- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #3.001
bu arada anneler günün kutlu olsun kuzum :)canımm seninde anneler günün kutlu olsun ve burdaki arkadaşlarımında :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada anneler günün kutlu olsun kuzum :)canımm seninde anneler günün kutlu olsun ve burdaki arkadaşlarımında :)))
bugün mü yaptın testi kuzum???
yok canım 3-4 gün önce yaptırmıştım.
bitti tatlım çok şükür pzartesi günü
bu arada anneler günün kutlu olsun kuzum :)
yok canım 3-4 gün önce yaptırmıştım.
bekle bakalım tatlım valla ben adet geçene kadar her zaman umutluyum allah kerim hiiiççç belli olmaz sıkma canını burdaki herkes hamiş kalacak inş
amin canım inşallahhh :)çok tşk ederim bebeim seninde anneler günün kutlu olsun bu sefer ki meleğin sana sıkı sıkı tutnsun inş
ovulasyon yapıyorum sürekli çift çizgi çıkıyor salıdan beri ama öteki çizgi kadar koyu değil belirgin ama...bakalım bugün çalışırız tutarsa inşaallah olur tutmazsa da canımız sağolsun tatlım ya4 yada 5 güne yumurtlarsın o zaman inş hemen tutar bebiş duacınım canım
ovulasyon yapıyorum sürekli çift çizgi çıkıyor salıdan beri ama öteki çizgi kadar koyu değil belirgin ama...bakalım bugün çalışırız tutarsa inşaallah olur tutmazsa da canımız sağolsun tatlım ya
bekle bakalım tatlım valla ben adet geçene kadar her zaman umutluyum allah kerim hiiiççç belli olmaz sıkma canını burdaki herkes hamiş kalacak inş
ayyy inşallah canım sağlıkla hayırla bebeklerimizi alırız kucağımıza:))) 2015 te doğuracaklar diye konu açarız bi de üstüne:)![]()
ayyy inşallah canım sağlıkla hayırla bebeklerimizi alırız kucağımıza:))) 2015 te doğuracaklar diye konu açarız bi de üstüne:)![]()
keşkeee ayyy ne güzel olurrr valla heyecanlandım birden ama inş oda olcakk allahın ziniyle :)))
bata 5 gün var ama hiç belirtim yok
sanırım bu ay da olmadı
dayanamıyorum artık yaaaa((
canım zaten adetle belirtiler hemen hemen aynı yani ama ben hamiş kaldığımda kasığıma bir iğne batırmışlardı sanki sonra kesin hamileyim dedim ama inan ki hepimizin belirtileri çok çok farklı hiç takmayın belirtileri :)
bende adet belirtileride başlamadı sanırım daha
yani birkaç gün önce çok üşümüştüm midem bulandı karnım ağrıdı
ama şimdi o bile yok
sadece sabahları tuhaf mide bulantım var
bronşlarım dolmuş gibi yutkunurken midem bulanıyor
onun dışında hiçbirşeyim yok
çok üzülüyorum dayanamıyorum artık 2 sene oldu koskoca 2 sene
hamile kalamazsın denilen arkadaşlarım bile evlatlarına kavuştu
ben hala o kokuya hasretim![]()
Rabbim hayirlisini versin canm sikma canini üzme kendini kac yasindasin kac yillik evlisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben artık bişi demeden yanaşıyorum az önce test yaptım diyor paso test yapıyorsunayyy hormonlardan olabilir yeni düşük yaptın yeni olmasan kesin hamilesin diycem biliyorsun bazı arkadaşların sonlara doğru ovü testindede çıkıyor çift çizgi o zaman hamiş oluyorlar tatlişş ama senin ki muhtemelen hormonlardandır yinede güzel en azından yumurtlayacaksın bebeim çalış bence de boş geçirme benim eşim çok inatçı bu konuda öküzlüğü tutunca tutuyor :)))
Cnm test mi bozk acaba bi daha mi yapsn
Doktor bana da folik asit verdi.yaninda iki tanede gebelk testi aldk ama onlari esin sakladi erknden yapmym die.cunku negatf ckrsa cok uzulcm.o yuzden beklycm braz daha
Bence de iyi yapmışş canmm biraz geçsin sonra yap
💕✨