• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ovulasyon yapıyorum sürekli çift çizgi çıkıyor salıdan beri ama öteki çizgi kadar koyu değil belirgin ama...bakalım bugün çalışırız tutarsa inşaallah olur tutmazsa da canımız sağolsun tatlım ya

ayyy hormonlardan olabilir yeni düşük yaptın yeni olmasan kesin hamilesin diycem biliyorsun bazı arkadaşların sonlara doğru ovü testindede çıkıyor çift çizgi o zaman hamiş oluyorlar tatlişş ama senin ki muhtemelen hormonlardandır yinede güzel en azından yumurtlayacaksın bebeim çalış bence de boş geçirme benim eşim çok inatçı bu konuda öküzlüğü tutunca tutuyor :)))

bata 5 gün var ama hiç belirtim yok
sanırım bu ay da olmadı
dayanamıyorum artık yaaaa :(((

canım zaten adetle belirtiler hemen hemen aynı yani ama ben hamiş kaldığımda kasığıma bir iğne batırmışlardı sanki sonra kesin hamileyim dedim ama inan ki hepimizin belirtileri çok çok farklı hiç takmayın belirtileri :)

canım zaten adetle belirtiler hemen hemen aynı yani ama ben hamiş kaldığımda kasığıma bir iğne batırmışlardı sanki sonra kesin hamileyim dedim ama inan ki hepimizin belirtileri çok çok farklı hiç takmayın belirtileri :)

bende adet belirtileride başlamadı sanırım daha
yani birkaç gün önce çok üşümüştüm midem bulandı karnım ağrıdı
ama şimdi o bile yok
sadece sabahları tuhaf mide bulantım var
bronşlarım dolmuş gibi yutkunurken midem bulanıyor
onun dışında hiçbirşeyim yok

çok üzülüyorum dayanamıyorum artık 2 sene oldu koskoca 2 sene
hamile kalamazsın denilen arkadaşlarım bile evlatlarına kavuştu
ben hala o kokuya hasretim :14:

bende adet belirtileride başlamadı sanırım daha
yani birkaç gün önce çok üşümüştüm midem bulandı karnım ağrıdı
ama şimdi o bile yok
sadece sabahları tuhaf mide bulantım var
bronşlarım dolmuş gibi yutkunurken midem bulanıyor
onun dışında hiçbirşeyim yok

çok üzülüyorum dayanamıyorum artık 2 sene oldu koskoca 2 sene
hamile kalamazsın denilen arkadaşlarım bile evlatlarına kavuştu
ben hala o kokuya hasretim :14:

Rabbim hayirlisini versin canm sikma canini üzme kendini kac yasindasin kac yillik evlisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim hayirlisini versin canm sikma canini üzme kendini kac yasindasin kac yillik evlisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin allah razı olsun arkadaşım
30 yaşındayım ve 2 senelik evliyim
kuzenim 7 aylık evli 6 aylık hamile
şimdi sülalede herkes gözlerini bana çevirdi
hadi artık diyen mi ararsın problem var diye düşünüp ordan burdan duyduklarını yaptırmaya çalışanmı

ayyy hormonlardan olabilir yeni düşük yaptın yeni olmasan kesin hamilesin diycem biliyorsun bazı arkadaşların sonlara doğru ovü testindede çıkıyor çift çizgi o zaman hamiş oluyorlar tatlişş ama senin ki muhtemelen hormonlardandır yinede güzel en azından yumurtlayacaksın bebeim çalış bence de boş geçirme benim eşim çok inatçı bu konuda öküzlüğü tutunca tutuyor :)))
ben artık bişi demeden yanaşıyorum az önce test yaptım diyor paso test yapıyorsun:1::1:ama bugün iyi degilim ben baş dönmem var galiba psikolojik...benim hormonlardan canım bende ona yoruyorum

Back