- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.941
Gulunecek kadar variz canim dun calisacaktik adam kasla goz arasinda uyudu bugun kacirmam ama bende hap olayni duyunca bi deneyim dedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynn aradım azonce aksam iş varmı dedım :))) pislik dıo bna ıs yerındede mı onu dusunuon mecbur :))) erken gel dedım ıste ıns gelır
Aynen dun benimkide yorgunum diyerek erkenden uyudu bu aksamda uyusun bakalm bogarim onu
ewt canım sen kaçırma kuzum.adamları bide hap map öldürmeyelim
Gulunecek kadar variz canim dun calisacaktik adam kasla goz arasinda uyudu bugun kacirmam ama bende hap olayni duyunca bi deneyim dedim
bir arkadaşım ellerinin çok sıcakladığından bahsetti ilk dönemlerde, yani olabilir örneği var.
Yok canim oyle belirtileri yok . Fazla kandan öyle olabilir
Ayyy yoruma çok güldüm :) bende veninkine zor yaptiriyom bazen :)))( yorgunluk tan uyuyo çünkü ama benim sorunum var iliskiden sonra kalkmiyorum hemen ama erkende geçte kalksam ayağa içimde olanlar hep cikiyone kadar sperm varsa
çok sağol canım derdi veren rabbim dermanımızı da verecektir dualarım bebek isteyen herkese inşallah iyi haberlerini yaz bana mutlakaRabbim herkesi başka yollardan sınıo napalım canım bir kere de oldu ama sonuç hüsran kader de kısmette ne zamansa alırız kucağımıza dua edicem canım sana bunaltma kendini
Hahahaha dimi kellesti ay evlendikten sonra 7 ayda adam kilo aldi saclar dokuldu bende tam tersi olunca adami cokerttin kendine bakiyon diolar :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ben de merak ediyorum. Normal mi acaba? Ayaklarim havadayken yok bir sey. Yavas ve kademeli indiriyorum. Yine de hepsi gidiyor :-(
Uyudugunda dürterek uyandirin bir ses duydum deyin korkup sarilin gerisini de getirin artik:))))))
Tabiki normal sadece guclu olan spermler ulasir yumurtaya milyonlarca sperm var orda ancak 100 tanesi ulasiyormus digerleri ayaga kalkinca dokulur hatta ped koyarsaniz ara ara da kalanlar dokuluyor
haha bu çok iyimiş yaaaabenimkine de elini veren kolunu kaptırıyor ama mecbur şu günleri atlatsak rahatlıcaz galiba
bu yöntem iyimiş ama benim koca zaten rahat ilişkiyi de seviyor onun için yok problemArkadaslar bir de kocaniza su yontemi uygulayin ben bir muddet korunacagim sıkıldım deyin dogum kontrol hapi kullanacagim deyin.Adam rahatlasin yumurtlamanjzi siz takip edin erkekler de stres oluyor cunku hamile kalmak icin seks olunca.adamin kafasi rahat olursa iliski de rahat olur. Sonra da surpriz yaparsiniz hamile kalinca hap alin iciyormus gibi yapin cope atin
Arkadaslar bir de kocaniza su yontemi uygulayin ben bir muddet korunacagim sıkıldım deyin dogum kontrol hapi kullanacagim deyin.Adam rahatlasin yumurtlamanjzi siz takip edin erkekler de stres oluyor cunku hamile kalmak icin seks olunca.adamin kafasi rahat olursa iliski de rahat olur. Sonra da surpriz yaparsiniz hamile kalinca hap alin iciyormus gibi yapin cope atin
Bn yarn gdcm ya blki tahlilde falan cikar varsa bi umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?