Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Canmm nerelerdesin ne yaptın tahlile gdcktn ne oldu ??

💕✨

Gunaydn cnm.gttm doktora.alttan muyene edeckti olamadm.ultrasonla rahmime ve yumrrlaklarma baktibi sorun gornmyo ama yumurta goremdm ddi.snra progesteron istedi.sonicu normalinde ustnde ckt.ddiki bu ay cok guzel yumrtlamssn.hamile kalma ihtmalin cok yuksek.eger adetin geckrse mtlaka gel ddi.bide ultrsonda yumurta gornmdi ya dollenms olablr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydnn kızlarrr :) İstanbul dan yağmurlu günaydn 5 günlğüne byrdym gezip kafa dağıtacağım, dün çlşma oldu fkt eşim yol yorgunu idi sperm sayısı çok azdı, bugn dinleneceğiz mecbur yarın devam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm bişi soracağım gitti gidoyordan ovulasyon testi baktımda acaba orda gösterilen kutunun içinde kaç adet var yani tam olarak kutudan ne cıkıyo link bu urun.gittigidiyor. com / kozmetik-kisisel-bakim/ laboquick-20 - adet-ovulasyon-2-u-erken -gebelik-113065852

canım 1 kutudan 2 tane ovulasyon testı cıkıyor. gebelık testı gıbı cubuk ve ıdrar damlalılıgı cıkıyor.20 adet var.2 de gebelık testı bende boyle aldım.

Ayyy çokk sevndmm adına canmm benmm hadi inşaallahhh :) bebiş gelsinnn :) ya bende bu sabah dayanamadm idrar testi yaptm ama çok acayip bi şekil çıktı bak negatif de o aradaki eğri çizgi ne ???

💕✨

hımm tamam canım bende 22 nisanda yaptım düşük...o yüzden merak ettim..rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bebiş nasip etsin inşallah sana da

sanada canım inşallah en kısa zamanda sende anne olursun bu sitede bu konudan müzdarip tüm arkadaşlar içinde aynı dileklerdeyim ve tüm isteyene versin rabbim bebek sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun inş

şimdi yine anlamadım 2 tane ovulasyon testi az diğilmi hergün yapılacaksa

yok canım yetıyorda artıyor bıle. ornegın benım adet aralıgım 35 gun.18. gun baslayın dıyor testte. ben garantıye almak ıcın 9. gun basladım testı yapmaya hergun 1 tane aynı saatee sıvı almadan yaptım.ve 19. gun cıft cızgıyı yakaladım. bugun 20. gun hala 4 tane testım var kalan. 1 kutu ıcınden 2 tane cıkıyor yanı 20 tane oluyor ttoplamında. sen merak etme cok ısıne yarayacak. ıns guzel haberler verırız.

çok sağol canım kendim için değil bi arkadaşım için araştırdım da ben henüz ilk deneme ayındayım inşallah ihtiyacım olmaz ..allah herkese aratmadan versin inşallah ...amin :))

Cnm test mi bozk acaba bi daha mi yapsn

Doktor bana da folik asit verdi.yaninda iki tanede gebelk testi aldk ama onlari esin sakladi erknden yapmym die.cunku negatf ckrsa cok uzulcm.o yuzden beklycm braz daha

kızlarr artık beklemeye geceyım degılmı bendee:):) test ıyıce sılıklestı.bugun 21. gün. dunde calısma oldu. devam etmelımıyım yoksa beklemelımıyım.adetıme 10 gün var bat 20 mayıs . ayy ınss tutmusturr. aiiahım bu cabalarımız bosa gıtmesın bu mutlulugu yasıyalım ıns bu ay amın:)

Benim de akşam hafif basım ağrıdı, sabahta bel agrisiyla uyandım
Bunlar benim hastalık belirtilerim
Bat 14 u. Sanırım kırmızılar geliyor

Cnm ovulasyon.net ten al 20 adet 10 günlk bana yetti düzenli isen

Bnmdr 20 mayıs tatlm :) bende yaarın ve öbür gün son çalışmaları yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…