- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.961
Günaydın sevgili hamile adayları. Keyifler yerindedir inşallah. Bu başlıkta hepimiz mutlu hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize. .bat 15 mayıs heyecanla bekliyorum.
Canmm nerelerdesin ne yaptın tahlile gdcktn ne oldu ??
💕✨
canım bak testlerım bunlar. bız 16. günün gecesi aslında 17. gunde dıyebılırız cok Eki Görüntüle 1108316 gcti:):) calısma oldu. 19. gun calısma oldu. 20. gün bugun calısma olacak. normalde testlerı oglen saat 1 de yapıyorum. yarım saat once tekrar test yaptım oglenden daha sılık cıktı. yaa kacırmadım ıns yumurtlama gunlerımı. off cok uzulurummmcokkk:18:
cnm bişi soracağım gitti gidoyordan ovulasyon testi baktımda acaba orda gösterilen kutunun içinde kaç adet var yani tam olarak kutudan ne cıkıyo link bu urun.gittigidiyor. com / kozmetik-kisisel-bakim/ laboquick-20 - adet-ovulasyon-2-u-erken -gebelik-113065852
canım 1 kutudan 2 tane ovulasyon testı cıkıyor. gebelık testı gıbı cubuk ve ıdrar damlalılıgı cıkıyor.20 adet var.2 de gebelık testı bende boyle aldım.
Gunaydn cnm.gttm doktora.alttan muyene edeckti olamadm.ultrasonla rahmime ve yumrrlaklarma baktibi sorun gornmyo ama yumurta goremdm ddi.snra progesteron istedi.sonicu normalinde ustnde ckt.ddiki bu ay cok guzel yumrtlamssn.hamile kalma ihtmalin cok yuksek.eger adetin geckrse mtlaka gel ddi.bide ultrsonda yumurta gornmdi ya dollenms olablr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hımm tamam canım bende 22 nisanda yaptım düşük...o yüzden merak ettim..rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bebiş nasip etsin inşallah sana da
şimdi yine anlamadım 2 tane ovulasyon testi az diğilmi hergün yapılacaksa
yok canım yetıyorda artıyor bıle. ornegın benım adet aralıgım 35 gun.18. gun baslayın dıyor testte. ben garantıye almak ıcın 9. gun basladım testı yapmaya hergun 1 tane aynı saatee sıvı almadan yaptım.ve 19. gun cıft cızgıyı yakaladım. bugun 20. gun hala 4 tane testım var kalan. 1 kutu ıcınden 2 tane cıkıyor yanı 20 tane oluyor ttoplamında. sen merak etme cok ısıne yarayacak. ıns guzel haberler verırız.
Ayyy çokk sevndmm adına canmm benmm hadi inşaallahhh :) bebiş gelsinnn :) ya bende bu sabah dayanamadm idrar testi yaptm ama çok acayip bi şekil çıktıbak Eki Görüntüle 1108815 negatif de o aradaki eğri çizgi ne ???
💕✨
çok sağol canım kendim için değil bi arkadaşım için araştırdım da ben henüz ilk deneme ayındayım inşallah ihtiyacım olmaz ..allah herkese aratmadan versin inşallah ...amin :))
Ayyy çokk sevndmm adına canmm benmm hadi inşaallahhh :) bebiş gelsinnn :) ya bende bu sabah dayanamadm idrar testi yaptm ama çok acayip bi şekil çıktıbak Eki Görüntüle 1108815 negatif de o aradaki eğri çizgi ne ???
💕✨
cnm bişi soracağım gitti gidoyordan ovulasyon testi baktımda acaba orda gösterilen kutunun içinde kaç adet var yani tam olarak kutudan ne cıkıyo link bu urun.gittigidiyor. com / kozmetik-kisisel-bakim/ laboquick-20 - adet-ovulasyon-2-u-erken -gebelik-113065852
kızlarr artık beklemeye geceyım degılmı bendee:):) test ıyıce sılıklestı.bugun 21. gün. dunde calısma oldu. devam etmelımıyım yoksa beklemelımıyım.adetıme 10 gün var bat 20 mayıs . ayy ınss tutmusturr. aiiahım bu cabalarımız bosa gıtmesın bu mutlulugu yasıyalım ıns bu ay amın:)
Benim de akşam hafif basım ağrıdı, sabahta bel agrisiyla uyandım
Bunlar benim hastalık belirtilerim
Bat 14 u. Sanırım kırmızılar geliyor
Cnm ovulasyon.net ten al 20 adet 10 günlk bana yetti düzenli isen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnmdr 20 mayıs tatlm :) bende yaarın ve öbür gün son çalışmaları yapcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?