• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kizlar denemek için evde ovu testin vardi hamileliği gosterecekmi diye en son çarşamba bakmistim ovu testinde çok beyaza donuk silikti bugün yaptim ve ayni yumurtlama daki gibi ikisinde kipkirmizi bunları hep burada duydum ve uyguladim 5 gün soğan kuru uygulistim o yüzden sizlerle paylaşmak istedim miraç kandilinizi kutluyorum Allahim isteyen herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

büyük ihtimalle hamişsin hadi sağlıkla al kucağına bebişini :) sanada hayırlı kandiller

Hayirli kandiller Kizlar. Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim kandilin hayrina dualarimizi kabul edip hayirlisiyla saglikli bebisler nasip eder. Aminnnn :))

bu mubarek gunde dualrımız kabul olsun ıns kızlarrrr.. ısteyen herkese bebek versın allahım ıns.. butun umudum hazıran ayındaa cok ıstıyorummm ıns tutarr bu sefer 1 gun arayla calıscam. hastalıgım bır bıtseydı:(:(

Merhaba canım ya bebeğin gelmiş olsun da zaten onun gelişi en buyuk sürpriz lütfen böyle şeylere takılma. Rabbim ikincisinde verdirsin sürprizi. Keşke benim de olsa da birlikte öğrensek eşimle. Takılma anı yaşa tadını çıkar bu zamanların ve asla korkma sağlıkla alırsın bebeğini inşallah kucağına.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu an hesaplıyorum 2 haftalık kanda çıkmaz gitme dediler geç döllenme çünkü ama ben yaptırdım 0.100 çıktı ben,m hep 0.1 çıkardı. İnşaallah artar ne diyim bekliyip bir daha yaptırcam 😞

iPad 'den gönderildi

benimde o kadar çok hayalim var di ki süpriz yapacaktim ama sonra baktım heyecandan kime anlatcam bitek eşim var o yüzden hemen ona söyledim yine süpriz oldu ama en son çoğul gebelik olabilir dediler ikinci süpriz yaşadık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşaallah o çoğul gebelik sürprizini yaşarım bendeee çocukluktan beri hayalim ikiz 😊😊

iPad 'den gönderildi

Mrb arkadaslar.. 18 mayıs adet olacaktım.. Olmadım.. Kahverengı pembe seklinde lekelenmelerim oluyor adet gunumden beri. 20 sinde test yaptım 2. Cizgi cok cok silikti belkide hiç yoktu ama ikinci cizgi vardı yani bilmiyorum. Bugun 25 mayıs hala lekelenme var. Test yapsammı yapmasammı bilemedim. Yarın kan testi yaptırmak istiyorum. Testin sonucunu nezaman alırım bunun sonucunu doktor mu verıyor ve muayene ediyor mu. Lekelenme oldugu için bu durumda muayene olmak ıstemıyorum

bu mubarek gunde dualrımız kabul olsun ıns kızlarrrr.. ısteyen herkese bebek versın allahım ıns.. butun umudum hazıran ayındaa cok ıstıyorummm ıns tutarr bu sefer 1 gun arayla calıscam. hastalıgım bır bıtseydı:(:(

Amin allah dualarını kabul etsin inş :) hayırlı kandiller

Mrb arkadaslar.. 18 mayıs adet olacaktım.. Olmadım.. Kahverengı pembe seklinde lekelenmelerim oluyor adet gunumden beri. 20 sinde test yaptım 2. Cizgi cok cok silikti belkide hiç yoktu ama ikinci cizgi vardı yani bilmiyorum. Bugun 25 mayıs hala lekelenme var. Test yapsammı yapmasammı bilemedim. Yarın kan testi yaptırmak istiyorum. Testin sonucunu nezaman alırım bunun sonucunu doktor mu verıyor ve muayene ediyor mu. Lekelenme oldugu için bu durumda muayene olmak ıstemıyorum

Canım test yap tabi ki hani bebiş varsa o lekeler için progestan verir dr sana hemen yap :)

evet kuzum yalnızım :))) ne yalnızı uleynn benim bebe yeter bana ip atlıyoruz şimdide :))))

Tatlm arada kahverengi lekelenmem oluyo hcg 358 doktr istediğimz gbi artmş dedi 4 haziranda gel dedi dinlen ilaçları iç dedi lavaboya gitmeye korkuyom kırmızı olmadıkça sorun yok değilmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X