ona su hazır olcak dimi ???

canım aslında onlar stres yapio ben hiç bise yapmadim bu ay önceki aylarda herşeyi denedim bu ay tek ilişki oldu hamile oldum ama diyordum ki bu ay olmaz kafam rahattı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol mervecim ben ona şunun için iç demiycem çok yoğun çalışıyor yaaa şey diycemm yorgunluğa birebir ahahaaaa manyağım ben yaaaa :)))) onu strese sokmadan sinsice planlar yapıcam benn :1:

tabiki bebekkk :)))

Çok şükür kanamam olmadı bi daha, keseyi hcg 6000 lerdeykn görcez dedi dün hcg 358 di 4 haziranda görüşelim dedi ben kaç haftalk gebeyim blmyrm doktorm çok yoğun acaba değişmelimiyim çok iyi ama çok hastası var bilmiyorum yatıyorum evdeym :) çok tuvalete gdyrm normalmi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok şükür kanamam olmadı bi daha, keseyi hcg 6000 lerdeykn görcez dedi dün hcg 358 di 4 haziranda görüşelim dedi ben kaç haftalk gebeyim blmyrm doktorm çok yoğun acaba değişmelimiyim çok iyi ama çok hastası var bilmiyorum yatıyorum evdeym :) çok tuvalete gdyrm normalmi?

tahmini 3 haftalık gebesin ama 6000 çok şaşırdım vallahi benim bildiğim 1500 2000 en fazla 2500 lerde kese görünür ama şu var her dr farklı işte sen çarşamba keseyi rahatlıkla görürsün canım değerin 2800 lerde olcak o zaman çok ilginç dr iyide diyorsun acaba çok dolu olduğu için mi 4 haziran dedi seni yanıltmayayım ama o zaman bebiş bile görünür keseciğinde minnacık mercimek kadar da olsa görünür bence

sağıkla al kucağına meleğini inş benim içinde dua et özlem benn :)))

Amin özlemcim. biliyor musun ilk çocuğuma kazayla hamile kalınca bu duyguları hiç bilmiyordum istememiştim hatta ...bu ay sürekli takip ettim siteyi ne çok bebek isteyen varmiş...anladım.. dün miraç kandiliydi hep dua ettim sizler için rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

tahmini 3 haftalık gebesin ama 6000 çok şaşırdım vallahi benim bildiğim 1500 2000 en fazla 2500 lerde kese görünür ama şu var her dr farklı işte sen çarşamba keseyi rahatlıkla görürsün canım değerin 2800 lerde olcak o zaman çok ilginç dr iyide diyorsun acaba çok dolu olduğu için mi 4 haziran dedi seni yanıltmayayım ama o zaman bebiş bile görünür keseciğinde minnacık mercimek kadar da olsa görünür bence

O zmn ben perşembe başka bir doktora görüneyim acaba kalp atışımı o zaman duyuluyor belki ikisini bir arada çıkartayım demiştir, kesin yoğun diye öyle yaptı

Back